yardımm lütfen :(

aycayca34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
33
0
86
İstanbul
kızlar sevgilime küçük bir hediye almak yada bi süpriz yapmak istiyorum manevi birşeyler. anlamlı olsun istiyorum, pahalı birşeyler değil.. bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim :/

ben sevgilime bi kutu hazılamıştım rengarenk kagıtlara aklıma ne gelirse içimden gelenleri yazdım rulo haline getirdim kuçuk lastik tokaylada bagladım benim kutu biras küçük oldugu için 100 tane kagıt sıgdı sadece ama çok ugrastım zaten emek daha önemli hem ekonomik hem degerli zamanın varsa yap derim :)

ben sevgilime bi kutu hazılamıştım rengarenk kagıtlara aklıma ne gelirse içimden gelenleri yazdım rulo haline getirdim kuçuk lastik tokaylada bagladım benim kutu biras küçük oldugu için 100 tane kagıt sıgdı sadece ama çok ugrastım zaten emek daha önemli hem ekonomik hem degerli zamanın varsa yap derim :)

evet bende bu tarz bişey düşünüyorum cok güzel teşekkür ederm :) tepkisi ne oldu erkek arkadaşının peki :)

ilk şaşırdı o kadar kagıdı görünce beğenmedi sandım ilkönce ama çok begendi begendiğinide baya belli etti zaten :) :D

çok hoşmuş sizin bu yaptıgınızın aynısını eşime yapacagım bana da güzel fikir oldu:) sagolun

Tuttuğu takımın lisanslı ürünlerini alabilirsin (kupa,zippo,forma vs)
Ya da bir kutu alıp,renkli kağıtlara güzel sözler yazabilirsin.
Kendin şeker kurabiyeler yapabilirsin ya da Burçin Birdane'nin sitesine bir göz at derim.
Hepsi çok güzeller.
Bunların haricinde şıpsevdinin aşk kağıtlarını biriktirip çerçeve yaptırabilirsin.
Veya her bir kağıdı, bir sayfaya yapıştırabilirsin. Cici olur.
Daha başka aklıma gelmiyor,ama gelirse yazarım buraya :)

Tuttuğu takımın lisanslı ürünlerini alabilirsin (kupa,zippo,forma vs)
Ya da bir kutu alıp,renkli kağıtlara güzel sözler yazabilirsin.
Kendin şeker kurabiyeler yapabilirsin ya da Burçin Birdane'nin sitesine bir göz at derim.
Hepsi çok güzeller.
Bunların haricinde şıpsevdinin aşk kağıtlarını biriktirip çerçeve yaptırabilirsin.
Veya her bir kağıdı, bir sayfaya yapıştırabilirsin. Cici olur.
Daha başka aklıma gelmiyor,ama gelirse yazarım buraya :)

çok teşekkür ederim :)

Her güne aşk mesajı kavanozları var. İçinde 365 tane kalp şeklinde kağıtlar var. O kağıtlarda aşk sözcükleri yazıyor. Ayrıca kavanozda kalp şeklinde bir de çikolata var.Fiyatı 50 lira. İnternetten alabiliyorsun :)

canım bende her zaman hediye konusunda çok sıkıntı çekerim ama bende eşime evlenmeden önce birlikteyken... çiçek ekmiştim saksıya... mor menekşe çiçeği... baktım büyüttüm.... :9:onun yanına giderken kendim götürmüştüm... aşkımızın çiçeği olsun diye ... çok hoşuna gitmişti... hatta bi ara kızım diye seviyordu o çiçeğimizi... :9::9:ama güzel fikirler veren olmuş... bende yapıyım bari kocacımaa

Back
X