• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var...

merhaba iyi geceler kızlar..
nerden baslasam nasıl anlatsam bilmiyorum,cok uzun tutmakta istemiyorum. özet nasıl gecerim onu da bilmiyorum. cümlelerim devrik olursa basta bunun için kusuruma bakmayın..
üç yıldır süren bir ilişkim var. inişli cıkıslı..kısa süreli ayrılıklı..ama asla bitmeyen ask veya alıskanlık adına ne derseniz o olsun. bir cok kere affettim affetmem dedigim konularda..mukemmel degilim bende,benimde hatalarım oldu..cinsel ilişki yasamıyoruz ama sevişiyoruz..dostum arkadasım sevgilim herseyim hatta ailem..annem babam yok, evli bir ablam var..dune kadar annemle yasıyordum anneannemi de kaybettim..zor bi donemden gectim..ilişkimde yalan coktu. bana yalanlar söyledi,kaybetmemek içindi bir cogu..nitekim ögrendigimde gidemedim de.. ondan ayrılmayı tamamen bitirmeyi defalarca dusundum ama yapamadım..onsuzluktan korktum.. ayrılık yasadıgımızda yasayan ölüden farkım kalmıyordu..işin içine baska kız da girdi zamanında onu bile affettim.. bir sekilde hiç kopmadık biz..tum hayallerım onun uzerıne..hayatım onun uzerıne kurulu..yokken nefes alamıyorum..
ama saglıklı bir ilişki yasamıyoruz tum yalanları konusup düzeltsekte simdiye kadar saklanan tonlarca sey ogrendım..bizim sonumuz yok onunla evlenmeyecegim..tek emin oldugum sey bu. ama nasıl ayrılacagımı da bilmiyorum..ugrunda gurur onur ne varsa hepsini tuttum attım..ask dedim O dedim..
ama düşünüyorum ve vardıgım sonuc bu..onunla evlenmeyecegim..fakat ayrılamıyorum da.. ikna ediyor zaten ayrlmak istedigimde..bigün süper birgün sebepsiz berbatız..psikolojim kötü ilaç kullanmaya basladım cunku uyuyamıyorum. işyerinde son derece verımsızım hatalar yapıyorum..
onu cok seviyorum ona cok alıstım..ama bu bitmek zorunda..
nasıl yapacagım kızlar? bu onsuzluk korkumu yenip hiç arkama bakmadan nasıl bitirecegim? onu merak etmeden nasıl yasayacagım?

Herşeye baştan başlycaksın tabiki. Ondan ve onnla alakalı herkesten uzak durarak başlycaksın gerekirse numaranı çevreni değiştiriceksin. Bi süre uzaklaşıcaksın bi gün bi hafta bi ay ne kdar zaman yaratabiliyosan bi tatil yapıcaksın. Yeni bi çevre yeni bi hayat diyceksin. Yeni bi güne uyan ve her gün kendine güçlü olduğunu hatırlat. Hiç bi kadın bu şekilde kandırılmayı haketmiyo bence

hayatinizdaki eksikleri onla kapattiginiz iicn vazgecemiuo olabilirsinz. benmde oyle bi donemim oldu. sonra psikolojm bozuldu ve mecbur biraktm. ilk baslari cok zordu bi suru sacma sapan hareketlerm oldu . ayy ben nasil boyle davranmiism bu benmiymisim diyorum bicok seye suan cok bocaladim yani. ama Allah a sukur gecti hepsi duzenimi kurdum sonunda

sana iyi geliyorsa ayrılma şimdilik. gittiği yere kadar.
gunduz harikaydik mesela. birlikteydik izinliydi. aksama kadar super vakit gecirdik sonra ben eve dondum o maca gitti arkadaslariyla.
sonra eve geldi telefonla.konustuk ama ikimizde sebebi olmayan sekilde itici ve soguktuk. iyi geceler bile dilemedik birbirimize.
ve nasil.bir sabaha uyanicam bilmiyorum. bu cok rahatsiz edici. bisey ya guzeldir ya degildr
.gunduz harika olan aksam neden olmadi ne degisti bilmiyorum.

istanbulda olsan kafan dağılsın bi yerlere gidelim dicektim. ama ankaradasın. arkadaşlarınla bol bol vakit geçirsen onu düşünmeye çalışmasan nasıl olur. onun olmadığı hobiler edinirsen onu yanında aramana neden kalmaz anlatabiliyor muyum? mesela alışverişe çıkınca yanımızda birilerini arayabiliriz ama kitap okurken aramayız.

istanbulda olsan kafan dağılsın bi yerlere gidelim dicektim. ama ankaradasın. arkadaşlarınla bol bol vakit geçirsen onu düşünmeye çalışmasan nasıl olur. onun olmadığı hobiler edinirsen onu yanında aramana neden kalmaz anlatabiliyor muyum? mesela alışverişe çıkınca yanımızda birilerini arayabiliriz ama kitap okurken aramayız.
ne kadar guzel bir ornek vermissin.

