Yardımm... Eski sevgilim buluşmak istiyorr... !!

eski işte bırak arkanda kalsın..sen yeniye bak..eski sevgilin muhtemelen senin aklını çelmeye çalışacak bir şans daha istiyorum diyecektir...boş veeer eskiden hayır gelmez..sen üst modellerine bak..

Sadece Merak İçin se Hiç Buluşmayın Derim Adam Kendini Bişiy Sanıcak Beni Hala Seviyor Dicek V.s.

Canım kusuruma bakma ama sevgilime söyleyim mi demişsin. Sevgiline ne diyeceksin ben eski sevgilimle buluşacağım haberin olsun mu? Yalan söylesen için rahat etmeyecek. Ne gereği var olan huzurunu bozmanın. Eski sevgilin de ne zaman çağırsam hayatında başkası bile olsa ayağıma geliyor benden vazgeçemiyor diyecek. Boş ver gitsin.

eğer aynı durum benim sevgilimin başına gelse ben izin veririm çok medeniyim diyorsat git.ya da sevgilim bana yalan söyleyip eski sevgilisiyle görüşse aldatılmış gibi karşılamam bence gayet normal diyorsan git bacım :)
ama burdaki çoğu kişinin sevgilisi gidip eski kız arkadaşıyla görüşse aldatmayla ilgili başlık açarız bunu hepimiz biliyoruz mis gibi ilişkin varmış kendi yoluna bak.sana acı çektiren bi adam bunca zaman sonra mutlu etmek için mi karşına çıkacak dersin.benim başıma da geldi aynısı yapıp yapıp pişman oluyorlar.sonra iş işten geçiyor.boşver ben bulaşmadım sen de bulaşma.

ilerde de şuan yanındaki çocuk için "onu çok sevmiştim ayrılınca çok acı çektim"
demek istemiyorsan otur oturduğun yerde
hele yalana asla bulaşma
yanındaki insanın bunu hakettiğini düşünmüyorum hele de eskimiş biri için..

şahsen düşüneceğimi bile sanmıyorum.. gereksiz buluyorum...

Boşver buluş gitsin.

Yeni sevgilinin ruhu duymaz.

Yeni sevgilin de gün gelir eski sevgilisiyle buluşur.Sen de anlayışla karşılarsın heralde.

Emin olun istediginiz tek sey eski sevgilinizi perisan gormek..

Bunun icin seviyorm dediginiz insanin arkasindan is cevirmeyin. Hemde eski sevgilinizle. Kabalik etmek istemem ama bu sevgilinizi aldatmak oluyor, sizde kandirsam mi kandirmasam mi diye soruuyosunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:
"Şurdayım burdayım deyip buluşsam" diye düşünmen bile ne kadar kötü, şöyle ki sırf bunu bir an bile düşünmüş olduğunu 3 yıldır elini tutan adam görse emin ol sana bi'daha güvenmeyebilir.

Bi'insanın başına ne gelirse meraktan demişler cidden de öyle.

Onu perişan, üzgün, sana tekrar deneyelim özleyelim vs vs dediğini duyarak egonu tatmin edeceksin ama mutlu olduğun 3 yıllık ilişkinin ortasına da balta saplayacaksın. İlişkinin en sağlam ögesi güvendir. Güveni kaybettin mi istersen deliler gibi aşık ol o ilişkiden hayır gelmez.

Değer mi?

Imm, kendin karar ver

Birşey hissetmiyorsanız tabiki görüşmeyin birde sevgiliniz varmış.Afedersiniz şimdiki sevgilinize söylerseniz tabiki git mi demesini filan bekliyorsunuz anlamadımki.Yaptığınız bence çok ayıp bir durum eski adı üzerinde bitmiş birşey ve şuandada sevgiliniz var bunu sormanız bile bence hata.Ben böyle düşünüyorum.

Eğer olurda eski sevgilinle buluşursan ve bunu bir şekilde şu anki sevgilin öğrenirse yiyeceğin yaftayı biliyorsun.
Kendini o duruma düşürüp düşürmemek senin tercihin tabi.

şimdiki sevgilinizi seviyorsanız niye eskisi ne diyecek diye merak ediyorsunuz ?

gittiniz diyelim"seni unutamadım yeniden başlayalım dersee kafanız karışmayacak mı?
şimdiki ilişkinize zarar vermeyecek mi?

ben olsam görüşmem

Son düzenleme:
Erkek arkadaşın yapsın aynısını öğren bakalım ne düşüncen...Ne demek seviyorum sevgilimi ama merak ediyorum eski sevgilimi...Saçmalamayın yahu....

kendini sevgilinin yerine koy bence.
o eski sevgilisiyle görüşse ve senin bundan haberin olmasa mesela??

kız yalvarsa geri dön barışalım vs.

ya sevgilinin aklı karışmaya seni onla kıyaslamaya başlarsa??

iyi düşün...

Şuan ki sevgilinizi seviyorsanız eski sevgilinizin neden görüşmek istediğini, ne söyleyeceğini merak etmemeniz lazım bence, ne diyebilir ki? Unutamadım, aptallık ettim, çok pişmanım falan filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…