Rabbim gönlündekini hayirlisi ile önüne koysun canim benimmaşallah son aya girmişsin cnm , geçer inş dr sor ihmal etme ,
banada dua edermisin bebiş için
Bebegim gayet hareketli bu olay gece 3 te oldu zaten canim midemi usuttum heralde yaa hala yaniyo midemHalsizliğin tansiyon düşüklüğünden olmuş olabilir canım sabahları benimde ara ara gözlerimin önü kararır dinlenince geçer. Bebeğinin hareketlerini takip et tabi ki ilerlemeye göre doktorunla görüs derim
Kac haftaliksin canim Rabbim hayirlisi ile kavustursun bebegine .. Hic durmadigi günler gelecek merak etme:)Ah zaman gecsede o hareketleri bizde hissetsek... bendede mide yanmasi cok oluyo canm tehlikeli degildir heralde. Dr ilac bile vermiyo yani. Saglikla kucagina al insallah bebegini
Ay insallah yaa 10. Haftamdayim :) cok yeniKac haftaliksin canim Rabbim hayirlisi ile kavustursun bebegine .. Hic durmadigi günler gelecek merak etme:)
Bu bölümde gozukmuyo sadece cnimKızlar hamilelik takvimi neden görünmüyo artık
Önceden gözüküyodu ya bendr şaşırdım göremeyince sağol canım cevabın içinBu bölümde gozukmuyo sadece cnim
Mide yanması olağan bişey içebiliyosan sade maden suyu iç canım rahatlatır birazBebegim gayet hareketli bu olay gece 3 te oldu zaten canim midemi usuttum heralde yaa hala yaniyo midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?