yardımlarınıza,görüşlerinize ihtiyacım var.

baharyts

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
11
0
16
İstanbul
merhabalar,
ne zamandır siteye üye olmak istiyordum fakat bir türlü fırsat olmamıştı işte ve şimdi burdayım.
26 yaşındayım bundan 3 yıl önce bir evlilik geçirdim ve kısa sürdü anlaşamadık bir şekilde bitti,uzun bir süre hayatımda kimse olmadı şuan yaklaşık 1 yıl 2 aydır hayatımda biri var,onu çok seviyorum ve evlenmek istiyorum.onun ve abisinin evlenip ayrıldığımdan haberi var,abisi ilk başta karşı çıkmıştı çok sonra birden ne olduysa arada şimdi ne zaman evleniceksiniz vs diyor,ama en önemli undur annesinin haberi yok nadirde olsa acaba ne tepki verir vs hiçbir fikrimiz yok..erkek arkadaşım 37 yaşında hiç evlenmemiş çok eskiden birini çok sevmiş kızın ailesiyle tanışmaya gitmişler olmamış ailesi istememiş ve ayrılmışlar.o gün bu gün sanki korkmuş ve bunun üstüne birde abisinin kötü giden evliliği var,ben evlenmek mutlu bir yuva kurmak istiyorum 1 yılı aştık ve bence yaşımızda ufak değil,ama o böyle bir girişimi yok,çok nadir konusu oluyor zaman zaman evlenip napıcaksın bekarlık sultanlık gibi konuşmaları oluyor.
beni seviyor bunu biliyorum ama kafam çok karışık hele ki bugün çok moralim bozuk.abisi bu aralar boşanma arifesinde kafasıda çok dağınık acaba diyorum keyfi yok zor günler geçiriyor ondan mı bu aralar böyle bilmiyorum kafam allahbullak oldu ne düşünücem napıcam anlayamıyorum.

lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle,yardımlarınızı bekliyorum.

benim ailemin genel anlamda görüşleri iyi..yani emin msin iyi düşündün mü gibi?

ama bu yazdıklarımdan haberleri yok şuan,onlar düşünüyor bence çok uzamadan evleniriz vs.

bence de asıl sen iyi düşün yani ama bunu yazdığına göre ciddisin. bide şöle düşün yani ailesiyle tanıştığında belki seni çok sevicek ilk başta tabiki de maalesef önyargı olucak çünkü evlenip boşanmış olanlara karşı keşke önyargı olmasaydı ama öle. zamanla bekle mutlaka iyi yanlarını görüp seviceklerdir. önemli olan insanın düzgünlüğü yani yaşadıkları diil. sana burda sabırlı olmak düşüyo acele etmeden sabırla beklemen olumlu düşünmen gerekiyo. çünkü kendini yıpratırsan daha kötü olabilir

annesi ile çok iyi anlaşıyoruz,hafta sonu hep birlikte yemeklere vs gidiyoruz bir problem yok şuan ama evlenip ayrıldığımı bilmiyor,
aslında bilmiyorum belki hiç bir tepki vermiycek belkide ilk başta olumsuz olacak.sabretmek gerek sanırım dediğin gibi,

yoksa böyle zaman zaman duygu karmaşası yaşıyorum bunalıyorum.

bence en kısa zamanda söyle önceden evlilik yaptığını.
sonradan söylersen niye başta söylenmedi diye daha çok tepkili davranabilir.
Hem şimdiden öğrenmiş olursun olumlu mu olumsuz mu olacağını. Sonra üzülmek daha kötü.
Belkide anlayışla karşılıcak ama sen dürüstlüğünü başta göster en iyisi bu olur..

erkek arkadaşım doğru zamanı bekliyorum söylicem demişti bana konu olduğunda,onun konuşması daha mantıklı geliyor bana,

oda daha henüz boyle bir girişimde bulunmadı.

bence saklamaniza gerek yok... annesi icin sorun olacagini sanmiyorum.. erkek arkadasinizinda yasi zaten 37 bu yasta hic evlenmemis biriylede evlenmesi biraz zor...

bence saklamaniza gerek yok... annesi icin sorun olacagini sanmiyorum.. erkek arkadasinizinda yasi zaten 37 bu yasta hic evlenmemis biriylede evlenmesi biraz zor...

Yani aslinda evet bir sorunda bu bence 37 yasinda hic evlenmemis zor bu saatten sonra biliyorum,ve saniyorum ku bu ask benim imtihanim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…