- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
Ciddi mi süper...koyu olacağını tahmin ettim kuzum o yüzden bende 9.1 ile 7.0 karıştırmayı düşünüyorum ama işte yeşerirmi diye korkuyorum (((((( sence yeşerme olur mu ? bu arada çok merak ettim yaa yarın mutlaka fotoğraf koy o zaten bikaç yıkamada akacak daha açık durur.. belki bende hemen boyarım bi göreyim koyuluğunu :)
canım şimdi şöyle.. ben silky coloration diye bitkisel bir boya var onla boyadım.. bitkisel falan hikaye aslında sertleştirdi saçımı biraz. ama en iyide o markanın ve majirel igoranın tonları tutuyor.benimde katalogta seçtiğimle aynı oldu.. hemde birebir.. 7 numara kumral olduğu için kumralda da biraz küllülük olduğu için 9.1 ile birleşince nasıl olur emin değilim. bütün dorelerim gitti çünkü.. yani bu da içinde ciddi bir küllü ton var demek gözlemlediğim kadarıyla.. tabi garnier için bilemiyorum. garnier saçı yumuşacık yapıyor hiç yıpratmıyor ama onlarda küllülük biraz daha az tüp boyalara göre. 7 ile 9.1 birleşince iyi bir sonuç çıkabilir diye düşünüyorum. .yani benimki kadar koyulmaz ondan eminimtek sorun küllülük kısmı.. garnierin 7si de benim boya kadar küllü ise emin olamadım yeşerme riskinden dolayı.sen yinede istersen birilerine daha sor boyamadan... yarın benimkinide görüp karar verirsin =) ama ben inanılmaz sevdim saç rengini çok doğal duruyor ve inanılmaz güzel bir kumral oldu..
Tamam kuzum ben bi araştırayım çok sağol.. güle güle kullan canım çok sevindimmm :) merakla bekliyorum yarını
veee beklenen an =) canımcımm bu resim o deli gibi doreden oluşan saç rengim..Eki Görüntüle 958801 aşağıdaki diğer3 resim ise silky coloration 7 ile boyama sonucu elde edilen renk.. sana dün koyu dedim ama akşam saatlerinde boyadım diye evde karanlıktı gözüme çok koyu gelmişti.. sabah uyandığımda o kadar koyu olmadığını farkettim..ilk iki resim camın önünde flaşsız çekildi. son resim ise flaşlı o yüzden biraz dipler turuncu çıkmış ama yok öyle bişi kısacası sonuç bu..sen neye karar verdin?
Eki Görüntüle 958798 Eki Görüntüle 958799 Eki Görüntüle 958800
Ayyy bayıldım yaa seninki çooook güzel olmuş!!!! bende aynı boyayı kullandım bugün kuzumm ama çok koyu olmasından korktum ve 15-20 dk beklettim keşkee 40 dk falan bekleseymişim valla :/ benimkide böyle bişeeeyd Eki Görüntüle 958848 Eki Görüntüle 958852 öncesi / sonrası :))))
canım benimki silky coloration 7.. majirel de nasıl bir tondur bilmiyorum. kısaca şöyle anlatayım çok kişinin bildiği bir marka değil. bitkisel içerikli bir boya. saçı fazla yıpratmıyor.. ama birazcık kuruluk oldu. ton olarak da 7 kumral aldım ben.. aynı markadan alırsan 7 ve 7.0 iki tane var. 7.0 yoğun kumralmış.. ben yeşerir diye 7 kumralı aldımay tatlım ne güzel olmış saçların neyle boyadın * bende 8.1 loreal majirel aldım dorelik gtsin diye denicem inş ..
evet albümden gördüm çok güzel olmuş canım çok yakışmış bence sana =)) garniermiydi seninki kuzum?
canım benimki silky coloration 7.. majirel de nasıl bir tondur bilmiyorum. kısaca şöyle anlatayım çok kişinin bildiği bir marka değil. bitkisel içerikli bir boya. saçı fazla yıpratmıyor.. ama birazcık kuruluk oldu. ton olarak da 7 kumral aldım ben.. aynı markadan alırsan 7 ve 7.0 iki tane var. 7.0 yoğun kumralmış.. ben yeşerir diye 7 kumralı aldım
canım ben silky coloration u biliuyorum gerçekten hoş boya ve koyu tutmuo ama güneşte parlayan doreliği tam almadı diye majirel aldım dneicem inş olur
evet majirel daha kaliteli bir boya.. ayıptır sorması ama ne kadara alıyorsunuz? ben 2 yere sordum biri 18 diğeri 17 dedi.. benim saçıma 2 tüp anca yetiyor uzun baya saçlarım göğsümün altına kadar falan..2 tüp o hesapla 35 tlye geliyor. kuaförde 40a boyuyor zaten( benim gittiğim öyle yani) majirele 35 vereceğime 40 tl kuaföre giderim renkte hata olmaz istediğim gibi olur mantığıyla almadım ben. gerçi kuaförün boyaları ne kadar kaliteli o da tartışılacak bir konu ama.. yinede ne bileyim rengi tutturamam falan korkusuyla kıyamadım açıkçası boyaya o parayı vermeye...
çok haklısın canum bende 17 ye alduım sanırım kargoyla geldi .. gerçekten pahalı ama kuaförler çıok dandik seylerle boyuyolar görüyorum vital falan 3 tl bile markette görmüştüm o markalardan daha sosyete eyrlerin kuaförleri ancak bunu kullanır diğerleri maşallah 5 tl bile masraf etmeden 160 tl boya yapıolar... silky coloration da profesyonel yazıo ben onuda beğeniyorum
bende ilk kez kullandım bu boyayı... fena değil yıpratmadı.. bitkisel yazıyor ama bilemiyorum içine oksidan giriyor sonuçta bitkisel olsa ne fayda.. hafif bir sertleşme, kuruluk yaşadım ama onu da şampuan ve maske ile çözdüm.. şuan saçım yeni boyamama rağmen gayet iyi durumda =)
yanlış anlama sakın sadece çok turuncu çiy gelio bana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?