Yardimm

Asminayaz1518

Canım yavrularım ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
495
271
103
29
Kizlarr 7 haftalik hamileyim ve ikinci hamileligim ama bugun gogsumden sari süt geldi ne oldugu hakknda blginiz varrmi

Ben korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum hormonlar hızlı çalışıyor olabilir.
Memelerin ucunun sıkılmaması gerektiğini biliyorum. Sıkmayın.

Leke gordum ic camasirmda acaba süt mü gercekten diye sıktm sütmüş . Daha 7 haftalik ya dogana kadar sutum hep akarsa diyorum

Ben korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum hormonlar hızlı çalışıyor olabilir.
Memelerin ucunun sıkılmaması gerektiğini biliyorum. Sıkmayın.
Leke gordum ic camasirmda acaba süt mü gercekten diye sıktm sütmüş . Daha 7 haftalik ya dogana kadar sutum hep akarsa diyorum. Ama birdaha sıkmam asla emin olmak icin yaptm

16. Haftadan önce süt (kolostrum) gelirse doktora danışmanızda fayda var. Meme uçlarını sıkmamalı, bol sütyen ya da gebe sütyenlerini tercih etmelisiniz

Sütun gelmesi için haftanin çok erken olduğunu dusunuyorum.
Bencede doktoruna gorunmelisin.

Göğüslerinizde hamileliğinizin başlangıcına yakın sızıntı varsa, sıvının çok kalın ve sarı olduğunu fark edeceksiniz. Gebeliğin sonlarına doğru ise kolostrumun rengi solmaya başlayacaktır. Göğüslerinizden hamileliğin ilk zamanlarında bile sıvı gelse bu durum bebeğinizin prematüre doğacağı anlamına gelmez. Diyor bir site gene de bir doktoruma kontrol zamani mutlaka danisacagim

Diger cocugunu sütten kesmediysen ondan olabilir. Benim 22 aylık kızım var 36 haftalik hamileyim hala emziriyorum ve süt geliyor normal olarak.

Back
X