• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimm edinn...

Bende ikinci sınıfa geçtim .Güzel arkadaşlıklar edinince öyle bir alışıyorsun ki.. tabi her eve gidiş dönüşte bir hüzün oluyor ama yurda veya okula adım attığımda hemen geçiyor.Umarım güzel bir çevren olur :)

ben ilk hafta telefonda konuşamadım bizimkilerle. Sonra ki hafta sonu kaptım valizimi annemlerin yanına gittim :)

ben ilk hafta telefonda konuşamadım bizimkilerle. Sonra ki hafta sonu kaptım valizimi annemlerin yanına gittim :)
Bende ilk haftasonu gidecem zaten 3 saatlik mesafe o yuzden sıkıntı cekmiyorum aslinda benim korkum dedigim gibi yurt ortami gercekten kizlardan korkmuyor değilim allahtan seme bir karakterim yok ama insan yinede korkuyor ..

Bende ikinci sınıfa geçtim .Güzel arkadaşlıklar edinince öyle bir alışıyorsun ki.. tabi her eve gidiş dönüşte bir hüzün oluyor ama yurda veya okula adım attığımda hemen geçiyor.Umarım güzel bir çevren olur :)
Insallah canim bende guzel arkadaslar edinirim oldugum gibi gorunurum zaten karsimdakide oyle davranir insallah...

Girişken ol cekingen olma herkesle samimi olma bak bu çok önemli birine tam anlamiyla yakinlasmadan once dost arkadas anlaminda mutlaka ölç tart.. o kadar cok çeşit insan tanicaksin ki aklin sasar.. ben mesela 3.senem 2 senedir can ciger arkadaslarım olan kisilerle suan konusmuyorum.. üniversite sana cidden hayatı öğretiyor
Aynen canim icini bilemiyorsun bende lisede kac senelik arkadaslarimla 1 saatte iliskimi kestigim oldu o yuzden insanlara guvenemiyorum en azindan dost olarak yaklasamiyorum biraz seciciyim yani canimin yandigi cook oldu cunku..

evet ilk günler zor oluyor.sende muhtemelen zorlanacaksın daralacaksın belki ağlayacaksın ama ertesi yıl gülerek anacaksın hem sen hem ailen...
Yurt konusunda da şöyle düşün odandaki arkadaşlarında muhtemelen 1. Sınıf olacaklar o yüzden yanlız olmıcaksın seninle aynı duyguları yaşayan bir sürü kişi olcak birbirinize destek olup odada aile gibi olacaksın...
Bir abla olarak sana tavsiyem (öğrencilerimede ay ı şeyi tavsiye ediyorum) çok güzel günlerin olucak ve okul bittiğinde en kötü gününübile özlicen o yüzden orada yaşadığın her günün tadını çıkartıp dolu dolu yaşamanı tavsiye ederim...
Allah güzel insanlarla karşılaştırsın...
Insallah canim ya dedigin gibi olur benim icin ...
Korkmuyor degilim ama keyfinide cikartacagim insallah ...
Cook tesekkur ederim..

Iyi aksamlar KK uyeleri...
Pazar gunu yurda gidecem insallah pazartesi okulum aciliyor universite 1.sinif ogrencisiyim...
1 haftadir evde bir huzun var malum annemle yanyana gelmemeye calisiyorum agliyor konusu aclinca ve ben dayanamiyorum susturuyorum hemen ama bu sefer yanliz olunca ben basliyorum ...
Nasil atlatabilirim bu donemimi ablalarim ve yurtda gozumu korkutmuyor degil ilk bir hafta benim icin onemli her iki konudada nasil en kolay atlatabilirim bu duygusal bunalimi lutfen yardim edin...
hersey basta zordur.Zorlanacaksın belkı 1-2 ay sonra alışacaksın.Bu gunler anı olacak

Back
X