yardımınıza ihtiyacım var !!!

Şurda 3-4 yıl sonra üniversiteye gider zaten. Bu kadar beklemişsin bence biraz daha bekle. Belki çok iyi bir insandır, belki korkuların tamamen yersizdir AMA bunları görmek için evladını riske atmaya değmez.

Ben de boşandım. 10 yaşında bir oğlum var. 40 lı yaşlardayım. Herkes yeniden evlenebilirsin diyor ama ben hiç düşünmüyorum. Böyle rahatım diyorum. Adam iyi olsa annesi sorun çıkarır, annesi iyi olsa görümce derdi olur diyorum. Hiç bitmez diyorum. Dört dörtlük evlilik görmedim. Bir de şimdi oğlumla canımız ne istiyorsa onu yapıyoruz. Eve yeni biri gelince düzenimiz bozulacak, onun da çamaşırları, ütüsü, yemeği... Tamam seversen bu işler insanın gözüne gözükmez ama bu rahatlıktan sonra ben de yeniden evlenmeyi düşünmüyorum. Çocuk için evlenecek olsam çocuğum var zaten. İşim de var. Baba evinde de değilim ben, rahat olmayıp o yüzden evlenenler olabilir de ben aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum. Ne kapris çekmeye, ne aldatılıyor muyum diye şüphelerle yaşamaya... bütün bunları düşününce böyle çok çok rahatım diyorum.
Konu sahibi çalışıyorsunuz. Anneniz belki sizinle aynı evde artık kalmak istemiyor da bunu söyleyemiyor olabilir; ayrı bir eve çıkmayı da teklif edebilirsiniz.

Aslında önce sana bı görüş falan dıye yazmaya basladım ama sonra düşündüm ben ne yapardım dıye haklısın hemde sonuna kadar haklısın kocaman kızın var aynı evın ıcıne bır yabancı adamla gırecek karsındakı kısı ne kadar ıyı olursa olsun kızın buyuyecek serpilecek genc kızlıga adımları baslayacak ve o dönemdede zorlanacaksın mutlaka hepımız ev halı ne durumlarda kalabılıyoruz.benım babam sürekli evdedır emeklı cunku ve evlendıgımde bornozumla tv karsında bıraz uzanmak cok hosuma gıtmıstı.haklısın ıstememekde senı anlıyorum ve hak verıyorum umarım annende anlar ve hak verır.

Anne olduktan sonra insanın her konuda bakış açısı değişiyor.
Fakat tebrik ederim, 32 yaşındasınız ve tek başınıza kızınızı 13 yaşına getirmişsiniz.
Korkularınızı anlayabiliyorum, haklısınız da. Malesef neler duyup neler görüyoruz.
Ama bir farklı kişinin de dediği gibi "gazetelere bakarak hayatınızı şekillendirmeyin" muhakkak ki kötü insanlar var bu dünyada, fakat herkesin o denli kötü olduğunu düşünmemiz güvensiz bir hayat yaşamı doğurur.

Tabii ki kimseye gözü kapalı da güvenemezsiniz. Fakat kızınızın yaşı gereği ve derdini anlatabilecek olması burada en önemli unsur bence. Eğer kızınız ile iletişiminiz iyi ise, bence düşünmeyin derim. Bir görüşün, hiç birşey dıştan göründüğü gibi olmaz. Belki çok farklı bir kişidir, belki de annenizin dediği gibi rahat edebileceğiniz bir insandır.

Yalnızlık nedir annemden ve annanemden tecrübeliyim. Öyle bir gün gelir ki yapayalnız kalıverirsiniz. Allah yaşatmasın, fakat yalnızlığın çaresi yok malesef. Hazır karşısına böyle bir imkan çıkmış, insanız, hepimizin manevi ihtiyaçları var, bir şans vermenizde fayda var derim, kestirip atmayın ve tabii ki de emrivaki yaptırtmayın kendinize.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Korkularınızda haklısınız ben olsam bende korkardım ancak tanışmakta görüşmekte bir sakınca olmaz belkide tüm korkularınızı değiştirecek bir adamdır, peki kızınız böyle bir duruma nasl yaklaşır sizce...

