yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar :/

cdef.1988

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
16
1
286
İzmir
herkese merhabalar..

benim şimdilik yolunda giden bir aylık bir ilişkim var ...ortak arkadaşlarımız sayesınde tanıstık ben konyada okuyorum o kocaelinde çalışıyor.. sizden fikrinizi almak istedğim mevzu şu : benım unıversıtemın btmesıne ıkı yıl var ve Allah nasip edersede erkek arkadamla ciddi düşünüyoruz fakat sorunum onun mesleği.. o denız astsubayı ve bir yılın altı ayı falan türkiyde olmuyor.. evlensek bu ayrılıga dayanablırmıyım bilmiyorum yardımlarınıza ıhtyacm var... ?

Zor bir durum. Seviyorsan dayanırsın diycemde evliliğinin ilk zamanlarında falan henüz birbirinizi tanıma evrelerinde onsuz kalacaksın. Çok büyük bi sorumluluk.
Kendini tanıyan sensin. Dayanamayıp dayanamayacağını senden başka kimse bilemez ki.

Hocamın eşi deniz astsubayı, hamileliğini tek başına geçirmiş.:83:
İyi düşün eğer bunun üzerinden gelebilirim diyorsan hiç düşünme .

haklısınız kılzarda meslek adına pek bilğim yok o yuzden fıkrınızı almak ıstedım bana kendi dedi bır ılın cogunu frklı ülkelerde geiriyormus o yuzden korkum var

bu soruyu bize değil kendine sorman gerekir. karakterine göre 6 aylık ayrılığa dayanırsın ya da dayanamazsın. çok kıskanç bi tipsen 6 ay sana zindan olur, ay onla mı beraber ay napıyor şuan ay hasta mı ay başka kadınlarla mı vs diyerek sonunda sinir hastası olursun. ama rahat bi tipsen, ilerler bu ilişki sen burda hayatına devam edersin takmadan, 6 ay sonra görüşürsünüz, yüzünde güller açar, aa eşim bu adam diyebilirsin, sıkıntı yok. seçim senin :42:

Bunu kendinle basbasa kalip dusunsen daha iyi olur cunku biz senii ne kadar taniyabilirz ki..

Büyük konusmak istemem ama kendi şahsi fikrim ben dayanamazdım yapamazdım..

Ama sen okulum var 2 sene dıyosun zaten bu süre içersinde uzaktan ilişki yürütme kapasitesine sahip olduktan sonra herşeyi

göze alabilirsin bence..

herkese merhabalar..

benim şimdilik yolunda giden bir aylık bir ilişkim var ...ortak arkadaşlarımız sayesınde tanıstık ben konyada okuyorum o kocaelinde çalışıyor.. sizden fikrinizi almak istedğim mevzu şu : benım unıversıtemın btmesıne ıkı yıl var ve Allah nasip edersede erkek arkadamla ciddi düşünüyoruz fakat sorunum onun mesleği.. o denız astsubayı ve bir yılın altı ayı falan türkiyde olmuyor.. evlensek bu ayrılıga dayanablırmıyım bilmiyorum yardımlarınıza ıhtyacm var... ?

canım bence çok iyi düşün seviyorsundur hani nasıl diyeyim şuan 2 yıl var diyorsun belkide kendnce boşvericeksin ileriki zamanda ama çok iyi düşünmeni tavsiye ederim asker hayatı olan biriyle aslında yaşamak çok zor benim astsubay sevgilim vardı dağa falan çıkıyolardı 3 ay dağda karakolda doğru düzgün arayamıyordu telefonlar çekmiyor operasyona falan çıkıyolardı sürekli stres altındaydım canım ararmı arıcakmı ya bişey olursa diye düşünmekten uyuyamıyordum üstelik deniz astsubayı daha zordur heralde dediğin gibi seferlere çıkıyolar ve evli bir bayan olunca hani ilk başlarda işine saygı göstermeye tahammülün olur belki ama sonrasında yalnızlığına yenik düşebilirsin hem onun hayatı mahvolur hem senin hayatın bence iki kere düşün derim sevgine yenik düşme bir yolu vardır belki diyeceğim ama bende bilmiyorum yani nasıl bir çözümü olur ama ben karacıyla inan çok stres altındaydım ayrıca hepsi öylemdir bilmem ama aldığım duyumlara ve yaşadğım ilişkimden yola çıkarak söylüyorum sana bunu çok asabi ve bazen ne dediklerini bilmez oluyolar bir anda bambaşka bir insan olabiliyorlar mesleklerinden dolayı psikolojileri etkileniyor bunuda düşün derim canım hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Back
X