yardımlarınızı bekliorum kıslar

Bir an Cem Yılmaz forumu ziyaret etti ve benim yorumumu yorumlama şerefine erişti sandım... sositososito
Daha evvelki yorumlarımı okuyanlar erkekler için kılını kıpırdatanın nafile uğraşta olduğunu yazdığımı bilir de evveliyata lüzum yok, bu seferki yorumum da adamı değil, onun eşini savunur niteliktedir, arif olan anlar...
"Bilmeden adamla beraberlik yaşamak"...
Evlenin, eşinizle bilmeden beraberlik yaşasın birileri ve bu sadece adamın suçu olsun... Size verilen irade, vicdan, "sorup soruşturma selahiyeti" de bonus olarak cebinizde kalsın... İradenizi nerde kullanacaksınız peki, alışverişte eteğiniz pembe mi olsun yeşil mi diye düşünürken mi? Zor iş hakikaten, sevdiğiniz adamın neyin nesi olduğunu öğrenmeye enerji kalmaz mazallah... sempatiksalakcinni
Benim burdaki tüm cümlelerim "erkeklere dokunur", kocam olacak adam da alır payını vakti gelince... Lakin herkes kendini bilecek ki sonra günah keçisi aranmayacak...
Konu sahibi, vicdanınızı seslendirmişim ki yorumumun ardından "vokal yapmış bana"... Herkes için var aldatılma riski "ilahi adalet" yahut "çekim yasası" gereği siz "duble" risk grubundasınız, arif olan bu topiğin bu endişeyle açıldığını anlar,yoksa neden insan en mutlu anında bu denli bir korkuyu çeksin, einstein olmaya hacet yok hani... :lepi: Siz içinizi ferah tutunuz ve o adamın hayatınıza girmemiş olmasını dilemeye devam ediniz... Gözünüzü de açınız tabii, yoksa tüm günah erkeklerde diye süt de olmaya kalkarsınız kaşık da ki beşer tabiatına terstir çatal bıçak girer devreye... sengözlerimebaksanab

kocanı alıştır yüklerini paylaşsın ve her daim bakımlı sıcak olduktan sonra böyle bişi başına gelmez bence
ayrıca herşeyi mükemmel yapmak zorunda değilsin
kadınların hatası herşeye yetişmeye çalışmaları bence
bırak birinden biri olmayıversin temizlik vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…