- 10 Ekim 2015
- 1
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi eslemnur87
merhaba hanımlar,5 yaşında bir oğlum var bulunduğumuz yer gereği geçen yıl yani 4 yaşındayken bakıcısı özel bir durumundan dolayı ona bakmayı bıraktı,kızım da oğlumdan 2,5 yaş büyük,bakıcı abla evimize gelip ikisine birden bakıyordu, ablamızın çocuklara bakmayı bırakması kızımın 1.sınıfa başladığı döneme denk geldi.Kızım da sık hastalandığı için onu ana sınıfına göndermemiştim.O bire başlayınca oğluma yeni bakıcı bulamadım en güzeli onu da ablasıyla aynı okulun ana sınıfına gönderelim diye düşündük ve 4 yaşındayken ana sınıfına gitti yani geçen yıl şimdi bu yıl da gidiyor,geçen yıl çok severek gitmişti ama oradaki arkadaşlarının çoğu 1.sınıfa başlayınca bu yıl ki arkadaşlarını sanırım pek sevmedi okula gitmeyi eskisi gibi sevmiyor ama başka çaremiz de yok. Yaşı gereği gelecek sene yine ana sınıfına gidecek,size sorum şu ben şu an hamileyim üçüncümüz gelip izne ayrıldığımdan itibaren oğlumu okula göndermemeyi düşünüyorum,gelecek yıl da küçük kardeşiyle birlikte evde kalmasını okula göndermemeyi düşünüyorum.(küçüğümüz için mecburen bi bakıcı ayarlayacağız çünkü) 3 yıl ardarda anasınıfı çocuğu bıktırır mı?Ara vermemiz okuldan soğutur mu? Şu anki uyum bozukluğu ile ilgili neler önerirsiniz?Aslında bi uzmana danışmak da istiyorum ama önce sizlerin fikirlerini almak istedim.