Yardımm ne yapmalıyım

nehirefe41

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
49
10
13
Merhaba
Ben 4 senelik evliyim,kayınvalidem basından beri istemiyordu beni,ben hamileyken onda da bulantı vardı benim cocugum olcak geliniminkini sevmek zorunda kalmıycam dedi meğersem kist varmış rahmi alındı.evlendiğimde 8 ay onlarla kaldım bana hep niye benim oğlumn çilesini çekiyorsun git babanın evinde rahat et filan diyordu,yaptığı binlerce şey var ama ben hiç saygısızlık yapmadım.geçen sene 15 tatilde geldi kızımı sütten yeni kesmiştim gizlice meme verdiğini gördüm eşime söyledim zatten gidicek bişey demiyelim dedi.daja bir sürü olay neyse bana sakın evime gelme dedi.doğumum için anemin yanına gittim ama kaynanamda kalmadm eşime çocuğu göstermiyr dedi oysaki 2 kere götrdm öyle diyince hiç götürmedm şimdi sorunm şu 15 tatilde gelcekmiş yüzsüz sizce ne yapmalıyım ¿
Ben eşime annenle konuş helip huzurumu bzacksa gelmesn ha sen anneni özlediysn ben anmeme giderim sz özlem giderirsiniz diycem mantıklı mı?

allla alla neden size karşı bu kadar tepkili

Çünkü oğluna baskasını istiyordu oğlu annesi yerine beni seçince iyice çirkefleiti

hımm haklısınız ozaman, eşiniz size hak veriyor mu peki, hak veriyorsa tavrınızı daha rahat koyarsınız, gelince mesafeli davranın fazla yüz göz olmayın

Sakin ol canım ya bitanede benım başimda var oyle anlamıyorum hç insanları...sakin ol ama aranırsada vercevabını ben buzamna kadar hç karsılık wermedim ezmeye calıştı şimdi dişimi gösteriyorummm sesi çkmıyo

tövbe tövme çocuga kendi memesini emzirdi
cinsi sapık mısın be kadın sen
ben olsamda çok başka tepki verirdim
15 tatilde annenize gidin kalın aynen eşinizde annesiyle kalsın boş evde

Çevremdeki insanlarda susma cevap vet daha sana bulaşmaz dio ama ben bir sylesem o bin syler Allah safe cene vermiş

hımm haklısınız ozaman, eşiniz size hak veriyor mu peki, hak veriyorsa tavrınızı daha rahat koyarsınız, gelince mesafeli davranın fazla yüz göz olmayın
Eşim annesinin ne olduğunu gauet iyi biliyor ama çözemdm eskiden olsa bni tuyardı şimdi.. bilmiyorm herhalde dolduruyrlar bana karşı

Birşey olduğun da tepkini hemen göster canım,seni ezik görmüş iyice üstünde debeleniyor.
Okudukça sinirim bozuldu..

Ya bu kaynanalrin yaptıklarına sinir oluyorum bence hiç yüzüne bakma ilgilenme bişey derse cevabını ver sustukca tepene çıkar

Bende öyle yapcktım ama 1 gün kalmıştı giymesine die birşey demedim ama çoçuğu hep kucağımda gezdirdim ına yanaştırmadım
Güzel yapmışsın canım benim,eğer annene gitme gibi bir durumun yoksa yine aynı taktiği uygula bebeği ondan uzak tut.
Burda iş eşin de bitiyor da neyse..

Bi de şöyle bişey var sen annene gidersen oğlunu doldurusa getirebilir en iyisi evde olup meydanı ona bırakmaman

Evet uzağız ya anlamadığım kendi bir daha gelmm dedi şimdi gelcm dio tuhaf yaa
Bu kaynanalardan çektiğimiz ne ya ilerde allah nasip ederse bizde kaynana olcazz ama ben hç oyle yapmıycam ooooo ben benımkının yaptıklarını anlatsamm donar kalırsın eşin yanındaysa hç takma gerisi boşş bnımkı hep yanımda oldu kapını kapatınca eşinle kalıosun sonuçta ayda yılda bi gelir zehirini akıtır gider onun da istediği bu zaten senı huzursuz etmek istiyo. Boşwer .. Eşine olan saygından dolayi umursama çok seyi hakediolar da işte insanlık bizde kalsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…