• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var...

Kusura bakma sevse araya biri girmezdi.
Bu adam yüzsüz anlıyor musun?
Ben burda kimseye sert çıkışmam veya ayrıl boşan demem ihanet,hakaret olmadıkça.
Ama sende ki bu körlük ve alışkanlık.
Ayrılıp ayrılıp barışman tamamen yalnızlığından kaynaklı.
Çünkü yalnız kalınca aklına gelen tek kişi o.
Ve yaşanmışlıklar var.Alışkanlık,saplantı olmuş.
Onu her defasında affederek hata yapma şansı da veriyorsun.
Bu adam artık nasılsa beni affeder diyerek bakıyordur bundan eminim.
Git bir kaç kursa yazıl,çevre edin,yakınlaş kafa dağıt.
İçinden soğumaya başla,
Yazma,arama kendi kendini o hayatında yokmuş gibi alıştırmaya çalış
Ve geçmişi düşünme
Sadece kötü yanlarını düşün.
Yoksa canında yanar,acı da çok daha çekersin geri de dönersin
Ama bununla olsan da mutsuz olacaksın demedi deme.
Yalan söyleyen ve ihanet edip geri gelen adamdan bir cacık olmaz.
Pişmanım ayağını yatmasın.
Sen yap aynılarını affeder mi bir bak bakalım
Yoksa hakaret edip çekip gider mi?
Son derece katılıyorum :KK9:

o kadar dogru yazmıssın ki üstüne cümle kuramayacagım.

Çok zor geliyorsa o hayatındayken onu yokmuş gibi görmeye başla canım.
Mesela gün içinde o arayıp sormadan elin telefona gitmesin.
Ayrılınca en çok elimiz telefona gider.
Sonra bir yere giderken haber verip bir şeyler yapacağın zaman paylaşıyorsan yapma.
Mesela facebookta kitap okuma grupları var.Buluşmalarına katıl.
Zumba gibi hareketli kadınlar için kurslara katıl.
Bunlar maddi olarakta uç şeyler değil.
Onu hayatındayken içinden atabiliyorsan atlatması basit olur.

Ben hayatımda iki kere ayrılık yaşadım severek.İlkini sadece kendi içimde atlattım tek bir yakınım farkına varmamıştır üzüldüğümün.En yakınlarım bile hala konusu açıldığında o zamanlar hiç umursamıyor gibiydin derler.Günde 2 kitap bitirip ders çalışıyordum ne ara düşünecektim ki? Vakit mi kalıyordu.Öyle öyle diyerek alıştım.

İkincisinde ise sana tavsiye ettiğim kursa başlıyorum bende Zumba :)) Kitap okuyorum,bu siteye çok takılmaya başlıyorum.
Vakit geçiyor alışmaya çalışıyorum.
Tabiki ağlayacaksın.Hala içim acıyabilir belki ilki içinde
Şimdi ki ise sevip güvenip evlilik yoluna çıkacağım insandı
O senin hayatındaki insan gibi biri olmasa da ben geri atmadım ve gözümün önünde olmasına rağmen dayanabiliyorum
Bu senin içindeki isteğe bağlı
Ağla sızla ama atlat.
Geceleri kitap okuyarak değerlendir,ya da birileriyle konuşarak veya benim gibi burada takılarak.
İnsanın en çok gece gelir aklına.
Kitap okursan farklı bir boyuta geçersin okudukların canlanır aklında.
Gözlerin yorulur ve huzurla uyursun.
1 ay sadece.
Dayanırsan ondan sonrası kolay..

Çok zor geliyorsa o hayatındayken onu yokmuş gibi görmeye başla canım.
Mesela gün içinde o arayıp sormadan elin telefona gitmesin.
Ayrılınca en çok elimiz telefona gider.
Sonra bir yere giderken haber verip bir şeyler yapacağın zaman paylaşıyorsan yapma.
Mesela facebookta kitap okuma grupları var.Buluşmalarına katıl.
Zumba gibi hareketli kadınlar için kurslara katıl.
Bunlar maddi olarakta uç şeyler değil.
Onu hayatındayken içinden atabiliyorsan atlatması basit olur.

Ben hayatımda iki kere ayrılık yaşadım severek.İlkini sadece kendi içimde atlattım tek bir yakınım farkına varmamıştır üzüldüğümün.En yakınlarım bile hala konusu açıldığında o zamanlar hiç umursamıyor gibiydin derler.Günde 2 kitap bitirip ders çalışıyordum ne ara düşünecektim ki? Vakit mi kalıyordu.Öyle öyle diyerek alıştım.

