Yardimm:(

Dr mu ilacj birakmani istedi yoksa senmi biraktin bana en az iki sene demisti ama ilk aydan kotu degerlerimde yari yariyA duzelme var

Dr mu ilacj birakmani istedi yoksa senmi biraktin bana en az iki sene demisti ama ilk aydan kotu degerlerimde yari yariyA duzelme var

canım ben ızmurde yasıyordum ankaraya gelın geldım dugun suresınce 6 ay ıcemedımve ankara ızmır gıbı nemlı olmadıgundan buranın havası bana ıyı geldı tekrar dktruma gıdıp 6 aydır kullanamadım dedım degerlerıme baktı bu kullanmamıs halınse bır sure takıpte kalalım baslama dedı oyle de gıdıyor arada kontrole gıdıyrdum ıkı yıldır ona da gtmıyorum ama lenf bezlerım sısmıs romatızmayla alakası var mı bılmıyrım tam arastıramadan hamıle oldugumu ogrendım kalakaldım oylece

Anladim ben hic oyle bir yan etkisi olduguni duymadim ama ihmal etme lohusalik donemindede ataklar geliyormus bir an once doktorunla gorus ihmale gelmez

Vakit geçirmeden idrar tahlilinden ziyade kan tahlili yaptırın derim, kullandığınız ilacı daha önce dış gebelik teşhisiyle düşük gerçekleşsin diye doktorum damar yolu ile uyguladı bana iki defa . Gebelikte erken dönemde idrar tahlili doğru sonuç vermeyebiliyor , romotoid artrit tedavisi gören bir arkadaşım gebelik için ilacı kestikten sonra 6 ay beklemişti mecburen şuan 7 aylık dünya güzeli bir kızı var.

Bana kesinlikle hamile kalmamalisin bu ilaci kullanirken demisti dr idrar tahlilini bugun yaparim yarin sabahtanilk isim kan tahlili vermek olacak aklim cok karisti yaa

Bana kesinlikle hamile kalmamalisin bu ilaci kullanirken demisti dr idrar tahlilini bugun yaparim yarin sabahtanilk isim kan tahlili vermek olacak aklim cok karisti yaa
Kullandığınız ilacın yan etkileri ağır gerçekten böyle durumlar da dikkat etmek gerekiyor ,bugün bile zamanınız varsa acilden gidip beta hcg baktirabilirsiniz ,yarın da direk doktorunuza gider zaman kaybetmemiş olursunuz . Yakın zaman da Bebek sahibi olmayı planlıyorsanız mutlaka romotoloji ve kadın Doğum doktoru ile bunu görüşmeniz yararınıza olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…