Yardimm :( yeni dogmus bebege hangi marka mamayi vermeliyiz.

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb herkeze dogumuma sayili gun kaldi.sezeryan olacagim icin sutum hemen gelmez diye.yanimda mamada goturcem hemen verelimki sarilik olmasin diyoruz.ama hangi mamayi vermeliyim bana bi fikir verin lutfen

Yeni dogum yapan bayanlar hangi mamayi kullandiniz.simdiden alip dogum cantama koyuyum diyorum.2 haftam kaldi tam.yardimci olun lutfen

Ozel hastanede dogum yapacaksaniz bebek dogdugunda onlar getiriyorlar.. Ben aptamil almisdim

Ozel hastanede dogum yapacaksaniz bebek dogdugunda onlar getiriyorlar.. Ben aptamil almisdim
Ozel hastahede dogum yapcam nasipse 13 gun sonra.verirlermi bilmiyorum ama yinede goturuyum yanimda diyorum.gaz yaparmi acaba dediginiz aptamil

Ozel hastahede dogum yapcam nasipse 13 gun sonra.verirlermi bilmiyorum ama yinede goturuyum yanimda diyorum.gaz yaparmi acaba dediginiz aptamil

Canim aptamil vermislerdi hastanede de .. Gaz yapiyomuydu hatirlamiyorum ☺

Hastanede gereken durumda zaten verirler, siz şimdiden mama vermeyi düşünmeyin. Bebek emdikce zaten sütünüz gelecek. Endişe etmeyin şimdiden.

Mrb herkeze dogumuma sayili gun kaldi.sezeryan olacagim icin sutum hemen gelmez diye.yanimda mamada goturcem hemen verelimki sarilik olmasin diyoruz.ama hangi mamayi vermeliyim bana bi fikir verin lutfen
Benim çalıştığım hastanedeki pediatri dr sma yi öneriyor

Sma iyidir. Ama sütüm gelmez diye düşünmeyin. 9. aya girerken sıcak su ile temasta bile süt gelebiliyor. Bebeğiniz emmeye başladığında zaten gelir. sezaryenle doğum yapmış hastalarda bebek biraz zorlanıyor uyum açısından ama hastalarda süt gelmeme durumu çok nadir. sütünüz bebeğin emmesi ile gelmezse süt sağmak için pompalar var onu deneyebilirsiniz aklınızda bulunsun.

İki doğumumda sezeryandı. İlki erken doğum olduğu için pompa ile çekerek veriyordum. İkincisinde ise eve geldikten sonra sütüm akmaya bile başladı.
Özel yada devlet farketmez mama isteyince hazırlayıp veriyorlar.
Ben iki kızıma da Aptamil veriyorum. Çok memnunum. İştahlılar ve mamayı içince çok iyi uyuyorlar. İnternetten büyük kutu alıyorum. Ekonomik oluyor.

Sütüm

ben nolur nolmaz dıye yanıma mama adım bebelac 1 (doktor tavsıyesıyle)
sutum geldı emzırdım ama bıraz tembel cıktı bıdaha emmedı hep uyumaktan
sarılık olmasın dıye mama vermek zorunda kaldık sutum gelmesıne ragmen acıl sagma makınası bulamadık hastanede alıp gelcek fırsatda yoktu
1-2 gun hatta desteklemek ıcın bu mamayı vermeye devam ettık memnun kaldık sımdıde guzel emıyor kuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…