Yardımlarınıza ihtiyacım var

eo53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
17
10
3
31
24+2 hamileyim yanlız sol kasıkta ağrı var dr gittim kafası aşağıda ama normal açılma falan yok dinlen dedi Daha çok erken değil mi bu duruma gelmesi için yarın bi kendi dr gidicem sizde böyle bişey yaşayan oldumu acaba

Benim de bir kontrolde kafasi aşağıdaydı canım ultrason sırasında doktor bir şey demedi bebek de döndü zaten sonra.. sanırım bu haftalarda hareketli oluyorlar dönebilir yani endişe etme..

Benim de bir kontrolde kafasi aşağıdaydı canım ultrason sırasında doktor bir şey demedi bebek de döndü zaten sonra.. sanırım bu haftalarda hareketli oluyorlar dönebilir yani endişe etme..
Kendi dr yoktu ama yarın bi gidicem endişeleniyor insan internetten bakımcada daha şimdiden böyle olmaması lazımmış bakalım yarın ne dicek

Kendi dr yoktu ama yarın bi gidicem endişeleniyor insan internetten bakımcada daha şimdiden böyle olmaması lazımmış bakalım yarın ne dicek
Benim de kontrolüm yarın canım ben de yarın soracağım.. durumdan beni de haberdar eder misin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…