Yardımınıza ihtiyacım var

mira1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
147
32
Herkese merhaba,
O kadar canım sıkkın ki samimi ve tarafsız düşüncelere ihtiyacım var.
Kısaca özetlemek gerekirse eşimle çok mutlu bir evliliğimiz ve dunyalar tatlısı bir oğlumuz vatvar çok şükür fakat evlendigimizden beri kayinpederim ve esimin akrabaları tarafından istenmiyorum.Kayınvalidem yok Allah rahmet eylesin bir de görümcem var yasıtız ama psikolojisi bozuk.Beni istemiyor olmalarının sebebi esimin ailesi hep akraba evliliği yapmışlar biz trakyalıyız eşim tokatlı bizde akraba evliliği yoktur ve ben akraba olmadığım için bwni istemiyorlar elimden geleni yaptım aramız düzelsin diye ama ne yazık ki benden nefret ediyorlar Esimin kuzeniyle evlenmesi gerektiğine inanan bir babası var Lohusayken bile bana öyle seyler yaptılar ki sütüm kesildi çok yakın oturuyoruz ama bayramdan bayrama görüşüyorduk.Şimdi görümcem sözleniyor ve kayınpederim eşime karını sakın getirme dedi eşimde bende gelmem o halde diyince swn bilirsin vicdanını sorgula demis kayınpederim 1 hafta var söze esim gitmicem diyor ama çok üzülüyor kardesi annesinin emaneti ona siz olsanız ne yaparsınız lütfen düşüncelerinizi yazın çok uzgunum

Yani sadece akraba olmadığınız için mi istenmiyorsunuz?

sen olmadan gitsin
kizkardesini boyle bi gunde yalniz birakmasin
ikna etmek için bize dediginizi deyin, anneyin emaneti o diye baslayin soze ise yarayacakdir ..

eşinizle konusun babasıyla konuşşun ben eşimle geleceğim bi tatsızlık çıkarmayın desin bende isterım kardeşimin yanında olmak diye yumuşak dille konuşşun yoksa bide gidersiniz kapıdan falan kovar daha kotu olur önleminizi alın eger ıllede ıstemezse sizden günah gider

Herkese merhaba,
Kısaca özetlemek gerekirse eşimle çok mutlu bir evliliğimiz ve dunyalar tatlısı bir oğlumuz vatvar çok şükür fakat evlendigimizden beri kayinpederim ve esimin akrabaları tarafından istenmiyorum.Kayınvalidem yok Allah rahmet eylesin bir de görümcem var yasıtız ama psikolojisi bozuk.Beni istemiyor olmalarının sebebi esimin ailesi hep akraba evliliği yapmışlar biz trakyalıyız eşim tokatlı bizde akraba evliliği yoktur ve ben akraba olmadığım için bwni istemiyorlar elimden geleni yaptım aramız düzelsin diye ama ne yazık ki benden nefret ediyorlar Esimin kuzeniyle evlenmesi gerektiğine inanan bir babası var Lohusayken bile bana öyle seyler yaptılar ki sütüm kesildi çok yakın oturuyoruz ama bayramdan bayrama görüşüyorduk.Şimdi görümcem sözleniyor ve kayınpederim eşime karını sakın getirme dedi eşimde bende gelmem o halde diyince swn bilirsin vicdanını sorgula demis kayınpederim 1 hafta var söze esim gitmicem diyor ama çok üzülüyor kardesi annesinin emaneti ona siz olsanız ne yaparsınız lütfen düşüncelerinizi yazın çok uzgunum
Bizde Trakyalıyız ve asla ve asla akraba evliliği olmaz bizde

peki senin bu kuralcı insanlarla ne işin var istenmeye istenmeye neden evlendin ki?

Allah korusun akraba evlilikleri nelere yolaciyor.. Allah herkesin evladina saglik vrsin ama cok buyuk risk.

