R reprezant Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2015 51 21 3 28 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi reprezant #1 Arkadaslar saclarim palette altin karamel ve guzel bi kahveye boyamak istiyorum palettenin kahve tonlari nasil market boyalari siyaha yakin oluyor ilk yapinca oyle istemiyorum yardim istiyorum
Arkadaslar saclarim palette altin karamel ve guzel bi kahveye boyamak istiyorum palettenin kahve tonlari nasil market boyalari siyaha yakin oluyor ilk yapinca oyle istemiyorum yardim istiyorum
bonjorno Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2015 1.197 524 73 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi reprezant #2 reprezant .!.: Arkadaslar saclarim palette altin karamel ve guzel bi kahveye boyamak istiyorum palettenin kahve tonlari nasil market boyalari siyaha yakin oluyor ilk yapinca oyle istemiyorum yardim istiyorum Genişletmek için tıkla... market boyası degıl profesyonel boya alarak farkı gorebılırsınız.Kuafor mlz satan yerlerde varlar
reprezant .!.: Arkadaslar saclarim palette altin karamel ve guzel bi kahveye boyamak istiyorum palettenin kahve tonlari nasil market boyalari siyaha yakin oluyor ilk yapinca oyle istemiyorum yardim istiyorum Genişletmek için tıkla... market boyası degıl profesyonel boya alarak farkı gorebılırsınız.Kuafor mlz satan yerlerde varlar