İkincisinde ise sana tavsiye ettiğim kursa başlıyorum bende Zumba :)) Kitap okuyorum,bu siteye çok takılmaya başlıyorum.
Vakit geçiyor alışmaya çalışıyorum.
Tabiki ağlayacaksın.Hala içim acıyabilir belki ilki içinde
Şimdi ki ise sevip güvenip evlilik yoluna çıkacağım insandı
O senin hayatındaki insan gibi biri olmasa da ben geri atmadım ve gözümün önünde olmasına rağmen dayanabiliyorum
Bu senin içindeki isteğe bağlı
Ağla sızla ama atlat.
Geceleri kitap okuyarak değerlendir,ya da birileriyle konuşarak veya benim gibi burada takılarak.
İnsanın en çok gece gelir aklına.
Kitap okursan farklı bir boyuta geçersin okudukların canlanır aklında.
Gözlerin yorulur ve huzurla uyursun.
1 ay sadece.
Dayanırsan ondan sonrası kolay..
sabah o gunaydın demeden demeyecegım demıstım kendi kendime az önce. sende bundan bahsetmıssın. bu aksam vedalasırken gayet soguktuk. oysa dun asktan özlemden geberiyorduk. şimdi ben kendimi tutucam gunaydın msjı atmıcam ya, eger msj gelmezse kendimi tutamıcam ve atıcam. kendimi tutamama özelligimi neye borcluyum ben neden böyleyim hiç bilmiyorum. geceleri acıyor zaten canım o yokken. onunla ayrılıgın mantıklı oldugunu biliyorum fakat ayrılınca adamı takıp etmekten kendimi alamıyorum. tum programları telefonumdan kaldırıyorum takıp etmemeyi deniyorum bu seferde yanımdaki arkadasmın programlarından bakıyorum. tuhaf bi ruh halıne burunuyorum. inan bu halımı sevmıyorum acizlik gibi geliyor. ama engelde olamıyorum. arkaya baktıktan sonra ayrılmanın anlamıda yok.
ayrılıp kesinlikle arkama bakmamalıyım marıfet bu. yani senin yaptıgın..

önce kendine o yokken neler yaptığını hobilerini alışkanlıklarını hatırlat ardından o varken nelerden vazgeçtiğini yada onsuz yapmadığını
sonrada kendine şöyle 2-3 haftalık bir program inşaa et dolu dolu..
nefes alabildiğini görebildiğin an herşey daha kolay okacaktır. ne o dünyadaki son erkek nede onsuzluj dünyanın sonu ben çok sevdiğim eşimden boşandım hayatta gayet güzel devam ediyor ;)

sabah o gunaydın demeden demeyecegım demıstım kendi kendime az önce. sende bundan bahsetmıssın. bu aksam vedalasırken gayet soguktuk. oysa dun asktan özlemden geberiyorduk. şimdi ben kendimi tutucam gunaydın msjı atmıcam ya, eger msj gelmezse kendimi tutamıcam ve atıcam. kendimi tutamama özelligimi neye borcluyum ben neden böyleyim hiç bilmiyorum. geceleri acıyor zaten canım o yokken. onunla ayrılıgın mantıklı oldugunu biliyorum fakat ayrılınca adamı takıp etmekten kendimi alamıyorum. tum programları telefonumdan kaldırıyorum takıp etmemeyi deniyorum bu seferde yanımdaki arkadasmın programlarından bakıyorum. tuhaf bi ruh halıne burunuyorum. inan bu halımı sevmıyorum acizlik gibi geliyor. ama engelde olamıyorum. arkaya baktıktan sonra ayrılmanın anlamıda yok.
ayrılıp kesinlikle arkama bakmamalıyım marıfet bu. yani senin yaptıgın..

Yoo arkama bakıyorum.
Kaç kere dayanamayıp yazdım ağladım
Ne yapıyor ne ediyor evde mi dışarıda mı kimle vs düşünüyorum.
Telefondan internettende baktığım oluyor
Çok çokta duygusal biriyim
İçim içimi yiyor belki
Ama ben alıştım zamanında.
Ve yine alışmak için çabalıyorum.
Sen kolay olanı yapıp alışmayı denemiyorsun.
Çok daha fazla üzüleceksin üzgünüm.
Hayatta vazgeçmeyi bilmedikçe,cesaret edemedikçe kaybedeceksin.

önce kendine o yokken neler yaptığını hobilerini alışkanlıklarını hatırlat ardından o varken nelerden vazgeçtiğini yada onsuz yapmadığını
sonrada kendine şöyle 2-3 haftalık bir program inşaa et dolu dolu..
nefes alabildiğini görebildiğin an herşey daha kolay okacaktır. ne o dünyadaki son erkek nede onsuzluj dünyanın sonu ben çok sevdiğim eşimden boşandım hayatta gayet güzel devam ediyor :KK66:
iste ondan once naptigimi dusunuyorum yemin ederim hatirlamiyorum. bunu yeni fark etmedim daha once farkettim. nasil sildiysem kafamdakileri adamdan oncesi yok. bu sure zarfinda en yakin iki arkadasim evlendi ve baska sehirlere gittiler. bunun eksikligide var. bu gece mesela guzel vedalasmadik iyi geceler bile dilemedik birbirimize. ve huzurla uyudu o ben gordugun gibi care ariyorum burda ruh hastasi gibi. belki uyumuyor disari cikti uyuyacagim diyip bu ihtimal bile geliyor aklima. ve bunu ona da soyledim. saat 11 ve uyuyacak misin gercekten? yoksa uyuyorum diyip arkadaslarinin yanina mi gideceksin dedim. sadece guldu. sonrada kapadik telefonlari. uyuduysa da iyi disardaysa da iyi. ama ben burda yardim istiyorum. mesele de bu. sabah uyandiginda ona yazmadigimi gorunce kizacak biliyormusun? uyudugum saati yazmam lazim cunku bende uyuyorum diye ve yazmadim. yazmadan da uyuyacagim. bunun icin kzacak bana.
birseyler yapmam lazim.

