Yardımm... Eski sevgilim buluşmak istiyorr... !!

Sizin Buluşma İsteme Sebebiniz Nedir Hakikaten Sadece Merak mı Yoksa İçinizdekileri Kusmak mı? :26:

Onunla sırf meraktan da olsa görüşmek istemen hala içinde ona karşı bir şey olduğunu göstermiyor mu sence? Dikkat et midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasın.

Benim fikrimi sorarsan eski sevgilinle denemişsiniz olmamış. Şimdi ne diye görüşeceksin ki. Yeniden başlayalım dese başlayacak mısın? Eer hayır diyorsan o zaman gitmenin de bir anlamı yok bence. güzel giden bir ilişkin var ise neden hala eski ile kafanı meşgul ediyorsun ki? Sırf meraktan da olsa bu kadar yalana ne gerek var ki? Unutma hiç bir şey gizli kalmaz. Bir şekilde şimdi olmasa da onunla görüştüğün ortaya çıkar bence. Sen bilirsin ama bence biten bir ilişkinin arkasından koşma derim ben.

Son düzenleme:
Onunla sırf meraktan da olsa görüşmek istemen hala içinde ona karşı bir şey olduğunu göstermiyor mu sence? Dikkat et midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasın.

Benim fikrimi sorarsan eski sevgilinle denemişsiniz olmamış. Şimdi ne diye görüşeceksin ki. Yeniden başlayalım dese başlayacak mısın? Eğer hayır diyorsan o zaman gitmenin de bir anlamı yok bence. güzel giden bir ilişkin var ise neden hala eski ile kafanı meşgul ediyorsun ki? Sırf meraktan da olsa bu kadar yalana ne gerek var ki? Unutma hiç bir şey gizli kalmaz. Bir şekilde şimdi olmasa da onunla görüştüğün ortaya çıkar bence. Sen bilirsin ama bence biten bir ilişkinin arkasından koşma derim ben.

Neden iki defa çıktı yazdıklarım anlamadım...

Son düzenleme:

Yapanları bilemem,ben evliyim ve eski eskide kalmıştır.
"Hepimiz yapıyoruz" diye bir genellemeyi kabul edemem.
Prıl pırıl bir sayfa açmışken eşimle,ne diye eskilerle kirleteyim o sayfayı?
Eskiyi merak etmiyorum..benim için önemli olan eşimle olan geleceğimdir.

Degil gorusmek, telefonunu bile acmamak lazim.

Cok onemliyse mesajla soylesin ne soyleyecekse..

böyle bir durumda empati yapmalı insan. aynı şeyi o yapsa, eski sevgilisiyle buluşsa, ama sana da dese ki seni çok seviyorum ama onu da merak ettim o yüzden görmek istedim. böyle bir durumda ne hissedersin? hoşuna gider mi? ya da bunun bir izahı var mı? bir de ben şunu anlamadım,eski sevgiline artık hiçbişey hissetmediğini söylüyosun, ama o kişi senin için duygu değerini gerçekten yitirmiş olsaydı, acaba ne diyecek diye meraklanıp görmek istemezdin. senin için sokaktaki herhangi birinden farksız olurdu. demek ki hala tam bitmeyen bir şeyler var derinlerde. şu an ki ilişkini riske atacak ve güven kıracak bir hareket yapmaktan kaçınman en güzeli. tabi karar senin..

Vicdanınızı dinleyin derim o da gitmenizden yana değil değilmi ? bu aldatmadır illa ilişki yaşamanız gerekmiyor sevgilinizden habersiz görüşmede aldatmadır bana göre madem birşey hissetmiyorsunuz bu merak neden o kadar acı çektirmiş karekterdeki bir insan güzel yüzünü özledim geldimmi diyecek söyleyecekte ne degişecek o kadar olandan sonra arkadaşça nasılsınamı çagırıyor buda enteresan yani nerden tutsam elimde kalır benim kendinizi sevgilinizin yerine koyun o zamanki düşüncenizle davranın derim.

Son düzenleme:

Bir yerlerden kontrol etmekten bahsedilmiyor ama burda gidip görüşmekten konuşmaktan bahsediliyor dikkatinizi çekerim orası merak bu yüzyüze ya da telefonda konuşmak mesajlamak bunlar birbirinden çok farklı şeyler

eski sevgiliyle buluşmak isteyen sen
kabahatli biz
evliyim ve eskileri asla karıştırmam ne gerek var
yok ordan bakıyor yok burdan bakıyor
genelleme yapmayalım
bakanlarda madem bakacaktı neden ayrıldı dimi

Eski sevgiliniz bitmiş bir ilişki, ona karşı duygusal bir hissiniz yok , 3 yıllık bir ilişkiniz var , onu çok seviyor ve seviliyorsunuz ama eski sevgilinizle de görüşmek istiyorsunuz kuzum siz ne istediğinizin yada ne yaptığınızın farkındamısınız acaba... Bir kere şu anki birlikteliğinizdeki insanı seviyor olsaydınız benim birlikteliğim var bir daha beni arama der kapatırdınız....

