Çocuk Hastalıkları yardımm!!!bebeğimin yüzü....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

durutella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
100
2
38
Bursa
4,5 aylık kızımın yüzünde dün 2 tane kırmızı benek vardı bugün 6 tane olmuş kontrol ettim ama başka bi yerinde yok neden olmuş olabilir doktorluk bi durumu varmıdır yaa yardımcı olursanız sevinirim:(

endişelenme canım benim oğlumda da olmuştu gaz ilacı kullanıyorduk o yapmış.Kllandığın bir ilaç varsa o alerji yapmış olabilir değişik birşey tattırdıysan o alerji yapmış olabilir.Endişe etme o kullandığın ilacı veya gıdayı bir gün verme anlaşılır..

eğer ek gıdaya başladıysanız ondan olabilir,arkadaşın dediği gibi gaz için kullandığınız şurup varsa ondan olabilir,emiyorsa emerken yüzü meme ye yapışınca terlediyse olabilir,egzama olabilir vücudunun diğer yerlerinde de yoksa korkmayın önemli bir şey değildir büyük ihtimalle ama bir kaç bekleyin bakalım geçecek mi çoğalacak mı?....

Son düzenleme:
çok sagolun arkadaşlar şimdi bi doktor arkadaşıma anlattım telde durumu sıcaktan olabilirmiş dediğine göre içim rahatladı bakalım inşallah başka bişi degildir

Benim kızım 1 aylıkken oldu öncesinde söylediğin gibi bşrer ikişer kırmızı benekle çbaşladı gün geçtikçe biri batıyo diğeri çıkıyodu sonradan kızımın yüzü kıpkırmızı oldu meğer egzemaymış pütürleşti kurudu doktora götürdük kortizonlu bi krem verdi 2 güne kalmadı geçti şuan bile çok hassas cildi hemen kızarır

Back
X