evlenene kadar burdan uzak dur derim bacım. bu zayıf ruh halinle buraya ne kadar çok takılırsan, aldatma konularını gördükçe çok daha fazla yıkılır ve yıpranırsın.
--------------------------------------------------------------------------------
daha önce aldatılma gibi bir durum yaşadınız mı bundan dolayı zor güveniyor olabilirsiniz.
Düğün öncesi sendromları bunlar
Bu kadar büyütme...Tamam gerginsin olabilirsin ama biraz rahatlamaya bak
--------------------------------------------------------------------------------
evlenene kadar burdan uzak dur derim bacım. bu zayıf ruh halinle buraya ne kadar çok takılırsan, aldatma konularını gördükçe çok daha fazla yıkılır ve yıpranırsın.
benm 2 ay sonra düğünüm var ve ne bilim kendimi çok bitkin yorgun ve mutsuz hissediorum.nişanlımla ailesyle ailemle hiçbir sorunum yok Allaha şükür.Ama bir an böle evlenmekten vazgeçesim gelio.napıosun kızım sen diorum kendime.bütün yükü kaldırabilecekmisin.hem çalışıp hem okuyup hem ev sorumluluğunu kaldırabilecekmisn.korkuorum aslında bunlarda değil korktuklarım.kandırılmaktan aldatılmaktan sevginin bitmesnden korkuorum.nişnlıma çooook güveniorum ama bir türlü şu aldatılma korkusunu atamıorum içimden.bzen onada hissettiriorum oda üzlüo güvenmiomusun bana dio.aslında onunla hiç alakası yoookk.
ama nie böle düşünüorum bilmiorum.[COLOR="red"]ben hem evi idare edicem hem çocuklara bakıcam hem çalışıcam akşam oldugunda eşimin eve gelmesini beklicem[/COLOR] ama eşim bana bir yalan uydurup başkasıyla beraber olucak.ve bende işte oldugunu bilip gelmesini beklicem sonra o gelicek birşey yokmuş gibi gülücek yüzüme.yyyaaa ne bilim en çok korktugum nokta bu.çokmu kuruntu yapıorum bilmiorum.
evet daha önce bir kişiyi çok sevmiştim ve uzun zman beraberlikten sonra evli oldugunu öğrendim.ondan snra zor güvenir oldum herkese.en çok sevdiğim insana bile bzen şüphe duyabiliorum.
Neden mi böyle düşünüyorsunuz?
Vaktiyle "çok sevdiğiniz adam" eşi onca sorumluluk altında onu beklerken, çalışırken "akşam olunca eşinin eve gelmesini beklerken bahaneler bularak sonra da eşinin yüzüne gülerek" sizinleymiş... Siz o zamanlar "toz pembe" taraftaymışsınız... Şimdi de madalyonun öbür yüzüne geçeceksiniz... Fedakar, cefakar evli kadın...
Bu kez de sizin eşiniz, siz o sorumlulukları üstlenmişken bir başkasının yanında olacak, sonra gelecek yüzünüze yalandan gülecek diye endişe ediyorsunuz...
Bilinmez, daha önce beraber olduğunuz adamın eşinin ahını aldıysanız, haberi olduysa yüksek bir ihtimalle korkularınız gerçekleşecek... "Uzun zaman beraberlikten sonra evli olduğunu öğrendim" demişsiniz... "Tanımadan sevmenin" bedeli, kendi evliliğinizde "eşinizi tanımadan seven" birinin yaratacağı sıkıntıları göğüslemek olabilir... :1closedeyes:
ne yani, arkadaş bilmeden adamla beraberlik yaşadı diye şimdi o da aldatılcak öyle mi? nasıl bi mantık bu ya. ne erkekler var, değil ikinciyi adam evli olduğu halde 5 kişiyi parmağında oynatıyo. siz hala kadınlara bulun tüm kabahati. aman kocalarınıza dokunmayın olur mu, incinirler falan mazallah.
Do you accept cookies and these technologies?