- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Seni çok iyi anlıyorum ama kızın kendini ifade edecek yaşta ve karşı tarafı tanımadan bu kadar karamsar olma lütfen!
Benim henüz 15 aylık bir kızım var. Boşanırsam ben de tekrar evlenmem sanırım. Baba evi kadar rahatı var mı :)
Yine de annenin gönlü olsun diye görüş bir. Yok içim ısınmadı der geçersin. Hem belli mi olur anneler hisseder belki gerçekten iyidir. Bir kahve içmekle ne kaybedersin?
Korkularınızda haklısınız ben olsam bende korkardım ancak tanışmakta görüşmekte bir sakınca olmaz belkide tüm korkularınızı değiştirecek bir adamdır, peki kızınız böyle bir duruma nasl yaklaşır sizce...
Ya bak zaten sapık ruhlu insan belli olur başka kadınlara bakar sana bakışlarında bi hinlik vardır onu sezersiz en güzeli sen bi annesin ve hissetmemen imkansız inşallah hayırlısı olur hakkında
Erkeklere potansiyel sapık gözüyle bakma bence.
Şurda 3-4 yıl sonra üniversiteye gider zaten. Bu kadar beklemişsin bence biraz daha bekle. Belki çok iyi bir insandır, belki korkuların tamamen yersizdir AMA bunları görmek için evladını riske atmaya değmez.
Haksızsınız çünkü tanımadığınız etmediğiniz adamı tecavüzcü yerine koymuşsunuz. Adamla gidin bir tanışın. Daha 32 yaşında gencecik kadınsınız. Hayat yalnız geçmez, anneniz haklı.Her gün gazetelerde neler okuyoruz ya sırf ben yalnız kalmayayım diye kızımı feda edemem haksız mıyım bir akıl verin lütfen.
Annemin bir arkadaşı var. Babası vefat edince annesine evlenirsen yüzüne bakmam demiş. Şimdi nasıl pişman... Nereye gidersek onu da götürüyoruz evde sıkılıyor, her akşam onun yanına gitmezsek vicdan azabı çekiyoruz evde yalnız diye şikayet etti. Kendim yaptım diyor. Şimdi çok geç artık kadın evlenemez ama bir babası vefat ettikten bir kaç sene sonra evlenebilirdi. Karar senin.Bir iki kere kızıma şakayla karışık evlenmemi ister misin dedim kesinlikle hayır dedi.
o zaman sıkıntılı olur gibime geliyor, arkadaşın dediği gbi üniversite yaşına kadar ertelemek daha mantıklı çünkü o zaman seni daha iyi anlayabilir diye düşündüm, çünkü şuan ergenlik dönemi sizin için çok daha ağır geçebilir, hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah.Bir iki kere kızıma şakayla karışık evlenmemi ister misin dedim kesinlikle hayır dedi.
Çok haklısın düşüncelerinde ama benim anlayamadığım kısım GÖRÜŞECEKSİN OKADAR lafı nedir ya 32 yaşındayım diyorsun çok şaşırdım
o zaman sıkıntılı olur gibime geliyor, arkadaşın dediği gbi üniversite yaşına kadar ertelemek daha mantıklı çünkü o zaman seni daha iyi anlayabilir diye düşündüm, çünkü şuan ergenlik dönemi sizin için çok daha ağır geçebilir, hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?