Yardımlarınızı bekliyorum çok kararsızım

cfd_eng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
50
12
3
Arkadaşlar yıllardır kafamda olan estetik ameliyat isteğimi sonunda kesin olarak yaptırmaya karar verdim ancak doktor konusunda çok kararsızım. Şehir olarak İstanbul veya Ankara'da olabilir. Burnumda çok minik kemer var onun dışında asıl sorunum burun ucumun düşük olması (özellikle gülerken geriye gidiyor ) ve önden simamın değişmesini burun deliklerimin çarpıcı biçimde gözükmesini istemiyorum, kendi halime yakın olmak istiyorum.Bir de çok az kemik eğriliğim varmış. Maddi olarak açıkçası çok uçuk fiyatlar veremem. Aklımda birkaç doktor var ama napacağımı şaşırdım açıçası. Tevfik Sözen hakkında çok güzel yorumlar var ama kendisine ulaşmak mümkün değil. Bülent Koç'u düşünüyorum ama kendi paylaştıkları dışında hastalarını bilmiyorum. Son olarak İlker Koçak'ı duydum. Lütfen bana bu konuda yardım eder misiniz ameliyat olanlar. Artık karar verip ameliyat olmak ve takıntımdan bir an önce kurtulmak istiyorum :KK43:

Arkadaşlar yardımcı olabilecek fikir verebilecek kimse yok mu cidden :(

Ben şaban çelebiye ameliyat oldum istanbul da kendisine çok rahat ulaşabilirsin. Ben memnun kaldım tavsiye ederim

Back
X