Yardımınıza ihtiyacım varrr..

eylul_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
46
1
86
Ankara
Mrb arkadaşlar 6 aydır bebek istiyoruz son adet tarihim 16 şubat yani norwalde bugun adet olmam lazım ama her ay 3 günde önceden oluyordum bu ay 15 gün önce 4-5 damla kadar da pembemsi kan geldi bi anlam verewedm 4 gündürde ara ara sanki adet olacakmısım gibi karın agrım oluyor adet oldum sanıyorum bakıyorum bişey yok gögüslerimde şişkinlik var uclarıda acıyor hamile olabılırmiyım ne olur yardımcı olun test te yapıp gene negatif cıkar dıye cooook korkuyorrum rabbim hapimizin gönlündeki muradı versın inşallahhh t...eeee

yazdığın belirtiler hamilelik belirtileri tabi en doğru sonuç kan tahlili canım umarım hamilesindir:)

bana hamileymissin gibi geldi kanamada yerlesme kanamasi dersek insallah bebis geliyor demektir umarim hersey gonlunce olur en iyisi test yaptir icin rahat olsun

bencede hamilesin gibi geldi hayırlı ve hayırlısı olsun canım...

bence test yap yada en garanti kan tahlili koş yaptır hemen umarım güzel haberler alırsın

umarım bebiş yoldadır hayırlı haberler ver bize :)))

Mrb arkadaşlar 6 aydır bebek istiyoruz son adet tarihim 16 şubat yani norwalde bugun adet olmam lazım ama her ay 3 günde önceden oluyordum bu ay 15 gün önce 4-5 damla kadar da pembemsi kan geldi bi anlam verewedm 4 gündürde ara ara sanki adet olacakmısım gibi karın agrım oluyor adet oldum sanıyorum bakıyorum bişey yok gögüslerimde şişkinlik var uclarıda acıyor hamile olabılırmiyım ne olur yardımcı olun test te yapıp gene negatif cıkar dıye cooook korkuyorrum rabbim hapimizin gönlündeki muradı versın inşallahhh t...eeee

canım sonuç ne merak ettim vardır inşlh bebiş:ecrin_bebek:

Back
X