Yardimm, lütfen yardim....:(((

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
Arkadaslar herkese merhaba. Ben Fransa'da yasıyorum sevgilim Türkiye'de yaşıyor.. Seneye nişanımız var İnsalalh ama bu son aylarda kredi borçlarını ödeyemiyor icraya verecekler beni diye yiyip bitiriyor kendini.. Hele ben deli oluyorum onu oyle bitkin üzgün görünce.. onu hic çaresiz görmemiştim benimde elimden birsey gelmiyor arkadaslar ona nasıl morel verebilirim? Ne yapsam ise yaramıyor ölü gibi dolaşıyorum buralarda hapise girebilirim ödeyemezsem diye boyle birsey olabilir mı borçlar odenemezsr ? Hayallerimiz suya düşecek
Arkadaslar Akıl verin lütfen şimdiden cok tskler herkese

Hapse girecek kadar borcu nasıl yapmış ki?

Canim eminmisin borcunun toplaminin2 bin olduguna aylik 2 bin olmasin o bizim 10 bine yakin borcvumuz var sonucta ne hapsi odemezsen icra gelir goturur esyalari cok asiri olmali onun borcu ki hapse girsin

Evet eminim Bitanem yani ayrı ayrı bankalara 400 er 100 er 200 er ödüyor toplayinca 2.000 tl yapıyor önümüzdeki aylarada yetişmeyecek diyor faiz birleşecek diyor ayy ben deli olacamm ailem bilmiyor bu durumu bilseler iside bozarlar

arkadaşım bu adam senden para talep etti mi?bir kere bukadar borcun arasında evlenirseniz sonu hüsran olabilir dikkat et.evlenince nerede yaşayacaksınız.kesinlikle ailen ile paylaş.bence bu borç söylediğinden çok fazla olabilir.nekadar güvenilir bir adam bu iyice tanıyomusun?

2000 lira herhalde toplam borcun asgari ödeme tutarıdır.
Bu durumda borç en az 10000 liradır.
Yine de bu kadar borçla hapse giren duymadım.
En kötü ihtimalle bankayla anlaşıp borç yapılandırma yapılıyor diye biliyorum.

Ailene söylememekle hata ediyorsun bence de.
Yarın öbürgün senden para isteyebilir.
Ayrıca bu kadar borcu olan insan,nişanı düğünü nasıl yapacak ?

Canim toplam borcun %de 40 i gibi asgari odense diyelim 2000 aylik asgari ise 50 bin toplam borcu olmali cunku bizim 10 bin borcumuz iste 550 civari oduyoruz ayri yere olunca net hesap olmadi ama bunun gibi bisey olmali bu borc iyice ogren net borcu ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…