• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimm edinn...

missnavy

bahtsız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
98
20
3
Iyi aksamlar KK uyeleri...
Pazar gunu yurda gidecem insallah pazartesi okulum aciliyor universite 1.sinif ogrencisiyim...
1 haftadir evde bir huzun var malum annemle yanyana gelmemeye calisiyorum agliyor konusu aclinca ve ben dayanamiyorum susturuyorum hemen ama bu sefer yanliz olunca ben basliyorum ...
Nasil atlatabilirim bu donemimi ablalarim ve yurtda gozumu korkutmuyor degil ilk bir hafta benim icin onemli her iki konudada nasil en kolay atlatabilirim bu duygusal bunalimi lutfen yardim edin...

A aaa ne varmis bunalima gircek ne guzel universiteyi kazanmissin yeni insanlar yeni ortam yepyeni bi hayat ve hayatin boyu unutmayacagin guzel anilar bekliyor seni..sonucta sen sagsin ailen sag salim saglikli..elbet tatilde veya firsat buldukca gorursun bunalima gircek ne var yahu tek annesinden babasindan uzakta okuyacak ogrenci sen degilsinya hiccc uzulme hersey cok guzel olacak buna inan annenlerde alisacak ve gurur duyacaklar seninle

Ben de üniversite için ailemden ve doğup büyüdüğüm şehirden ayrılıp yurda yerleşmiştim. Benim ailem beni yurda bıraktıktan hemen sonra tatile çıkmışlardı fırsattan istifade :)) Yani pek ağlamalı bir durum yoktu. Yine de ilk birkaç hafta zor geçiyor. Tanımadığınız insanlarla burun buruna yaşamaya ve ortak alanları paylaşmaya alışmak biraz zaman alıyor. Ama eğer oda arkadaşlarınızla iyi anlaşırsanız sonrası çok güzel olacaktır. Bence tadını çıkarın.

A aaa ne varmis bunalima gircek ne guzel universiteyi kazanmissin yeni insanlar yeni ortam yepyeni bi hayat ve hayatin boyu unutmayacagin guzel anilar bekliyor seni..sonucta sen sagsin ailen sag salim saglikli..elbet tatilde veya firsat buldukca gorursun bunalima gircek ne var yahu tek annesinden babasindan uzakta okuyacak ogrenci sen degilsinya hiccc uzulme hersey cok guzel olacak buna inan annenlerde alisacak ve gurur duyacaklar seninle
Cok tesekkur ederim guzel yorumub icin :KK200: annem uzulmese aglamasa benim icin daha kolay olacak kendime guvenim sarsiliyor bazen ...
Allaha sukur allah onlari basimdan eksik etmesin ama zor benim icin birde tek kizim ...

Ben de üniversite için ailemden ve doğup büyüdüğüm şehirden ayrılıp yurda yerleşmiştim. Benim ailem beni yurda bıraktıktan hemen sonra tatile çıkmışlardı fırsattan istifade :)) Yani pek ağlamalı bir durum yoktu. Yine de ilk birkaç hafta zor geçiyor. Tanımadığınız insanlarla burun buruna yaşamaya ve ortak alanları paylaşmaya alışmak biraz zaman alıyor. Ama eğer oda arkadaşlarınızla iyi anlaşırsanız sonrası çok güzel olacaktır. Bence tadını çıkarın.
Aynen canim bende oyle dua ediyorum insallah ya ....
Benimkilerde beni sallamasa keske:confused:

Hiç unutamayacağın harika üniversite hayatını sende yaşarsın umarım. Hüzün geçer diyemem beş senede her defasında ağlamaklı oluyordum. Ancak herşey oraya gidene kadar, arkadaşlarınla birlikte bol gezmeli vakitler geçirince insan hepsini unutuyor. Üniversitede dersler sandığın gibi sıkı da değil, ancak yine de kendini çok kaptırma herşeyi dozunda yaşa.

