yardımınıza ihtiyacım var

perdecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
166
168
33
kızlar görüştüğüm kişiye eski eşini mi daha çok seviyodun çocuğunu mu dedim ne derse beğenirsiniz eşimi seviyodum dedi şu an konuşmayı kestim ne olur fikir verin ne yapmalıyım sağlıklı düşünemiyorum kafayı yemek üzereyim

Neden oyle bisey soruyorsun ki?

tuhaf çok tuhaf o kadar seviyorsa neden ayrılmış,

yok kadın bunu terk ettiyse hala unutamama ihtimali bir hayli yüksek.

Böyle bir soruyu sormak nasıl aklınıza geldi ki?

Çocukla eş kıyaslanır mı sizin sorunuz çok saçma olmuş
sevgilinizin verdiği cevapta şaşırtıcı gerçekten size şaka yapmış olabilir

Neden böyle bi soru sorulur ki?
Ikinci olarak bi insanın önceliği çocuğu olmalı

Kırk yıl düşünsem böyle bir soru gelmezdi aklıma.. Cevap hele hiç gelmezdi çocuk demesini bekliyordunuz tabi siz :)

bu soru içinize mi doğdu da sordunuz şaşırmakla beraber
eşini mi seviyormuş gerçekten çok ilginç
iyi yapmışsınız ek olarak...

Sağlıklı düşünemediğiniz belli oluyor da...

"Ne yapmalıyım" sorunuzu anlamadım, hüküm vermişsiniz zaten, başka ne yapacaksınız ki?

İlginç bir soru sormuş, adama göre doğru cevabı almış, konuşmayı kesmişsiniz.

Amacınız eski eşini tamamen aklından çıkarıp çıkarmadığını anlamaktı sanırım.

Ama gidiş yolu yanlış olunca sonuç da istediğiniz gibi olmamış...

eşi ayrılmak istemiş o çok yalvarmış kaynanasının ayaklarına kapanmış mahkemede son ana kadar boşanmak istemediğini söylemiş ama bana bütün bunları çocuğu için yaptığını söylemişti bende aptal gibi inandım

Sorununuzu tuhaflığı kadar aldığınız cevabta evlilik düşündüğünüz birisi için oldukça cüretkar.

Son düzenleme:
Gereksiz bir soru sormuşsunuz o da gerekli cevabı vermiş. Nitekim eski eşi olmasaydı o çocuk da olmazdı.

Ayrılma sebeplerini teferruatlı öğrenmenizi tavsiye ederim.
Ne yapacağınıza daha sağlıklı karar verebilirsiniz böylece.

Aklı hala eski eşinde anlattıklarınıza bakılırsa..bi kere eş sevgisi ile çocuk sevgisi nasıl karşılaştırılır aynı şey değil ki farklı şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…