Yardımınıza ihtiyacım var

Zbydkzy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
3
0
1
34
Oglum tam 3 aylık anne sütü almıyor mama yla besliyorum hip organik combiotic yiyoruz günde ne kadar yemesi gerekiyo yardimci olur musunuz ?

Oglum tam 3 aylık anne sütü almıyor mama yla besliyorum hip organik combiotic yiyoruz günde ne kadar yemesi gerekiyo yardimci olur musunuz ?
Mrb bence anne sütünde ısrarlı olun 3.ayda bi yeme istegi oluyor bebeklerde benimkindede oldu 8 aylik bizimkide bugüne kadar hic mama yedirmedim bende sizin gibi mama düsünürken büyükler uyardi bisey vermiycen uyurken emzirmeye çalisip alisştırcan geri diye ısrarcı olun daha 3 aylik anne sütü gibi varmi hem hazir besin hemde bebeginizin sagligi için son derece önem arzediyor ..

anne sutu vermeye calisin
emmiyor mu? sağın verin . ilerde cok hasta olur

Bizimkinin ilk doğduğu zaman gayet güzel emiyodu 5 aylık falandı emmek istemedi hiç ağzını kapatıp kafasını çevirir aglardı Dr sordum bu dönem de bebeklerde emmeyi bırakma dönemi olur sen ara ara vermeye çalış dedi ağlatana kadar hep zorladım gece uykusundan uyandırdım falan ama baktı annesi inat sonunda pes etti büyüklerin gazını gelip yediklerinden tadına baktIR ilerde sorun yaşamazsın ver bişey olmaz çocuk farklı şeylerin tadını alınca emme isteği azalıyor her büyük sözü dinlenmezmiş bunu öğrenmiş oldum kızım sayesinde

Bebeğin anne sütü alması tabi ki çok önemli ve ısrarcı olmak lazım ama bazen olamıyor maalesef. Benim kızım da 2 ay zorla emdi cünkü göğüs ucum cok cıkmıyordu ve alamadı ve daha doğdugundan itibaren mama kullanıyoruz. Şu an 8 aylık . 3 aylıkken 90 cc iciyordu ama doktor kontrolünde ve anne sütü hiç almadığı icin. Siz anne sütü verebiliyorsanız emmese bile bence sağıp verin. Ne alsa kardır. Mamanın miktarını da doktoruyla konuşmanızı tavsiye ederim. Mesela 6 aylıkken 120 cc içiyordu ve ben arttırmak istedim doktor yeterli oldugunu gerek olmadıgını söyledi ve 6 aydan bu yana hala 120 cc içiyor. Ama dediğim gibi sadece size fikir vermek için miktarları yazdım. Her bebeğin ihtiyacı farklı. Bunu da en iyi doktoru bilir. Dediğim gibi doktoruyla görüşün bence bu konuyu. Bir de anne sütünden mamaya geçişte belki belli bir miktar vardır sizi doktrounuz yönlendirir zaten.

BENIM bebeğim de 45 günlük anne sütü alıyor ama yetmiyor günde 4 kere 30cc veriyorum çok mu sizce acaba hiç vermesem nasıl bırakıcam mamai dayanamıyorum ağlayınca

Neler yaptiysam emmedi 1,5 ay zorla emzirdim bende cok isterdim anne sütü almasini hepinize tesekkur ederim

Back
X