bunda yardımlık birşey göremedim kusura bakma da.. benim başıma da geldi cevap vermeye bile gerek duymadım. şimdiki sevgilini gerçekten sevdiğine emin misin bi ona karar vermelisin bence.. karşımdaki bi yalanla eski sevgilisiyle buluşsaydı da asla affetmezdim.. biraz empati kurman dileğiyle

Ben seni anlayabiliyorum. Hani bir ilişkimiz biter, ona karşı hislerimiz de biter ama yine de face de arada bi acaba ne yapıyo diye merak etmez miyiz? Biri dese ki bana, eski sevgilin evlendi, ben şahsen nasıl bir kızla evlendiğini merak ederim. Yani anlattıklarınızı yeni sevgilinizi sevmiyorsunuz olarak algılamıyorum.
Ama bence şöyle düşünün. Seninle ne konuşabilir? Ne olmuş olabilir ki, seni çağırıp anlatacak kadar..? Aslında sende tahmin edebiliyorsun değil mi? Hepimizin aklına gelen, tabi ki yine seninle olmak isteyecek. Başka türlü bişey olsaydı, telefonda da söyleyebilirdi. Ama o seninle buluşmak istiyor. Bence hiç kafanı karıştırma, ilişkine de yalan sokma. Emin ol, böylesi seni daha çok mutlu edecektir.

Sizin Buluşma İsteme Sebebiniz Nedir Hakikaten Sadece Merak mı Yoksa İçinizdekileri Kusmak mı? :26:

Merak sadece.. 3.5..4 yıldır görmüyorum hayatında neler olup bitmiş ne yapıyor nerde çalışıyor... kısacası ikimizin hayatını mukayese etmek gibi düşünebilirsiniz..

Merak sadece.. 3.5..4 yıldır görmüyorum hayatında neler olup bitmiş ne yapıyor nerde çalışıyor... kısacası ikimizin hayatını mukayese etmek gibi düşünebilirsiniz..

Diyelim ki onun hayatında neler değiştiğini öğreneceksin, ya da ne iş yaptığını, bu neyi değiştirecek ya da bu ne işine yarayacak? Ya da sen ona sevgilin olduğunu söyleyedin, sonra ne olacak? Hayatlarınızı mukayese etmeyi neden istiyorsunuz ki, oh olsun demek için mi?

Kızma, sadece seni anlamaya çalışıyorum. Ben eğer şimdiki hayatımdan çok memnun isem, beni çok üzen birisi için sırf aradı diye meraktan bile olsa koştur koştur gitmem. Gitmen zaten onun şöyle düşünmesini sağlayacaktır: "Bak bir kez aradım, hemen geldi, demek ki hala beni seviyor". Sen istediğin kadar yeni bir ilişkin olduğunu ve çok mutlu olduğunu söyle, onun ayağına gittiğin sürece o bunu düşünecektir.

Son düzenleme:
Madem hiç bir şey hissetmiyorsun ne demeye görüşmek istiyorsun ki? :26:
Şuan hissettiklerini gerçekleştirirsen,sevgilini aldatmış olacaksın
Sonuçta onun istemediği kişiyle görüşeceksin dostane de olsa
Ki karşı taraf için pek de dostvari bi görüşme olmayacak
Sen kimsin ki senle görüşeceğim deyip kestirip atman gerekirdi

Beni sakın yanlış anlama ama bence görüşmek istemekteki tek amacın egonu tatmin etmek olacak Bu insan doğasında vardır o zmnında seni terketmiş şimdi yüksek ihtimalle ona geri dönmeni isteyecek. Sende onu sevmesende ağzından bu sözleri duyarak kendini iyi hissedeceksin
3 yıllık bi ilişki dile kolay. Buna yazık etme ben olsam bırak görüşmeyi konuşmazdım bile.

Eski sevgilin yuzunden suan ki iliskinde puruz yaratacak seyler yapma. Yalan soylerim veya haber vermeden cikarim diyorsun. Ogrense onu nasil bi hayal kirikligina ugratacaginin farkindasin oyle degil mi? Bence yapma. Ya durust ol, ben eski sevgilimle gorusecegim de, ya da gitme. Kendimi sevgilinin yerine koyuyorum, ne arkamdan is cevrilmesi, ne yuzume yalan soylenilmesi, ne de sevgilimin eski sevgilisiyle gorusmek istemesi hic ama hic hosuma gitmezdi..

Merhaba ben seni anladım onun hayatında ne oldu bitti, ayrıca seni geri kazanmak isteyecek mi acı çekmiş mi şimdi mutlu mu ne söylemek istiyor vs vs bunları merak ediyor olmalısın.Buluşursan bunun adı aldatmak olmaz tabiki hiç alakası yok..Ama sevgilinin hoşuna gitmez çünkü korkar seni kaybetcm diye ama yerinde olsam sonra ortaya çıktığında senin için sorun olabilecek bir şeyi yapmazdım o sebepten o arkadaşa yüzyüze değil de telefonda konuşalım diyebilirsin.İstersen git ama senin için öğrenirse sevgilin sorun olur sadece.

eski sevgilin yenisini yeni sevgilin eskisini biliyorsa sorun değil ikisiyle de görüş Ama birinin digerinden haberi yoksa aldatmak olur onun adı ne gerek var kendini kötü hissedersen görüşürsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…