Baslarda zor gelir tabi ki.. Ama sonra alisacaksiniz.. Hersey senin gelecegin icin :) tebrik ederim bu arada.. Hangi universite, bolum ne? Cok heyecanlisindir sen simdi :)

Baslarda zor gelir tabi ki.. Ama sonra alisacaksiniz.. Hersey senin gelecegin icin :) tebrik ederim bu arada.. Hangi universite, bolum ne? Cok heyecanlisindir sen simdi :)
Hem heyecan hem streds hepsini en ust noktasinda yasiyorum galiba erciyes elektrik elektronik cnm ..

Hiç unutamayacağın harika üniversite hayatını sende yaşarsın umarım. Hüzün geçer diyemem beş senede her defasında ağlamaklı oluyordum. Ancak herşey oraya gidene kadar, arkadaşlarınla birlikte bol gezmeli vakitler geçirince insan hepsini unutuyor. Üniversitede dersler sandığın gibi sıkı da değil, ancak yine de kendini çok kaptırma herşeyi dozunda yaşa.
Insallah bir arkadas ortamini gorsem allah hayirlilarini karsima cikarir insallah oda arkadasimdan korkuyorum biraz kotu cikmasindan ...

gider gitmez samimi olduğun kişiyle yıl sonunda aynı samimiyette olmayacaksın büyük ihtimalle. çok samimi olma hemen herkesle sonu kötü oluyor:110:
Bende katiliyorum zaten tanimadan etmeden samimyet kuracak bir yapim yok allahtan..

İlk gün herkes yurtta hüngür hüngür ağlıyordu sadece 1.sınıflar vardı yurtta tabi :KK70:
1 haftadan sonra alışmaya başlıyosun.. Hatta eve bile dönmek istemezsin üniversitenin yeri çok ayrı ki zaten hala devam ediyorum ben gün sayıyorum çok sıkıldım burdan artık gideyim diye :KK48:

İlk gün herkes yurtta hüngür hüngür ağlıyordu sadece 1.sınıflar vardı yurtta tabi :KK70:
1 haftadan sonra alışmaya başlıyosun.. Hatta eve bile dönmek istemezsin üniversitenin yeri çok ayrı ki zaten hala devam ediyorum ben gün sayıyorum çok sıkıldım burdan artık gideyim diye :KK48:
Ahah bende o aglayanlar kervanindan olabilirim buyuk ihtimal peki yurtta ilk gun cok onemli soguk durup olaylari gozlemlemeli mi yoksa girisken mi olmali

Ahah bende o aglayanlar kervanindan olabilirim buyuk ihtimal peki yurtta ilk gun cok onemli soguk durup olaylari gozlemlemeli mi yoksa girisken mi olmali

Girişken ol cekingen olma herkesle samimi olma bak bu çok önemli birine tam anlamiyla yakinlasmadan once dost arkadas anlaminda mutlaka ölç tart.. o kadar cok çeşit insan tanicaksin ki aklin sasar.. ben mesela 3.senem 2 senedir can ciger arkadaslarım olan kisilerle suan konusmuyorum.. üniversite sana cidden hayatı öğretiyor

evet ilk günler zor oluyor.sende muhtemelen zorlanacaksın daralacaksın belki ağlayacaksın ama ertesi yıl gülerek anacaksın hem sen hem ailen...
Yurt konusunda da şöyle düşün odandaki arkadaşlarında muhtemelen 1. Sınıf olacaklar o yüzden yanlız olmıcaksın seninle aynı duyguları yaşayan bir sürü kişi olcak birbirinize destek olup odada aile gibi olacaksın...
Bir abla olarak sana tavsiyem (öğrencilerimede ay ı şeyi tavsiye ediyorum) çok güzel günlerin olucak ve okul bittiğinde en kötü gününübile özlicen o yüzden orada yaşadığın her günün tadını çıkartıp dolu dolu yaşamanı tavsiye ederim...
Allah güzel insanlarla karşılaştırsın...

Back
X