Esinizi asla zorlamayin sizin olmadiginiz yere onun gitmesi yakisik almaz bence. Size yapilan da hic hos degil Allahtan korkmazlar mi siz de bir ananin evladisiniz o gelmesin diyecek ne var ayip

Bu durumda vicdanını sorgulaması gereken kişiler tamamen bu cahil cüheyla insanlardır bana kalırsa. Akraba evliliği denen mantıksız ve iğrenç birşey için insanların mutlu evliliğini zedelemeye çalışmak hangi mantığın işidir ? Bu insanların akraba evliliğinin zararları konusunda herhangi bir fikirleri var mı ? Eşinizin tamamıyla sizin tarafınızda olması ve sizi kayırması çok güzel, bence sizi istemeyeni siz hiç istemeyin, hele böyle tuhaf birşey için... Bırakın kimin kime emanet olduğunu onlar düşünsün.. Boşverin.

Herkese merhaba,

kayınpeder eşinize diyeceğine kendi vicdanını sorgulasın. torununu da düşünmüyor demek ki hiç. eşinize git demeyin sakın gitmesin bence , siz bir ailesiniz artık eşiniz de iyi söylemiş,.

Eşim onlar gibi değil asla babasıyla ayni görüşleri paylaşmıyor kayınpederim başta sesini cikarmadi benimle ilgili bir sorunu yoktu fakat kardeşi ve diğerleri devamli doldurdular 74 yaşında ama çok tutarsız biri kayinvalidemden sonra evlenmemis eşimle biz akrabalarının ne düşündükleri evlendikten sonra anladık yani istenmedigimi bilmeyerek evlendim görümcem ciddi psikolojik rahatsızlıklari olan bir kız aşırı pasif kim ne derse yapan biri şimdi 9 yas büyük uzaktan bir akrabasıyla sözlüyorlar eşim buna da çok tepkili ama kardesi babam öyle istiyor bende istiyorum diyor bu arada bahsettigim herkes üniversite mezunu ben ve esimde 2 üniversite mezunu insanlarız cehaletleri okumamisliktan degil kayınvalidem ve kayınpederimde kuzen Annem ve babam esimi çok seviyorlar üzülüyorlar ama karisirsak isler icinden cikilmaz bir hal alir diye de korkuyorlar biz esimle mutluyuz bu insanlar ne istiyorlar anlamiyorum oğlumu bile arayip sormuyorlar esim hastalandi kucagimda bebeimle aradim hastaneye gelin diye gelemem uykum var dedi kayinpederim annemle babam geldiler anlatilacak cok sey var ama ben böyle tuhaf insanlar görmedim ne yapalim bilemiorum görümcemi aradim gelemedigim icin kırılma lütfen ama birseye ihtuyacin olursa yardima hazırım dedim o kadar farkinda diil ki yüzük aldik geliyolar ben sozlenicekmisim diyor onun ucinde uzuluyorum kafayı yemek uzereyim anlayacaginiz

Herkese merhaba,

ben karışmıyorum kendi kararın dersin kocana onun dışında senlik bir şey yok

gorumceniz akrabasi ile mi sozleniyor peki ??

Tabikide gitmesin eşini zorlama git diye
Kız kardeşi annesinin emaneti ise sende eşine ailenin emanetisin unutma
Seni saymamalarının sonucu kesin olarak görsünler

sen olmadan gitsin
ikna etmek için bize dediginizi deyin, anneyin emaneti o diye baslayin soze ise yarayacakdir ..

allah islah etsin. bunlarin akraba evliliginden doğan cocuklardan haberi yok heralde. yazik gunah yaa ne gunlere kaldik.

eşinizle konusun babasıyla konuşşun ben eşimle geleceğim bi tatsızlık çıkarmayın desin bende isterım kardeşimin yanında olmak diye yumuşak dille konuşşun yoksa bide gidersiniz kapıdan falan kovar daha kotu olur önleminizi alın eger ıllede ıstemezse sizden günah gider

Boşver bırak gitmesin.O kayınpederde önce kendi vicdanını sorgulasın.

peki senin bu kuralcı insanlarla ne işin var istenmeye istenmeye neden evlendin ki?

Allah korusun akraba evlilikleri nelere yolaciyor.. Allah herkesin evladina saglik vrsin ama cok buyuk risk.