Ya bak zaten sapık ruhlu insan belli olur başka kadınlara bakar sana bakışlarında bi hinlik vardır onu sezersiz en güzeli sen bi annesin ve hissetmemen imkansız inşallah hayırlısı olur hakkında

Eevet bir şey kaybetmem gibi görünüyor ama sonra daha çok ısrarlar başlayacak bir kere evet dersem bir daha hayır diyemem diye korkuyorum.

Bir iki kere kızıma şakayla karışık evlenmemi ister misin dedim kesinlikle hayır dedi.

Ya bak zaten sapık ruhlu insan belli olur başka kadınlara bakar sana bakışlarında bi hinlik vardır onu sezersiz en güzeli sen bi annesin ve hissetmemen imkansız inşallah hayırlısı olur hakkında

Evet doğru söylüyorsunuz ama bende sanırım saflık mevcut ben herkesi kendim gibi görüyorum

Şurda 3-4 yıl sonra üniversiteye gider zaten. Bu kadar beklemişsin bence biraz daha bekle. Belki çok iyi bir insandır, belki korkuların tamamen yersizdir AMA bunları görmek için evladını riske atmaya değmez.

Dimi haklısınız ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum ama annemde ben ölünce tek başına kalacaksın yazık hayatını mahvetme diyor sürekli

yazmayı unutmuşum bu arada adam 40 yaşında 4 yaşında da bir kızı varmış eski eşi vefat etmiş yani kızda bizimle olacak ben kızı hiç sorun etmiyorum ama kendi kızımla adam inanın oğlum olsaydı ve adamın kızı olduğunu duysaydım yine aynı tepkiyi verirdim kabul etmezdim

Merhaba, benim kızımda 13 yaşında ve kendimi sizin yerinize koyup düşündüğümde bende ikinci evliliği düşünmezdim. En azından kızınız üniversiteye başlayana kadar erteleyebilirsiniz. İnsanın aklına maalesef ki iyi şeyler gelmiyor artık her gün kötü bir haber okuyoruz.

Her gün gazetelerde neler okuyoruz ya sırf ben yalnız kalmayayım diye kızımı feda edemem haksız mıyım bir akıl verin lütfen.
Haksızsınız çünkü tanımadığınız etmediğiniz adamı tecavüzcü yerine koymuşsunuz. Adamla gidin bir tanışın. Daha 32 yaşında gencecik kadınsınız. Hayat yalnız geçmez, anneniz haklı.
Adamı bir tanıyın, gözünüz tutmazsa kızınızla aynı eve sokmayın elbette, ama gidin bir tanışın. İçiniz alırsa, kanınız çekerse, güvenirseniz de neden olmasın.
Benim annem de üvey babayla büyüdü, dedemi de çok sever. Dedem de annemi çok sever.
En kötüyü bakıp hayatı ıskalamayın lütfen. Hayat 3. sayfa haberlerinden ibaret değil. Dikkatli ve temkinli olun, özellikle de bir genç kızla ama bütün erkekler de potansiyel tecavüzcü değildir.

Bir iki kere kızıma şakayla karışık evlenmemi ister misin dedim kesinlikle hayır dedi.
Annemin bir arkadaşı var. Babası vefat edince annesine evlenirsen yüzüne bakmam demiş. Şimdi nasıl pişman... Nereye gidersek onu da götürüyoruz evde sıkılıyor, her akşam onun yanına gitmezsek vicdan azabı çekiyoruz evde yalnız diye şikayet etti. Kendim yaptım diyor. Şimdi çok geç artık kadın evlenemez ama bir babası vefat ettikten bir kaç sene sonra evlenebilirdi. Karar senin.

Çok haklısın düşüncelerinde ama benim anlayamadığım kısım GÖRÜŞECEKSİN OKADAR lafı nedir ya 32 yaşındayım diyorsun çok şaşırdım

o zaman sıkıntılı olur gibime geliyor, arkadaşın dediği gbi üniversite yaşına kadar ertelemek daha mantıklı çünkü o zaman seni daha iyi anlayabilir diye düşündüm, çünkü şuan ergenlik dönemi sizin için çok daha ağır geçebilir, hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah.

amin teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…