yardımlarınıza ve tavsiyenize ihtiyacım var :(( lütfen

nevergiveup_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
30
8
1
26
meraba arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve kilomla ciddi anlamda problemim var 65 kiloyum ve en azından bi 57 ye falan inmek istiyorum şuan başka bir şehirdeyim ablamın yanında 1 ay kalıcam burda ve o 1 ay da bu kiloya ulaşmam gerek spora başladım bugun 3 gün şimdiye kadar 1 kilo verebildim sadece gerçekten kilo vermeyi o kadar istiyorum ki veremediğimi görünce bile ağlayasım geliyor çok fazla kafama taktığımı biliyorum ama önerisi olan varsa yardımcı olsun çünkü çökmüş durumdayım moralim sürekli bozuk aynaya bakmak istemiyorum giydiklerimi yakıştırmıyorum tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen

Bunu eger spor salonundski hocanla konuşursan sana bir saglıklı beslenme listesi verler bildiğim kadarıyla kilo vermen gereken yerlere çalışılır herkesin vücut tipi yağ oranı kilo aldığı bölge farkı herkesin yaptığı şeyleri demene seni yakından gören bir uzmana danış bu şekilde olmaz bence

Ben 18-19 yaslarındayken 78 kiloydum suan 56 kiloyum
azmet başarıcaksın sakın vazgeçme. Cabuk kilo vermek istiyorsan youtube ebru şallının pilates videolarını izle ve onları yap kısa sürede vucudun toparlanıp herkes tarafından fit görülüceksin. Kesinlikle pilates yap canım..
Sabah kahvaltılarını asla atlama güzelce yap ozellkle protein agırlıklı beslen.Yumurta haşlaması ye sabahları oglenleri ogle yemegi ye ve akşamları akşam yemegi ye ama abartma cok acıkırsan aralarda yogurt ye meyva ye sakın kendini aç bırakma kilo veremezsn o zaman:))

Bir arkadasım diyetisyen ve sporla 10 kg verdi, bulunduğun yerde varsa git mutlaka, keşke diyetisyen olmadan kilo vermeye uğraşmasaydım bunca zaman diyor

Dogru yolda gidiyorsun.. Spor ve yemelerini dikat etikten sonra yavas yavas kilo vermen en idialidir.. Ben fitnesa giderken diyet listem sabah kahvaktilari iki dilim kepekli ekmek zeytin peynir salatalik kesinlikle birtane yumurta cidden tok tutuyor.. Oglen haşlanmis tavuk ve salata. Et yemeklerini baharatla tatlandir domatesle filan. Yaz mevsimdeyiz farkli farkli otlar bol olur degerlendir yogurtla.. Ara ögunde ceviz findik fistik bir avuc.. Suyunu ve zayiflatmada yardimci olan caylarini unutma.. Aksam yemendede ayni oglen yemen gibi olsa yeter.. Evde yemek olarak ne yapiliyorsa 3 ~4 kaşık alıp salatinida yaptinmi og mis.. Ben yemeklerimi salatamla karistiriyordum, seviyorum oyle.. Diyete yag tercih edilmiyor ama ben zeytinyagini kulaniyordum, cunku wc de sorun oluyordu .. Zeytinyagini tavsiye ederim salata larinda.. Ekmegi de kesiyorsun.. Zor olmuyor cidden.. Kolay gelsin.. Kizimi anaokuluna baslayinca tekrardan baslicam.. Bir mutet sonra kilo veremiyorum diye korkma cunku spor yaptindan dolayi sıklasmiya geciyor vucud.

Ya sporumu çok iyi yapıyorum yememede dikkat ediyorum gerçekten ama ne zaman tartıya çıksam 65 in altına biraz düşüyo mesela 64.700 oluyo yemek yiyorum azıcık bişey bi çıkıyorum 65 olmuşum hiç aşşasına düşemedim bir haftadır

Protein ve sebze ile beslen canım.Hamurişi ve tatlı dan uzak dur.Hergün yarım saat yürüyüş yap bir ayda 6,5-7 kilo gider.

