- Emoji Skoru
- 1.777
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Dr mu ilacj birakmani istedi yoksa senmi biraktin bana en az iki sene demisti ama ilk aydan kotu degerlerimde yari yariyA duzelme varcanım benım sakın ol gunun gecmeden once ıcılen ılaclar bebege eetkı etmıyr dıye bılıyrum bende de var ıltıhaplı eklem rmaztıması ama ılac kullanmıyrum bes sene once bır yıl boyınca kılın kullandım
Dr mu ilacj birakmani istedi yoksa senmi biraktin bana en az iki sene demisti ama ilk aydan kotu degerlerimde yari yariyA duzelme var
Bana kesinlikle hamile kalmamalisin bu ilaci kullanirken demisti drVakit geçirmeden idrar tahlilinden ziyade kan tahlili yaptırın derim, kullandığınız ilacı daha önce dış gebelik teşhisiyle düşük gerçekleşsin diye doktorum damar yolu ile uyguladı bana iki defa . Gebelikte erken dönemde idrar tahlili doğru sonuç vermeyebiliyor , romotoid artrit tedavisi gören bir arkadaşım gebelik için ilacı kestikten sonra 6 ay beklemişti mecburen şuan 7 aylık dünya güzeli bir kızı var.
Kullandığınız ilacın yan etkileri ağır gerçekten böyle durumlar da dikkat etmek gerekiyor ,bugün bile zamanınız varsa acilden gidip beta hcg baktirabilirsiniz ,yarın da direk doktorunuza gider zaman kaybetmemiş olursunuz . Yakın zaman da Bebek sahibi olmayı planlıyorsanız mutlaka romotoloji ve kadın Doğum doktoru ile bunu görüşmeniz yararınıza olacaktır.Bana kesinlikle hamile kalmamalisin bu ilaci kullanirken demisti dridrar tahlilini bugun yaparim yarin sabahtanilk isim kan tahlili vermek olacak aklim cok karisti yaa
Bugun gittim saglik ocagina kan verdim saat 4 te ara soylerim dedi ama yarinda cikabilrms sonucNaptin
Evde idrar yaptrmdn mi
Cikmadi mi sonuçlar dahaYok canm kan aldrdim bugun esim sagolsn testi almamis dun ilacimida icemedim bugun ne olur ne olmaz diye
Cikti. Biraz once ogrendm gebelik yokmusCikmadi mi sonuçlar daha
Hadi ya hayirlisi olsun üzme kendini tedavinin ol Rabbim nasip edince oluyoCikti. Biraz once ogrendm gebelik yokmus
Cok tesekkur edermHadi ya hayirlisi olsun üzme kendini tedavinin ol Rabbim nasip edince oluyo