• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var

Ben de herkesin esimi daha cok seviyorum demesine sasirmasina sasirdim, olamaz mi? Hicbirimiz erkek degiliz sonucta, erkeklerin nasil hissettigini nerden bilebiliriz?

Kadinlarda annelik hormonlari var, yani anne istese de kimseyi cocugundan fazla sevemez. Ama erkeklerde boyle bir hormon veya icgudu yok biliyorsunuz, yani pekala asik oldugu kisi herkesten once gelebilir, cocugu da dahil.

Bu adam size deger vermiyor sanirim, acikca baskasini seviyorum demis. Cocugundan bile fazla sevdigine gore resmen tapiniyormus bu hanima, sizi o kadar seviyor mu sizce?

Gereksiz bir soru sormuşsunuz o da gerekli cevabı vermiş. Nitekim eski eşi olmasaydı o çocuk da olmazdı.
ben eski eşini sevmesine bişey demiyorum zaten bana bütün fotoğraflarını gösterdi nişan fotoğraflarını falan ben hiç bişey demedim hatta eski eşi hakkında kötü bile düşünmedim ama bana sürekli oğlu için boşanmak istemediğini söylüyodu

Bence bu soruyu sormak yerine neden ayrildigini sorup ogrenseydiniz sizin icin fikir anlaminda daha iyi olurdu. Yukarda bi arkadasin dedigi gibi sorunuzu anlamsiz bulup sizi kiskandirmak icin yada biraz eglenmek icin boyle cevap vermis olabilir. Aksi taktirde konusmayi kestiginiz gibi kalmali bana gore. Aklinda baska biri varken sizin onunla saglikli bi iliskiniz olmaz.

bu soruyu sorduysan aklınızda soru işaretleri kalmıs ki bazı konulardaki sormussunz. Bnce bir süre gözlemleyin eski eşine karsı bir şeyi var mı

Merak ettim neden esiniz eski karisindan ayrilmis?
Yukarida bir arkadaşın da bahsettiği gibi erkeklerde kadinlardaki gibi evlat sevgisi olamayabiliyor. Ben pek sasirmadim.
sasirdigim şey nasil size karşı eski eşini sevdiğini söyledi. Sizce de sorun bu degil mi?

kızlar görüştüğüm kişiye eski eşini mi daha çok seviyodun çocuğunu mu dedim ne derse beğenirsiniz eşimi seviyodum dedi şu an konuşmayı kestim ne olur fikir verin ne yapmalıyım sağlıklı düşünemiyorum kafayı yemek üzereyim
Olaya bak, verilen cevaba bak, insanlar burada takıla takıla neden böyle bir soru sorduğunuza takılıyor. :KK57: Garip milletimiz anam garip.. İşkillenmişsiniz ki sormuşsunuz, ki verilen cevap da gösteriyor ki, haklı çıkmışsınız. Çok ama çok ağır bir cevap. Bu cevabı verdiğine göre hala eski eşine büyük bir aşk ile bağlı, çünkü evlat sevgisi eş sevgisinin bile önüne geçer. Kalkıp size böyle bir cevabı açık açık vermeside durumun vehametini gösteriyor. Allah sabır versin size ne diyim, çok zor bir durum.. Ben olsam yüksek ihtimal kaldıramaz ayrılırdım ama size ayrılın diyemem. Hayatınızı yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz, cevap sizde.. o_O

soruyu niye tuhaf bulmuslar anlamadim,o_O
Arkadasin karisini evladindan bile fazla sevmisse,
Ayrilmak istememisse onu cok sevmis demekki.
Dikkatli ol, halinden anlarsin zaten hala düsüncesi
Olup olmadigini

Niye herkes çocuğun daha fazla sevilmesi gerektiğini söylemiş ki?
Çocuğum yok, ama ablamla böyle bir konuşma geçmişti aramızda. "Eşim olmasaydı kızlar olmazdı, önce onu sevdim, ondan birer parça olarak kızları seviyorum" demişti mesela.
Ben de düşünüyorum çok farklı sevgiler olmalı ikisi de, neden biri diğerinden üstün olsun?

karısına öyle yalvarıpda karısıda affetmediyse. aldattımı ? acaba kio_O

uzak dur. görüşme:KK59:

aldatma yok zaten gözü eşinden başka kimseyi görmüyomuş eşi annesinin gazına gelip boşanmak istemiş bide çalışmaya başlamış sana ihtiyacım yok falan demiş

Merak ettim neden esiniz eski karisindan ayrilmis?
Yukarida bir arkadaşın da bahsettiği gibi erkeklerde kadinlardaki gibi evlat sevgisi olamayabiliyor. Ben pek sasirmadim.
sasirdigim şey nasil size karşı eski eşini sevdiğini söyledi. Sizce de sorun bu degil mi?
eşim değil görüşüyoruz sadece o ayrılmak istememiş zaten eski eşi ayrılmak istemiş hatta yalanlar falan atmış beni dövüyodu diye

hımmm dürüst davranmış...
eski eşini hala seviyor olabilir...
size onun fotoğraflarını göstermesi bana uygunsuz geldi..
demekki yerinde bir soru olmuş...şimdi kararınızı bu duruma göre belirlersiniz

Soru da cevabı da garip değil
Erkeklerin çocuğu karısından boşanınca çocuktan da boşanıyor
Benim babam gibi, eniştem gibi adamlar; babamın mektupları var anneme yazdığı sensiz çocuğu ne yapayım ben seni seviyorum sadece diye... 26 yıl aramadı çocuklarını, yüzlerini bilmeden öldü
Ayrılıp bir daha arkasına bakmayan binlerce baba var o yüzden cevap hiç de garip değil
Anlaşılan eski eşini sevmiş, hala da seviyor, yapılacak bir şey yok

Back
X