yardımm ! :( ameliyat sonrası burun delikleri yamukluğu

afrab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
28
6
1
34
herkese merhabalar ameliyat olalı henüz 14 gün oldu fakat ödem harici bir problemim var ve bunu daha önce yaşayan oldumu sonrasında düzeldimi onu öğrenmek istiyorum sizlere resimleri de koyarak durumumu göstermek istiyorum.
henüz çok yeni farkındayım 1 seneden önce burun oturmuyor diye bin kez söylediler her gün burun şekli değişiyormuş vs vs... fakat benim atellerim çıktığı günün ertesi gününden beri her hangi bi değişikliğim olmadı gibi geliyor bana :/
Şişliğine hiç takılmıyorum uç kısmı davul gibi ama deliklerin boyutunun böyle kalır mı endişesi beni öldürücek...
Nolur bilen yaşayan tecrübe eden varsa bana söylesin sonucu :)
Şimdiden teşekkürler yardımlarınıza :)

Merhaba gecmis.olsun gayet guzel.olmus burnun ve bariz bir esitsizlik yok ben sisler indiginde sorun kalmaz diye dusunuyorum. Benim de esitsizligim vardi ama ciddi derecede ve tabii ki 2sene sonra hala var:) ama yalnizca boyut degil sekil olarak da asimetri mevcuttu bende buna ragmen 1sene kadar sonra biraz duzelme oldu diyebilirim.

Bariz bir yamukluk yok. Iciniz ferah olsun.

M
Merhabalar ben de ödem sorunu oldu burnunu bir gün beğendim diğer gün beğenmedim ben bu sekilde olmadı ancak olan bir arkadaşım oldu 5-6 ayı buldu düzenlesi zaten doktor söylüyor böyle olabileceğini ama düzelir hiç endişelenmeyin

çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi ödeme bağlıdır tek ümidim o çok kafama taktım henüz yeni diye normal karşılıyor çevremdekiler ama belkide benim abartmamdır :)
Siz düzeltme için 2. kez bi operasyon mu geçirdiniz

İnşallahhh düzelir çok teşekkürler 5-6 aya da razıyım düzelsinde başka bir operasyona gerek kalmadan o yeter bana :)
gerçekten sabır işiymiş iyileşme süreci çok uzun

Canım şiş zaten ucu daha çok ödem var bi tarafında fazla bi tarafında az ödem olabilir o yüzden böyle duruyordur tam bir sene bekle gerçekten o zaman oturuyor. Ben ameliyat olalı 14 ay oldu ilk halinden eser yok şimdi ucu falan çok güzeldi meğer ödem olduğundan güzel duruyormuş bi gitti ödemler ucu sipsivri ve kıkırdaklar ayrılmış sol tarafta sivilce gibi kıkırdak belirginleşti başta sivilce sanıp sıkmaya falan çalışmıştım 5 aydan sonra çıktı o da şimdi artık deriyi delecek diye korkuyorum yazın tekrar ameliyat bekliyor beni
Ufak operayon dedi doktor ama yine genel anestezi fakat panik atağım var naşıcam nilmiyorum ilkinde de zorlanmıştım aslında kendi hatası ama yine bin lira istiyor(

yaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkk geçmiş olsun terbiyesiz doktor bi de kendi hatasına para mı istedi yuh diyorum...
gerçekten şans işi doktorlarda nolacağını bilemiyor bence yaparken o kdr çok şey duydum ki artık buna kanaat getirdim
umarım düzelir çektiğin acılara değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…