• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınıza ve tavsiyenize ihtiyacım var :(( lütfen

Senin yaşlarındayken 35-40 kilo vermiş biri olarak bir şeyler söyleyeceğim sana. İlki şu, o kiloya bir günde gelmedin bir günde de veremezsin. Sabır birinci kural. Spor yap ben sporsuz verdiğim için çok sarktı cildim senelerdir uğraşıyorum. Kiloların sağlıklı bir şekilde 5 ayda falan gidecektir belki de daha hızlı. Ekmek olayını unut, tatlı olarak sadece bitter çikolata. Kızartma patates yerine fırında tercih et, mayonez yerine yoğurttan sos yap onları kullan. Yaşın kilo vermeye çok müsait biraz zaman tanı kendine.

Senin yaşlarındayken 35-40 kilo vermiş biri olarak bir şeyler söyleyeceğim sana. İlki şu, o kiloya bir günde gelmedin bir günde de veremezsin. Sabır birinci kural. Spor yap ben sporsuz verdiğim için çok sarktı cildim senelerdir uğraşıyorum. Kiloların sağlıklı bir şekilde 5 ayda falan gidecektir belki de daha hızlı. Ekmek olayını unut, tatlı olarak sadece bitter çikolata. Kızartma patates yerine fırında tercih et, mayonez yerine yoğurttan sos yap onları kullan. Yaşın kilo vermeye çok müsait biraz zaman tanı kendine.
ozelden bana yazarmisiniz cok korkuyorum .

meraba arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve kilomla ciddi anlamda problemim var 65 kiloyum ve en azından bi 57 ye falan inmek istiyorum şuan başka bir şehirdeyim ablamın yanında 1 ay kalıcam burda ve o 1 ay da bu kiloya ulaşmam gerek spora başladım bugun 3 gün şimdiye kadar 1 kilo verebildim sadece gerçekten kilo vermeyi o kadar istiyorum ki veremediğimi görünce bile ağlayasım geliyor çok fazla kafama taktığımı biliyorum ama önerisi olan varsa yardımcı olsun çünkü çökmüş durumdayım moralim sürekli bozuk aynaya bakmak istemiyorum giydiklerimi yakıştırmıyorum tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen
boy kaç?

Back
X