Yardimm lütfen:((

Suziiii007

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
237
68
48
33
Kizceler merhaba 2 gündür yazıyorum ama benim bi dusukten sonra tekrar hamilelik planlıyoruz ilk denememizi 29 haziranda yaptık yumurtlama günüm 30 u olarak gozukuyo fakat bikac gün boyunca akinti geldi reglm 2 gün gecikti hiç gecikme olmaz bende bu zamana kadar geçen seferde öyle olmuştu hamileligim kasiklarimda sağdan sola böyle ara ara vuran batma çekme var sürekli uyku hali sırtm hiç ağrımaz benim agrim var goguslerim şiş ve ani sıcak basıyor test yaptım normal şeklini ikiside negatif çıktı. Sizce bana ne oluyor bu şekilde yaşayıp hamileligini öğrenen ya da başka sorunu olan var mıdır şimdiden teşekkür ederim :)

Düşükten sonra çok normal gecikmesi benim de aynı olmuştu ama yinede bekleyip gözlemleyin çünkü düşükte rahim tertemiz olduğu için hamile kalma şansı daha yüksek

Düşükten sonra çok normal gecikmesi benim de aynı olmuştu ama yinede bekleyip gözlemleyin çünkü düşükte rahim tertemiz olduğu için hamile kalma şansı daha yüksek
Dusuk yapalı 9 ay oldu bu ay normal reglm 2 gun gecikti şuan da goguslerimi iki taraftan çekiyorlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…