Yardimm istiyorum

serdarinesi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
30
8
30
Kolay gelsin hanimlar ben 20 yaşındayım. Normalde pantlon giyiyorum tunikle bu arada tesettürlü yun ve evliyim normal de esim tunikle pantlna bisey demez ama.etek giysem dahada hoşuna gider ve ayrica geçen gun babamda artik pantolon yerine etek giysem daha iyi olacagini soyledi tabikide bunun onlarin zorla olmayacagini biliyor lar ama hafif caktiriyorlar aslinda vicdanen bnde rahatsiz im bAna bi akil verir misiniz sanki pantolonsuz zorlanacak ve.sık olmayacak gibi geliyor sizce ne yapmaliyim

bende hep pantolon tunik tarzı giyinirim. etekler de gerçekten hoş gelmeye başladı bu ara bana. keşke bende giyebilsem diyorum. ama pantolondan sonra biraz zor olacak gibi geliyor. pantolonun her zaman ayrı bir rahatlığı var. etekte insan ister istemez kasıyor kendini. yada ben öyleyim bilemiyorum.
velhasılıkelam :) eğer size yakışıyorsa eteğe geçin bence. benim kalça ve basen bölgem geniş olduğundan biraz daha çekimserim. ama kilo veriyim inşallah etek giymeye de başlarım büyük ihtimal :)

bende hep pantolon tunik tarzı giyinirim. etekler de gerçekten hoş gelmeye başladı bu ara bana. keşke bende giyebilsem diyorum. ama pantolondan sonra biraz zor olacak gibi geliyor. pantolonun her zaman ayrı bir rahatlığı var. etekte insan ister istemez kasıyor kendini. yada ben öyleyim bilemiyorum.
velhasılıkelam :) eğer size yakışıyorsa eteğe geçin bence. benim kalça ve basen bölgem geniş olduğundan biraz daha çekimserim. ama kilo veriyim inşallah etek giymeye de başlarım büyük ihtimal :)
162 boyum kilomda 53 fln cnm 38 beden giyiyoru m normal de ama zorlanirmiyim şık olamazmiyim diye düşünüyorum aslinda.seytanin oyunlari bana bunlar

162 boyum kilomda 53 fln cnm 38 beden giyiyoru m normal de ama zorlanirmiyim şık olamazmiyim diye düşünüyorum aslinda.seytanin oyunlari bana bunlar
şıklık konusunu bence hiç düşünme çünkü bu ara nereye gitsem harika etekler çıkıyor karşıma.
ama rahatlık konusu önemli pantolondan sonra etek giyince tuhaf hissediyor insan

Himm haklısınız evet esimde soyledi bugub bi etek giysen diye aslinda bir yanim istiyor bir yanim arkadaş lar.fln ne derki diye dusunuyirum

X