Esinizi asla zorlamayin sizin olmadiginiz yere onun gitmesi yakisik almaz bence. Size yapilan da hic hos degil Allahtan korkmazlar mi siz de bir ananin evladisiniz o gelmesin diyecek ne var ayip

Eşim onlar gibi değil asla babasıyla ayni görüşleri paylaşmıyor kayınpederim başta sesini cikarmadi benimle ilgili bir sorunu yoktu fakat kardeşi ve diğerleri devamli doldurdular 74 yaşında ama çok tutarsız biri kayinvalidemden sonra evlenmemis eşimle biz akrabalarının ne düşündükleri evlendikten sonra anladık yani istenmedigimi bilmeyerek evlendim görümcem ciddi psikolojik rahatsızlıklari olan bir kız aşırı pasif kim ne derse yapan biri şimdi 9 yas büyük uzaktan bir akrabasıyla sözlüyorlar eşim buna da çok tepkili ama kardesi babam öyle istiyor bende istiyorum diyor bu arada bahsettigim herkes üniversite mezunu ben ve esimde 2 üniversite mezunu insanlarız cehaletleri okumamisliktan degil kayınvalidem ve kayınpederimde kuzen Annem ve babam esimi çok seviyorlar üzülüyorlar ama karisirsak isler icinden cikilmaz bir hal alir diye de korkuyorlar biz esimle mutluyuz bu insanlar ne istiyorlar anlamiyorum oğlumu bile arayip sormuyorlar esim hastalandi kucagimda bebeimle aradim hastaneye gelin diye gelemem uykum var dedi kayinpederim annemle babam

eşin senden destek bekliyor olabilir mi bence gitsin kardeşini kimsesiz sanmasınlar bu kötü günler geçer ama o güzel günde bulunsun diyeceğim görümcen bile hala hazır değil sözlenecekmişim demesi burktu ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

gorumcen adina bende uzuldum ama oda bi yetiskin sonuçta
hastanede olmadigina gore akli yerindedir
onun fazla dert etme bence , farkindadir herseyin
belki verdikleri damatda onun gibi sorunludur

gorumceniz akrabasi ile mi sozleniyor peki ??

sen olmadan gitsin

allah islah etsin. bunlarin akraba evliliginden doğan cocuklardan haberi yok heralde. yazik gunah yaa ne gunlere kaldik.

Boşver bırak gitmesin.O kayınpederde önce kendi vicdanını sorgulasın.

Bu durumda vicdanını sorgulaması gereken kişiler tamamen bu cahil cüheyla insanlardır bana kalırsa. Akraba evliliği denen mantıksız ve iğrenç birşey için insanların mutlu evliliğini zedelemeye çalışmak hangi mantığın işidir ? Bu insanların akraba evliliğinin zararları konusunda herhangi bir fikirleri var mı ? Eşinizin tamamıyla sizin tarafınızda olması ve sizi kayırması çok güzel, bence sizi istemeyeni siz hiç istemeyin, hele böyle tuhaf birşey için... Bırakın kimin kime emanet olduğunu onlar düşünsün.. Boşverin.

Eşinizin verdiği tekpiyi haklı buldum ben.Gerekirse görümcenize eşiniz gerekli açıklamayı yapsın.

kayınpeder eşinize diyeceğine kendi vicdanını sorgulasın. torununu da düşünmüyor demek ki hiç. eşinize git demeyin sakın gitmesin bence , siz bir ailesiniz artık eşiniz de iyi söylemiş,.

eşin senden destek bekliyor olabilir mi bence gitsin kardeşini kimsesiz sanmasınlar bu kötü günler geçer ama o güzel günde bulunsun diyeceğim görümcen bile hala hazır değil sözlenecekmişim demesi burktu ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Hic esini zorlama git diye birak o da tavrini koysun.

gorumcen adina bende uzuldum ama oda bi yetiskin sonuçta
hastanede olmadigina gore akli yerindedir
onun fazla dert etme bence , farkindadir herseyin
belki verdikleri damatda onun gibi sorunludur

X