Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozel hastahede dogum yapcam nasipse 13 gun sonra.verirlermi bilmiyorum ama yinede goturuyum yanimda diyorum.gaz yaparmi acaba dediginiz aptamilOzel hastanede dogum yapacaksaniz bebek dogdugunda onlar getiriyorlar.. Ben aptamil almisdim
Iyimidirki dediginiz marka acikcasi ben adini bile ilk defa duyuyorum.ikinci bebegim hemde nasipse.ilkinde hic bisey vermemistim.oyuzden mamalara karsi cok bilgisizimkesınlıkle hipp derim..
Dis eti problemi vardir onhn. Dis doktoruna gitsin ve duzenli olarak 6 ayda bir dis taslarini temizletsin .bide agiz sulari var naneli oluyo onla sik sik gargara yapsin .baska turlu o koku gecmez . Bunun bi hastalik oldugunu bicok insanda olabilecegini ona kirmadan ablnlatmalisiniz
Ozel hastahede dogum yapcam nasipse 13 gun sonra.verirlermi bilmiyorum ama yinede goturuyum yanimda diyorum.gaz yaparmi acaba dediginiz aptamil
evet cok ıyı kızımda aklım basımda olsaydı asla aptamıl vermezdımmIyimidirki dediginiz marka acikcasi ben adini bile ilk defa duyuyorum.ikinci bebegim hemde nasipse.ilkinde hic bisey vermemistim.oyuzden mamalara karsi cok bilgisizim
Benim çalıştığım hastanedeki pediatri dr sma yi öneriyorMrb herkeze dogumuma sayili gun kaldi.sezeryan olacagim icin sutum hemen gelmez diye.yanimda mamada goturcem hemen verelimki sarilik olmasin diyoruz.ama hangi mamayi vermeliyim bana bi fikir verin lutfen