neden istemiyorsun detaylı yazarmısın?ikinci evl.oğlum 12 yaşındayken yaptım!belki anlayabilirim ve sana yol gösterebilirim!Merhaba kızlar;
Beni bilenler bilir ama özet geçeyim hemen eşimden 13 yıl önce ayrıldım 13 yaşında bir kızım var çalışıyorum yani kendi ayaklarım üzerinde duruyorum bu arada 32 yaşındayım.
Sorunuma gelince ailemle yaşıyorum küçük çekirdek bir aile, akşam annem benimle konuşmak istediğini söyledi bende çocukla ilgili bir durum var zannettim mağlum ergenlik dönemi.Ama konu benim bir kısmetim çıkmış annemde olumlu bakıyor bu işe istemiyorum dedikçe akşamdan beri çok ısrar ediyor sabah sonunda bağırdım neden bu kadar ısrar ediyorsun diye o da rahat edebileceğin kişi bir daha karşına çıkmaz böyle biri falan diye konuştu ve görüşeceksin o kadar dedi.
Ama ben evlenmek istemiyorum zorluyor mu hayır şimdiye kadar hiç bu kadar ısrar etmemişti yalnız kalacaksın ilerde kızın evlenip gidecek ne yapacaksın tek başına diyor bende neden istemediğimi anlattım benim korkularım gerçekten farklı ve beni anlamıyor. Her gün gazetelerde neler okuyoruz ya sırf ben yalnız kalmayayım diye kızımı feda edemem haksız mıyım bir akıl verin lütfen.
neden istemiyorsun detaylı yazarmısın?ikinci evl.oğlum 12 yaşındayken yaptım!belki anlayabilirim ve sana yol gösterebilirim!
gazetelere bakarsanız
benimn evde kalmam da hayırlısı
gazetelere bakarak papatya falı yapmayın
görüşmeyle eskimezsiniz... ayrıca kızınız 13 yaşında derdini anlatabilecek yaşta farklılık olduğunda hissedebilirsiniz...
Seni çok iyi anlıyorum ama kızın kendini ifade edecek yaşta ve karşı tarafı tanımadan bu kadar karamsar olma lütfen!kızım var ne bilim taciz olayları tecavüz olayraı falan
Sadece gazetede okuduklarınızdan korkuyorsanız bu çözülebilir bir korku. Ama siz rahata alıştıysanız ve 2. Bir evlilik yapmak istemiyorsanız anneniz saygı duymak zorunda. Yalnız kalmak da öyle olmaz. Ne anneler var 5 tane doğurmuş. Hiçbiri bakmıyor, darülacezede. Lütfen seçiminizi dikkatli yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Seni çok iyi anlıyorum ama kızın kendini ifade edecek yaşta ve karşı tarafı tanımadan bu kadar karamsar olma lütfen!
Benim henüz 15 aylık bir kızım var. Boşanırsam ben de tekrar evlenmem sanırım. Baba evi kadar rahatı var mı :)
Yine de annenin gönlü olsun diye görüş bir. Yok içim ısınmadı der geçersin. Hem belli mi olur anneler hisseder belki gerçekten iyidir. Bir kahve içmekle ne kaybedersin?
Ben de korkardım ya zor bir karar. 13 Yaşında kızım olsun oğlum olsun fark etmez, bir yabancıyı sıfırdan tanıyıp aileme katacağım? ...13 yaşında, her şeyi sorguladığı, anlamaya çalıştığı o en karışık en kırılgan çağlarında.
Kimse bana, 3. sayfa haberi olmayacağımın garantisini vermiyor, bu riski almazdım.
Daha 32 yaşındasınız, biraz da bakımlı bir kadınsanız, yalnız kalacağınızı hiç zannetmiyorum.
Kızınız liseyi bitirse en azından, daha bi farklı olur.
Tabi karar sizin, hakkınızda hayırlısı olsun.
Bence şans ver hayata ;nereye kadar böyle yanlız ?tek çocukla? baba evinde!bende senin gibi karamsardım,hoş severek evlendim ikinciyle ama tanımaya engel koyma!Şimdiye kadar hep bu şekilde düşündüm ve evlenmeyi düşünmedim şimdi annem de çok ısrar edince sıkıştığımı hissettim.
Kızınız üniversiteye gitmeden yapmayın Allah aşkınıza.Benim annem evlendi hayatım tam tersine döndü yemin ediyorum kurtulana kadar-üniye gidene kadar- cehennem gibiydi hayatım.Merhaba kızlar;
Beni bilenler bilir ama özet geçeyim hemen eşimden 13 yıl önce ayrıldım 13 yaşında bir kızım var çalışıyorum yani kendi ayaklarım üzerinde duruyorum bu arada 32 yaşındayım.
Sorunuma gelince ailemle yaşıyorum küçük çekirdek bir aile, akşam annem benimle konuşmak istediğini söyledi bende çocukla ilgili bir durum var zannettim mağlum ergenlik dönemi.Ama konu benim bir kısmetim çıkmış annemde olumlu bakıyor bu işe istemiyorum dedikçe akşamdan beri çok ısrar ediyor sabah sonunda bağırdım neden bu kadar ısrar ediyorsun diye o da rahat edebileceğin kişi bir daha karşına çıkmaz böyle biri falan diye konuştu ve görüşeceksin o kadar dedi.
Ama ben evlenmek istemiyorum zorluyor mu hayır şimdiye kadar hiç bu kadar ısrar etmemişti yalnız kalacaksın ilerde kızın evlenip gidecek ne yapacaksın tek başına diyor bende neden istemediğimi anlattım benim korkularım gerçekten farklı ve beni anlamıyor. Her gün gazetelerde neler okuyoruz ya sırf ben yalnız kalmayayım diye kızımı feda edemem haksız mıyım bir akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?