- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
merhaba canlarım.öncelikle böyle bir başlık attığım için üzülüyorum.kısaca hemen konuyu anlatayım.kardeşimin 3.5 yaşında bir oğlu var.bizden 18 saatlik uzaklıkta oturuyorlar.neyse yeğenim çok hırçın tamam her çocuk hırçın olur diceksiniz ama bu çokçok fazla.annesini babasını etrafındaki herkesi durduk yere kopartırcasına ısırır.geçen sene geldiklerinde beni de ısırdu hala izi geçmedi..kardeşimle az önce grştüm resmen ağlıyo abla heryerim yara bere ben napıcam die.parka götürmüş bi kız çocuğunu ısırmış velisiyle kavga etmiş kardeşim.yediği herşeyi oraya buraya tükürür.kimseden korkusu yok.kardeşim cezalar veriyo ama umrunda değil.babadan da korkmuyo.ağladığı zaman bağırarak ağlar ve boğazına gıck yaptırır heryere kusar batırır.kardeşim misafirliğe kısacası hiç bi yere gidemiyo.seneye kreşe vermeyi düşünüyo ama garanti okuldan atılır.oyun oynamak yok hep zarar.yabancı bi yere gidildiğinde 2 dakka durur snra etrafındaki herşeyi yıkar döker.netten bi çok şeyi araştırıp uyguladık ama nafile.sizce bu durum nedir ve nasıl çözümler bulabiliriz.kız kardeşim yardım istediği için buraya yazmak istedim.sizinde böle sorunlarınız oldu mu yada yakınlarınızda falan.arkadaşlar lütfen çare bulalım kız kardeşimin psikolojısı bozulmuş durumda
((