yardımınıza ihtiyacım var !!!

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
Merhaba kızlar;
Beni bilenler bilir ama özet geçeyim hemen eşimden 13 yıl önce ayrıldım 13 yaşında bir kızım var çalışıyorum yani kendi ayaklarım üzerinde duruyorum bu arada 32 yaşındayım.
Sorunuma gelince ailemle yaşıyorum küçük çekirdek bir aile, akşam annem benimle konuşmak istediğini söyledi bende çocukla ilgili bir durum var zannettim mağlum ergenlik dönemi.Ama konu benim bir kısmetim çıkmış annemde olumlu bakıyor bu işe istemiyorum dedikçe akşamdan beri çok ısrar ediyor sabah sonunda bağırdım neden bu kadar ısrar ediyorsun diye o da rahat edebileceğin kişi bir daha karşına çıkmaz böyle biri falan diye konuştu ve görüşeceksin o kadar dedi.
Ama ben evlenmek istemiyorum zorluyor mu hayır şimdiye kadar hiç bu kadar ısrar etmemişti yalnız kalacaksın ilerde kızın evlenip gidecek ne yapacaksın tek başına diyor bende neden istemediğimi anlattım benim korkularım gerçekten farklı ve beni anlamıyor. Her gün gazetelerde neler okuyoruz ya sırf ben yalnız kalmayayım diye kızımı feda edemem haksız mıyım bir akıl verin lütfen.

neden istemiyorsun detaylı yazarmısın?ikinci evl.oğlum 12 yaşındayken yaptım!belki anlayabilirim ve sana yol gösterebilirim!

gazetelere bakarsanız
benimn evde kalmam da hayırlısı

gazetelere bakarak papatya falı yapmayın
görüşmeyle eskimezsiniz... ayrıca kızınız 13 yaşında derdini anlatabilecek yaşta farklılık olduğunda hissedebilirsiniz...

Sadece gazetede okuduklarınızdan korkuyorsanız bu çözülebilir bir korku. Ama siz rahata alıştıysanız ve 2. Bir evlilik yapmak istemiyorsanız anneniz saygı duymak zorunda. Yalnız kalmak da öyle olmaz. Ne anneler var 5 tane doğurmuş. Hiçbiri bakmıyor, darülacezede. Lütfen seçiminizi dikkatli yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun

Benim üzülmemi istemediği için söylemez hassas bir çocuk ya ben anlayamazsam

Benim henüz 15 aylık bir kızım var. Boşanırsam ben de tekrar evlenmem sanırım. Baba evi kadar rahatı var mı :)

Yine de annenin gönlü olsun diye görüş bir. Yok içim ısınmadı der geçersin. Hem belli mi olur anneler hisseder belki gerçekten iyidir. Bir kahve içmekle ne kaybedersin?

Haklısınız ben zaten çocuğumdan öyle bir beklentim yok çok şükür kafamı sokacak bir evim bir maaşım var kimseye muhtaç olmam yalnızlığı da severim ama annem anlamıyor işte beni

Ben de korkardım ya zor bir karar. 13 Yaşında kızım olsun oğlum olsun fark etmez, bir yabancıyı sıfırdan tanıyıp aileme katacağım? ...13 yaşında, her şeyi sorguladığı, anlamaya çalıştığı o en karışık en kırılgan çağlarında.
Kimse bana, 3. sayfa haberi olmayacağımın garantisini vermiyor, bu riski almazdım.

Daha 32 yaşındasınız, biraz da bakımlı bir kadınsanız, yalnız kalacağınızı hiç zannetmiyorum.
Kızınız liseyi bitirse en azından, daha bi farklı olur.
Tabi karar sizin, hakkınızda hayırlısı olsun.

Haklısınız

Evet oldukça bakımlı biriyim

Şimdiye kadar hep bu şekilde düşündüm ve evlenmeyi düşünmedim şimdi annem de çok ısrar edince sıkıştığımı hissettim.
Bence şans ver hayata ;nereye kadar böyle yanlız ?tek çocukla? baba evinde!bende senin gibi karamsardım,hoş severek evlendim ikinciyle ama tanımaya engel koyma!

Eşimin kuzeni 12 yıllık bekar hayatından sonra ikinci kez evlendi iki kızı var biri lise biri ortaokul. Enişte o kadar iyi o kadar iyi bi Ada'm ki Allah ondan razı olsun ve yine aynı kuzenim kız kardeşi de boşanmıştı 9 yıldır bekardı ablasından bi sene sonra da o evlendi onun da bi kızı var 14 yaşında yine o Ada'm da el üstünde tutuyor kuzeni hatta yeniden hamile o kadar deyim :) hayat hep kötülükle geçecek diye bişey yok

şimdi annenin bulduğu kişi için demiyorum ama illa ki hoşlandığın biri çıkar, ona bi şans vermelisin. kendin için. daha çok gençsin. şu an annen var, kızın var. ama bi gün yalnız kalma ihtimalin de var. hani eğer aklın, kalbin birine kayarsa hemen olmaz deyip kestirip atma. korkularında çok haklısın ama bu korku ile ömür geçmez. önce güvenene kadar tanırsın.

Kızınız üniversiteye gitmeden yapmayın Allah aşkınıza.Benim annem evlendi hayatım tam tersine döndü yemin ediyorum kurtulana kadar-üniye gidene kadar- cehennem gibiydi hayatım.
Sizin rahatınız yerinde.Beğendiğiniz biri olursa görüşün ama aynı eve girmeyin en azından bir süre.
Herkesin tecrübesi benimki gibi olacak değil tabi ki,herkes de pislik değil ama kızınız açısından bakıyorum olaya yaşadıklarımdan ötürü.
İleride yalnız kalacağınız zaman çok lazımsa evlenirsiniz kaldı ki istemiyorsunuz.
Annenize de şaşırdım zorluyor bir de,dünyanın iyisi olsa zorlamayla olacak iş değil ki.

babam ikinci evliliği yaptı kadının bir kızı var bizden çok ona babalık yapıyor desem yeridir..
deli gibi kıskanıyorum dilimin ucuna getirip söylemek istemiyorum ama gerçek bu kadını o kadar seviyor ki kızını da bizim gbii benimsedi..

bunu neden söylüyorum birebir yaşadım ve size bir örnek olsun diye..

her erkek düşündüğünüz gibi değil annenizin söylediği bey nasıl biri bilmem ama etrafta iyi adamlar da var.
bir şans verin bence çünkü hayat gerçekten yalnız çekilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…