merhaba iyi geceler kızlar..
nerden baslasam nasıl anlatsam bilmiyorum,cok uzun tutmakta istemiyorum. özet nasıl gecerim onu da bilmiyorum. cümlelerim devrik olursa basta bunun için kusuruma bakmayın..
üç yıldır süren bir ilişkim var. inişli cıkıslı..kısa süreli ayrılıklı..ama asla bitmeyen ask veya alıskanlık adına ne derseniz o olsun. bir cok kere affettim affetmem dedigim konularda..mukemmel degilim bende,benimde hatalarım oldu..cinsel ilişki yasamıyoruz ama sevişiyoruz..dostum arkadasım sevgilim herseyim hatta ailem..annem babam yok, evli bir ablam var..dune kadar annemle yasıyordum anneannemi de kaybettim..zor bi donemden gectim..ilişkimde yalan coktu. bana yalanlar söyledi,kaybetmemek içindi bir cogu..nitekim ögrendigimde gidemedim de.. ondan ayrılmayı tamamen bitirmeyi defalarca dusundum ama yapamadım..onsuzluktan korktum.. ayrılık yasadıgımızda yasayan ölüden farkım kalmıyordu..işin içine baska kız da girdi zamanında onu bile affettim.. bir sekilde hiç kopmadık biz..tum hayallerım onun uzerıne..hayatım onun uzerıne kurulu..yokken nefes alamıyorum..
ama saglıklı bir ilişki yasamıyoruz tum yalanları konusup düzeltsekte simdiye kadar saklanan tonlarca sey ogrendım..bizim sonumuz yok onunla evlenmeyecegim..tek emin oldugum sey bu. ama nasıl ayrılacagımı da bilmiyorum..ugrunda gurur onur ne varsa hepsini tuttum attım..ask dedim O dedim..
ama düşünüyorum ve vardıgım sonuc bu..onunla evlenmeyecegim..fakat ayrılamıyorum da.. ikna ediyor zaten ayrlmak istedigimde..bigün süper birgün sebepsiz berbatız..psikolojim kötü ilaç kullanmaya basladım cunku uyuyamıyorum. işyerinde son derece verımsızım hatalar yapıyorum..
onu cok seviyorum ona cok alıstım..ama bu bitmek zorunda..
nasıl yapacagım kızlar? bu onsuzluk korkumu yenip hiç arkama bakmadan nasıl bitirecegim? onu merak etmeden nasıl yasayacagım?

Sonunun olmadigini dusundugun bir seyi devam ettirme ilerde cok aci cekersin.

merhaba. cok guzel yazmissiniz. ama biz daha once ayrildik. ve ben mutsuzluktan nefes alamiyordum. yani oyle mutlu huzurlu olmadim hic buyuzden de terk edemiyorum smdi. tezat di mi? hem ayrilmak istiyorum ki dogrusu bu,hem de ayriyken nefes alamiyor yemek yiyemiyor uyuyamiyorum.
benim aşmam gereken yer neresi inanin bilmiyorum.
Bir gununuz nasıl geçiyor ? Arkadas çevreniz ne durumda ? Onun dışında belki 1 ay aglayacaksiniz belki 1 yıl..Acı çekmekten korkmayın. Dibine kadar da yaşayın acınızı. Ama bir ömür boyu ağlamayı ve mutsuzluğu neden istiyorsunuz? Çocukluk arkadaşımdan bahsedeceğim size.. 7yillik bir ilişkisi vardi. Zaten arkadaşımın ailesi var la yok arasi birşey. Üstelik tam evlenecekken daha kötü oldu. Ama o 7 yıl içinde yapmadığı şey kalmadı arkadaşıma. Ha herşeyi de yaşamışlardı. Evli bir çift gibi.. Arkadasim da sizin gibiydi. Aldatildi.Aşırı zayıfladı. Hergün agliyordu. Konuşmuyordu. O da hastanelik oldu. Tabi ben o sıralar hiç yaşamadığım bir durumdu. Yine de elimden geldiğince yardımcı oldum. Şimdi aradan 2 yıl geçti. Arkadasim yeni toparladı hatta aynı durumu ben yaşayınca nasıl dayandin dedim.. Çok zor bir durummus. Tabi her dert kendince ağırdır. Bu defa o çok yardımcı oldu. Halen dayanamadigim zamanlar oluyor ama onun sayesinde atlatiyorum. Bir de buraya paylasmistim ilk zamanlar.. Bazı şeyler bitmeli ki daha iyileri başlayabilsin.. Siz kangren olmuş bir yeri neden kesmiyorsunu.. O kangren tamamen sizi sarmadan.. Mutlulugu öyle biri çıkar ki karşınıza dersiniz asıl mutluluk buymuş.. Sizi zaman geçtikçe eritiyor. Ve gun gelecek giden zamanıniza aciyacaksiniz. Kusura bakmayın uzun oldu. Haha ne kadar dolduysam artık.

Son düzenleme:
Back
X