- 13 Temmuz 2014
- 49
- 10
- 13
- Konu Sahibi nehirefe41
-
Merhaba
Ben 4 senelik evliyim,kayınvalidem basından beri istemiyordu beni,ben hamileyken onda da bulantı vardı benim cocugum olcak geliniminkini sevmek zorunda kalmıycam dedi meğersem kist varmış rahmi alındı.evlendiğimde 8 ay onlarla kaldım bana hep niye benim oğlumn çilesini çekiyorsun git babanın evinde rahat et filan diyordu,yaptığı binlerce şey var ama ben hiç saygısızlık yapmadım.geçen sene 15 tatilde geldi kızımı sütten yeni kesmiştim gizlice meme verdiğini gördüm eşime söyledim zatten gidicek bişey demiyelim dedi.daja bir sürü olay neyse bana sakın evime gelme dedi.doğumum için anemin yanına gittim ama kaynanamda kalmadm eşime çocuğu göstermiyr dedi oysaki 2 kere götrdm öyle diyince hiç götürmedm şimdi sorunm şu 15 tatilde gelcekmiş yüzsüz sizce ne yapmalıyım ¿
Ben eşime annenle konuş helip huzurumu bzacksa gelmesn ha sen anneni özlediysn ben anmeme giderim sz özlem giderirsiniz diycem mantıklı mı?
Çünkü oğluna baskasını istiyordu oğlu annesi yerine beni seçince iyice çirkefleitiallla alla neden size karşı bu kadar tepkili
Çünkü oğluna baskasını istiyordu oğlu annesi yerine beni seçince iyice çirkefleiti
Bende öyle yapcktım ama 1 gün kalmıştı giymesine die birşey demedim ama çoçuğu hep kucağımda gezdirdim ına yanaştırmadımTerbiyesize bak.
Çocuğa meme vermek nedir ya hu ?!?!!
Ben olsam kıyameti koparırım.
Sakin ol canım ya bitanede benım başimda var oyle anlamıyorum hç insanları...sakin ol ama aranırsada vercevabını ben buzamna kadar hç karsılık wermedim ezmeye calıştı şimdi dişimi gösteriyorummm sesi çkmıyo
Çevremdeki insanlarda susma cevap vet daha sana bulaşmaz dio ama ben bir sylesem o bin syler Allah safe cene vermişSakin ol canım ya bitanede benım başimda var oyle anlamıyorum hç insanları...sakin ol ama aranırsada vercevabını ben buzamna kadar hç karsılık wermedim ezmeye calıştı şimdi dişimi gösteriyorummm sesi çkmıyo
Eşim annesinin ne olduğunu gauet iyi biliyor ama çözemdm eskiden olsa bni tuyardı şimdi.. bilmiyorm herhalde dolduruyrlar bana karşıhımm haklısınız ozaman, eşiniz size hak veriyor mu peki, hak veriyorsa tavrınızı daha rahat koyarsınız, gelince mesafeli davranın fazla yüz göz olmayın
Öyle oluyolar işte dertleri ney anlamak zorr oğullarını paylaşmak istemiyolar gelecek dediğine göre uzaksın sanırım ?Çevremdeki insanlarda susma cevap vet daha sana bulaşmaz dio ama ben bir sylesem o bin syler Allah safe cene vermiş
Evet uzağız ya anlamadığım kendi bir daha gelmm dedi şimdi gelcm dio tuhaf yaaÖyle oluyolar işte dertleri ney anlamak zorr oğullarını paylaşmak istemiyolar gelecek dediğine göre uzaksın sanırım ?
Güzel yapmışsın canım benim,eğer annene gitme gibi bir durumun yoksa yine aynı taktiği uygula bebeği ondan uzak tut.Bende öyle yapcktım ama 1 gün kalmıştı giymesine die birşey demedim ama çoçuğu hep kucağımda gezdirdim ına yanaştırmadım
Tepki aryık göstercem susmuycam ama bn görmek bile istemiyorm daha iğreniyorm ondanBirşey olduğun da tepkini hemen göster canım,seni ezik görmüş iyice üstünde debeleniyor.
Okudukça sinirim bozuldu..
İstesem hemn giderim annem dünden raxı torn hastası gelmesinn ya eşimi yine doldurur boina kavga ederizGüzel yapmışsın canım benim,eğer annene gitme gibi bir durumun yoksa yine aynı taktiği uygula bebeği ondan uzak tut.
Burda iş eşin de bitiyor da neyse..
Anlıyorum ama bu konu da yapılacak birşey yok canım,maalesef gelecek..Tepki aryık göstercem susmuycam ama bn görmek bile istemiyorm daha iğreniyorm ondan
Bu kaynanalardan çektiğimiz ne ya ilerde allah nasip ederse bizde kaynana olcazz ama ben hç oyle yapmıycam ooooo ben benımkının yaptıklarını anlatsamm donar kalırsın eşin yanındaysa hç takma gerisi boşş bnımkı hep yanımda oldu kapını kapatınca eşinle kalıosun sonuçta ayda yılda bi gelir zehirini akıtır gider onun da istediği bu zaten senı huzursuz etmek istiyo. Boşwer .. Eşine olan saygından dolayi umursama çok seyi hakediolar da işte insanlık bizde kalsınnEvet uzağız ya anlamadığım kendi bir daha gelmm dedi şimdi gelcm dio tuhaf yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?