Aşk kadar temiz ve güzel bir duygu yok şu hayatta. Aşk herşeye değer gercekten ama seninki aşk değil tatlım buna inan. Aşk bu değil, olmasında zaten

Sizinki yalnız kalma korkusu,bağımlılık.. Ama inanki hayatınızdan çıkarırsanız bir o kadar rahatlayacaksiniz. Karşınıza sizi gercekten seven en önemlisi aile olabileceğiniz biri çıkacaktır karsiniza.. Daha fazla yipranmadan.. Kurtulun. Bir adım atin sadece kendiniz için. Bencil olun .. Siz bunlari hakediyor musunuz.? Üstelik daha beterini yaşayabilirsiniz onunla.Yol yakınken kurtarın kendinizi. Hayata daha iyi baslamak için bazı son'lara ihtiyaç vardir.. Bunu ertelemeyin..

Uyudum demediğin için kızacak tuvalete gidiyorum dediğin için kızacak bigün çok kızıp dayak atack ?? ...
uzayıp gider.. büyüklerimin bi lafı var kızan yerlerine tuz eksin derler..
sen hala uyudumu uyumadımı dışarımı çıktı diye düşünüyosun
bacım sanane???
aç bi kitap oku tak bi dvd film izle aç bi seri dZi izle.. gir puzzle al yap dehşet kafa dağıtır.. dansa spora müziğe git.. alışveriş yap kuaföre git.. evde kumkuma gibi oturup melankolik takılma..

Sizinki yalnız kalma korkusu.. Ama inanki hayatınızdan çıkarırsanız bir o kadar rahatlayacaksiniz. Karşınıza sizi gercekten seven en önemlisi aile olabileceğiniz biri çıkacaktır karsiniza.. Daha fazla yipranmadan.. Kurtulun. Bir adım atin sadece kendiniz için. Bencil olun .. Siz bunlari hakediyor musunuz.? Üstelik daha beterini yaşayabilirsiniz onunla.Yol yakınken kurtarın kendinizi. Hayata daha iyi baslamak için bazı son'lara ihtiyaç vardir.. Bunu ertelemeyin..
merhaba. cok guzel yazmissiniz. ama biz daha once ayrildik. ve ben mutsuzluktan nefes alamiyordum. yani oyle mutlu huzurlu olmadim hic buyuzden de terk edemiyorum smdi. tezat di mi? hem ayrilmak istiyorum ki dogrusu bu,hem de ayriyken nefes alamiyor yemek yiyemiyor uyuyamiyorum.
benim aşmam gereken yer neresi inanin bilmiyorum.

Uyudum demediğin için kızacak tuvalete gidiyorum dediğin için kızacak bigün çok kızıp dayak atack ?? ...
uzayıp gider.. büyüklerimin bi lafı var kızan yerlerine tuz eksin derler..
sen hala uyudumu uyumadımı dışarımı çıktı diye düşünüyosun
bacım sanane???
aç bi kitap oku tak bi dvd film izle aç bi seri dZi izle.. gir puzzle al yap dehşet kafa dağıtır.. dansa spora müziğe git.. alışveriş yap kuaföre git.. evde kumkuma gibi oturup melankolik takılma..
3 bolum dizi izledim ama on tane sigara ictim. kafama onu takmamaya calisirken bir yandan bastirdigim sıkıntinin da esiri oluyorum. ne yapacagimi bilsem zaten suan uyuyor olurdum. ama inanin bilmiyorum.

ne yapacagim peki ben?
Tatlım ayrılacaksın bu kadar basit. Kimse hayatında biri olmadığı icin nefes alıp vermekten vazgeçmez,geçmemeli. Bu kadar büyütmeyin su karaktersizleri gözünüzde yahu, birsürü yalan söylüyormuş Nasıl soğumaz insan. aşk, sevgi hakedene verilir, sence senin sevgilin senin o güzel duygularını hakediyormu? Bi insan Mutlu olmak icin ilişki yaşar, Mutlu olmak icin yuva kurar. E bunlar yoksa neden hala aynı kişide ısrar edilir anlamıyorum

Tatlım ayrılacaksın bu kadar basit. Kimse hayatında biri olmadığı icin nefes alıp vermekten vazgeçmez,geçmemeli. Bu kadar büyütmeyin su karaktersizleri gözünüzde yahu, birsürü yalan söylüyormuş Nasıl soğumaz insan. aşk, sevgi hakedene verilir, sence senin sevgilin senin o güzel duygularını hakediyormu? Bi insan Mutlu olmak icin ilişki yaşar, Mutlu olmak icin yuva kurar. E bunlar yoksa neden hala aynı kişide ısrar edilir anlamıyorum
haklisin.

Back
X