kızlar haklısınız ve size çook teşekkür ediyorum.. Kesinlikle buluşmayacağım bunun sözünü veriyorum sizlere..Ama lütfen yanlış anlamayın buluşmak istememde ki sebepleri.. Haklısınız Bu olayda bariz bir yanlış var o da yalan söyleyerek gitmekti.. Aldatma falan denmiş ama ben bunun çok ağır olduğunu düşünüyorum..Önemli olan niyet değil mi..? Konuya farklı bir bakış açısından bakacak olursak çoğumuzun hayatında biri varken ve gerçekten onu severken zaman zaman aklımıza eski sevgililerimiz gelmez mi..?? Hatta bazen evliyken bile..Acaba ne yapıyor nerede falan diye.. Hatta bence %90 mız faceden veya başka yerlerden eski sevgililerimizi zaman zaman kontrol ederiz bakarız.. Bunu hepimiz yapıyoruz.. O zaman bunlarda aldatma olmalı..
Kızlar merhaba.. Benim 3 yıllık ciddi bir ilişkim var arada pürüzlerimiz olsa da ben onu , o beni çok seviyor.. Sorunum şu ki eski sevgilim bugün veya yarın benimle görüşmek istiyor.. Bende garip bir şekilde gerçekten görüşmek istiyorum merak ediyorum acaba ne konuşacak ne diyecek ne anlatacak Çünkü zamanında çok sevmiştim çok acı çekmiştim benden ayrıldığında.. Şimdi ne oldu diyorum.. Fakat bir yandan da vicdanım el vermiyor şimdi sevgilime eski sevgilimle görüşecem diyemem.. Mecburen ya hiçbirşey demeden habersz çıkacam yada işte Nurtenlerle görüşecem gibi bir yalan söyleyecem.. Bu durum benim canımı çok sıkıyor.. Ama görüşmekte istiyorum..Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda buluşan var mı ? Sevgilime açık açık söylesem mi..? Hım hemen belirteyim eski sevgilime karşı hiçbir duygusal hissim yok sevgilimi çok seviyorum.. Yanlış anlaşılma olmasın. Buna göre yorum yazarsanız sevnirim..
kızlar haklısınız ve size çook teşekkür ediyorum.. Kesinlikle buluşmayacağım bunun sözünü veriyorum sizlere..Ama lütfen yanlış anlamayın buluşmak istememde ki sebepleri.. Haklısınız Bu olayda bariz bir yanlış var o da yalan söyleyerek gitmekti.. Aldatma falan denmiş ama ben bunun çok ağır olduğunu düşünüyorum..Önemli olan niyet değil mi..? Konuya farklı bir bakış açısından bakacak olursak çoğumuzun hayatında biri varken ve gerçekten onu severken zaman zaman aklımıza eski sevgililerimiz gelmez mi..?? Hatta bazen evliyken bile..Acaba ne yapıyor nerede falan diye.. Hatta bence %90 mız faceden veya başka yerlerden eski sevgililerimizi zaman zaman kontrol ederiz bakarız.. Bunu hepimiz yapıyoruz.. O zaman bunlarda aldatma olmalı..
Sizin Buluşma İsteme Sebebiniz Nedir Hakikaten Sadece Merak mı Yoksa İçinizdekileri Kusmak mı? :26:
Merak sadece.. 3.5..4 yıldır görmüyorum hayatında neler olup bitmiş ne yapıyor nerde çalışıyor... kısacası ikimizin hayatını mukayese etmek gibi düşünebilirsiniz..
Merak sadece.. 3.5..4 yıldır görmüyorum hayatında neler olup bitmiş ne yapıyor nerde çalışıyor... kısacası ikimizin hayatını mukayese etmek gibi düşünebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?