Yardımınıza ihtiyacım waaaarrr :((

busuruks

Yeniden doğmuş gibiii
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
162
42
48
33
Arkadaşlar doğumdan 2 hafta önce uçak yada otobusle yolculuk yapanınız war mı? Uçsk kesinlikle yasakmı 1 ay kala. Kayseriden istanbul 1 saat uçakla otobusle 13 saat falan. Bi akıl werin lütfennnnn (

Yahu birak esini ne olacak. Ben 8. Ayimda annemlere gectim hamilelik kotu gecti. Biraktim esimi evde tek. Bensiz yasadi bi ay. Ne olacak ki sanki. Ac mi kalacak, susuz mu. Valla bebegim kiymetli. Esimin kendisi götürdü annemlere hic sorun olmadi.

Yok bizde birlikte gdicez snra3 5 gün snra döncek ztn doğuma bi kaç gün kala fln da gelir artık annesinde kalcak ztn ben yokken ama onsuzluğa pek alışık olmayınca. Bide bensizlik hoşuna gder mi die korkuom

Benim esim işi geregi sık sık il disina hatta yurt disina cikar. Bazen ozlem iyi gelir, döndüğünde mart kedileri gibi oluruz. Anladin sen

Benim esim işi geregi sık sık il disina hatta yurt disina cikar. Bazen ozlem iyi gelir, döndüğünde mart kedileri gibi oluruz. Anladin sen
Anladım aslında bi kere 5 gün onsuz kaldım annemlerde snra beni almaya geldiğinde oda öyleydi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…