- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eski eşini sevmesine bişey demiyorum zaten bana bütün fotoğraflarını gösterdi nişan fotoğraflarını falan ben hiç bişey demedim hatta eski eşi hakkında kötü bile düşünmedim ama bana sürekli oğlu için boşanmak istemediğini söylüyoduGereksiz bir soru sormuşsunuz o da gerekli cevabı vermiş. Nitekim eski eşi olmasaydı o çocuk da olmazdı.
Olaya bak, verilen cevaba bak, insanlar burada takıla takıla neden böyle bir soru sorduğunuza takılıyor.kızlar görüştüğüm kişiye eski eşini mi daha çok seviyodun çocuğunu mu dedim ne derse beğenirsiniz eşimi seviyodum dedi şu an konuşmayı kestim ne olur fikir verin ne yapmalıyım sağlıklı düşünemiyorum kafayı yemek üzereyim
Bi an aklıma bunu söyleyenin nur yerlitaş olduğu geldiNiye şaşırdınız sizin saçmalamaya hakkınız varda onun yokmu
eşim değil görüşüyoruz sadece o ayrılmak istememiş zaten eski eşi ayrılmak istemiş hatta yalanlar falan atmış beni dövüyodu diyeMerak ettim neden esiniz eski karisindan ayrilmis?
Yukarida bir arkadaşın da bahsettiği gibi erkeklerde kadinlardaki gibi evlat sevgisi olamayabiliyor. Ben pek sasirmadim.
sasirdigim şey nasil size karşı eski eşini sevdiğini söyledi. Sizce de sorun bu degil mi?