• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm edinn lütfen

ben gitsin diye bişey demedim eğer çocuk fedakarlıkta bulunduysa kız da bulunacak dedim. illa gitmesi gerekmiyor orta yol arayacaklar.
Ya allahaskina ya, bunlar 18 yasinda vede 3 aylik sacma bi iliski icindeler, nerden tanistilar filan bilmiyorum ama netten filandir heralde 5,6 kere gorusmusler, adam gibi bi is degil, siz ne fedakarligindam ne bahsediyosunuz !! Canim benim daglari delmis de gelmis sanki !!! Birakin boyle ucuz romantik laflari ya. Belki sen de yas olarak kucuksun , hayat biraz ciddiyet istiyo hatirlatmak isterim !!

yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım
Gerçekten sizden bir şey olmaz.
Sana söylemiyorum bunu yanlış anlama ama erkek arkadaşın tam bir odun.
ne demek hemen eski sevgilisini örnek vermek o zaman söylesin o kıza o gelsin ! böyle sürekli eski sevgilisiyle bir karşılaştırma yapan erkeklerden iğreniyorum.
bırakın gitsin daha fazla bağlanmadan. DEĞMEZ !

bu ne yaaa..nasıl sevgili bu.. acaba kendi bacısına böyle biri derse ne olurdu o zaman..sen daha çocuksun..birde eski sevgilisini araya karıştırandan hayır yok yavrum..benim bildiğim kızı görmeye erkek gelir..sakın gitme derim..bu adamın sana ne zarar vereceğide bellisiz..sana kızım gibi söylüyorum..tekmeyi bas k........na..okuluna ver kendini daha çok küçüksün..karşına daha iyi insanlar çıkacaktır..gitme..gitme...:KK8: :stop:

"tam bir salaksın","eski sevgilim geliyordu ama" diyen insandan hiç birşey olmaz ve ilişkiniz asla devam edemez.yardım edelim tabi sana.hemen ayrıl ondan.baksana şimdiden seni eski sevgilisiyle kıyaslıyor,yanına gitmiyorsun diye salak ilan ediliyorsun.

18 yaşında bir kızın ailesinden habersiz şehirdışına sevgilisinin yanına kaçması salaklık mıymış?
Kendi kızı olsa ne yaparmış onu bir söylesin bakalım, haspama bak...

bunları inanınki hep dedim bana dediki ailen dar giymene izin veriyorda niye akşam gezmene izin vermiyor dedi sonrada gelmeni istemiyorum gelemezsin sen salaksın gelme gibi cümleler kurdu sonundada eski sevgilisini örnek gösterip bizden bşey olmaz dedi ben trenle tek gitmek istemiyorum ona dedimki sen gel beraber gidelim oda hayır oraya gitceksem ne mantıgı var dedi inanınkı ne yapıcagımı blmiyorm ben hiç tek yolculuğa çıkmadım bunu onada dedim ama nafile..

Cok saygısız bu cocuk kusura bakma ama, ne demek dar giymene ızin veriyor da gece çıkmana izin vermiyor? Diyecek bir sey bulamadım. Sizden degil bence ondan bır sey olmaz

yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım
Bunu yapan sevgili eskimiş. Günübirlik giden eski sevgili olmamak için serin ol. O uğraşsın.

evet eski sevgilisi gitmiş çünkü onun karakteri odur yada yaşı ona müsaittir yani kızın yaşı benim gibi değilki beni onun gibi zannetmesi cok zoruma gitti kızlarr o kadar haklısınzkı salaklık bendeyms bunu daha iyi anladm

evet eski sevgilisi gitmiş çünkü onun karakteri odur yada yaşı ona müsaittir yani kızın yaşı benim gibi değilki beni onun gibi zannetmesi cok zoruma gitti kızlarr o kadar haklısınzkı salaklık bendeyms bunu daha iyi anladm
Seni gercekten sevse asla böyle şeyleri sorun etmez o 7 kere gelmiste sen hiç gitmemişsinde bunlar bahane seven insan 1000 kere gelir gerekirse canim..belli ki niyet farkli ve ayrica sana okdar laf söylemiş senin gururlu davranman gerek yaşın daha çok küçük ayrıl gitsin ya daha düzgün,saygılı seviyeli insanlarla ilişki yaşa

evet aynen öyle arkadasım bende böyle dusunuyorum ve zaten biz iliskiye baslarken bunları konustuk ki yaşım gereği gitmem mantıksız onun yaşı 25 o rahatlıkla gelebilir ve baskaları içinde cok rahat her yere gitmiş biri

Eski sevgiliyle kıyaslamak çok kırıcı bence. Sonuçta eskiyle kıyaslama yapacaksa gitsin onunla birlikte olsun. Herkesin bir yaşam tarzı var. Saygı göstermesi gerekiyor.
Farklı şehirlerdeyiz biz de. Başlamadan önce durumumu biliyordu, onun yanına gidemeyeceğimi, onun gelmesi gerekeceğini vb. Öyle de oldu. Gidebilme durumum olsa bunu yapacağımı bildiği için bu konu sorun yaratmadı.

evet demekki beni iyi tanıyamamış ve yeniyide eski gibi görmek istiyor zaten normal olarak erkeğin gelmesinde sakınca yoktur bayanda özgür biriyse gidebilir ben daha lise öğrencisiyim

kızlarrrr dediğim kişi bugün beni aramış bende duymadıgım için tekrar ara dedim oda konuşmasını ögren bi önce ararmısın yazdı hala odunluga devam....

kızlarrrr dediğim kişi bugün beni aramış bende duymadıgım için tekrar ara dedim oda konuşmasını ögren bi önce ararmısın yazdı hala odunluga devam....

Back
X