Kilo hepimizin zaman zaman kafaya taktığı bir şey. Şöyle düşün. Ne kadar fazlan olursa o kadar çabuk kilo kaybedersin. Bu yüzden bir haftada 2 kilo verebilmek 30 kilo fazlası olan bir kişi için daha kolaydır. Kendine bir aydan daha uzun bir süre tanı. çünkü kilon ve vermek istediğin kilo fazla değil. vücudunu kilo vermek için gerekli olan tempoya alıştırman da buna göre bir aydan daha fazla sürebilir.
Tartıda eksileri görebiliyorsun, bu da senin için motive edici bir şey olabilmeli.

1 hafta, sıfır şeker,
günde en az 10 km tempolu yürüyüş (belim tuttu fitness yapamıyorum)
günde max 2 dilim tam buğday ekmeği (o da kahvaltıda) peynir, yumurta bol yeşillikli kahvaltı, 1 öğün ızgara protein (et tavuk balık) 1 öğün zeytinyağlı sebze yemeği (suyundan yemeden) 1 kase yoğurt, sınırsız yağsız salata, 3 kg verdim, üstelik yaş 35.
ama şeker olayı çok ciddi, bir yudum meyve suyu bile içmedim...
neyse, bu gencecik yaşında, sağlık sorunun yoksa kilo vermemen imkansız, mutlaka bir yerde yanlış yapıyorsun.
en yaygın yanlışlar: meşrubat tüketimi, kremalı kahve tüketimi, salatalara ağır yağlı/şekerli soslar kullanmak, eti form/mavi yeşil v.b paketli diyet ürünler tüketmek (kalorisi düşük de olsa hemen hepsi şeker ve yüksek karbonhidrat içeriyor) kuruyemişleri kavrulmuş ve tuzlu tüketmek, proteinleri basit yağlarla pişirmek, kızartmak, aşırı meyve tüketmek, çok az yemek yemek.

benimde 1 hafta oldu şekeri bırakalı belki daha fazla kahvaltımı iyi yapıyorum üstelik sporada gidiyorum 5 gündür kilo aldıracak hiç bir şeyde yemiyorum o saydıklarınızdan hiç birini yiyip içmiyorum hala 1 kilo veremedim yemeğide az yemiyorum 6 dan sonra yemek yemiyorum ama meyve falan

Gün içerisinde harcadığın kalori, aldığın kaloriden daha fazla olmalı ki kilo veresin.. Sağlık sorunun yoksa kardiyo yapabilirsin. Platesle çok kilo vermez ama sıkılaşırsın. Spor salonundaki hocana danışırsan sana ölçüm yapacaktır ve sana bir program yapabilir.. Çok takıntı haline getirme kilonu. Biraz yediklerine dikkat biraz hareket

ama mesela diyelim ki 800 kalori alıyorum günde ama 900 kalori harcayamam ki o nasıl olcak

Oooo 3 gunde 1 kilo supermis ben 2 haftada 1.5 verebiliyorum aynen boyle devam et yanliz bu isin kurali şoyledir yuzde 70 beslenme yuzde 30 spor ikisi bir arada olmadan olmaz ikisinede dikkat etmelisin merak etme cok gencsin 57 degil 55 bile olursun hedefini yuksek tut sakin surekli kilonu dusunme hergun tartilma bi kere 3 gunde 1 degil haftada 1 ayni saatte tartilman lazim surekli tartilirsan kilo vermenin durdugunu dusunursun moralin bozulur bence 55 olucaksin

Spor yapıyorum ama 900 kalori fazla değil mi sence
Aldığın kaloriye bağlı fazla olup olmadığı.. 800 kalori alıyorsan aldığına göre az yakıyorsun. Bu durumda düşük kalorili yemelisin bence. Bu demek değil ki aç kalacaksın. Kaliteli ama az kalori alacaksın. Ya da daha fazla kalori yakacaksın. Diyetisyenlerden destek alabilirsin. Vücut endeksine göre spor planı ve diyet uygulayabilirsin. Yaşın çok genç. Öyle çok takma kafana. Dikkat et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…