- 2 Aralık 2014
- 47
- 12
- 13
- 33
- Konu Sahibi buketkelebek
çok haklısınız arkadaşlar tüm fikirleriniz için cok tesekkür ederim gitmiyorumm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya allahaskina ya, bunlar 18 yasinda vede 3 aylik sacma bi iliski icindeler, nerden tanistilar filan bilmiyorum ama netten filandir heralde 5,6 kere gorusmusler, adam gibi bi is degil, siz ne fedakarligindam ne bahsediyosunuz !! Canim benim daglari delmis de gelmis sanki !!! Birakin boyle ucuz romantik laflari ya. Belki sen de yas olarak kucuksun , hayat biraz ciddiyet istiyo hatirlatmak isterim !!ben gitsin diye bişey demedim eğer çocuk fedakarlıkta bulunduysa kız da bulunacak dedim. illa gitmesi gerekmiyor orta yol arayacaklar.
Gerçekten sizden bir şey olmaz.yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım
25 yaşında ve bu kdar saçma şeyler yapıyor öyle mi olgunlaşması için yıllar yetmez ergen o bence akıl yaşına bakmak lazımçıktığım kişi 25 yaşında arkadasım o yüzden zaten onun gelmesi cok normal
bunları inanınki hep dedim bana dediki ailen dar giymene izin veriyorda niye akşam gezmene izin vermiyor dedi sonrada gelmeni istemiyorum gelemezsin sen salaksın gelme gibi cümleler kurdu sonundada eski sevgilisini örnek gösterip bizden bşey olmaz dedi ben trenle tek gitmek istemiyorum ona dedimki sen gel beraber gidelim oda hayır oraya gitceksem ne mantıgı var dedi inanınkı ne yapıcagımı blmiyorm ben hiç tek yolculuğa çıkmadım bunu onada dedim ama nafile..
Bunu yapan sevgili eskimiş. Günübirlik giden eski sevgili olmamak için serin ol. O uğraşsın.yaşım 18 ,3 aylık bir ilişkim var sevgilim konyada yasıyor ben ankarada yaşıyorum. toplam 5 6 ya da kez ankaraya geldi ve benimde oraya gitmemi istiyor bu yüzden sen gelmezsen ben gelmem diyor oraya gidersemde 6 da bindiririm trene aksam evdesin diyor ben hava kararınca dısarıya cıkan bir insan degılım ailemde buna karsı ve ona bunu izah ettim oda sen tam bir salaksın hiç birşey yapamazsın gelemezsin diyerek eski sevgilisinin geldiğini bana örnek verdi ve sonra bizden birşey olmaz dedi ben ne yapmalıyım
Seni gercekten sevse asla böyle şeyleri sorun etmez o 7 kere gelmiste sen hiç gitmemişsinde bunlar bahane seven insan 1000 kere gelir gerekirse canim..belli ki niyet farkli ve ayrica sana okdar laf söylemiş senin gururlu davranman gerek yaşın daha çok küçük ayrıl gitsin ya daha düzgün,saygılı seviyeli insanlarla ilişki yaşaevet eski sevgilisi gitmiş çünkü onun karakteri odur yada yaşı ona müsaittir yani kızın yaşı benim gibi değilki beni onun gibi zannetmesi cok zoruma gitti kızlarr o kadar haklısınzkı salaklık bendeyms bunu daha iyi anladm