- 21 Eylül 2015
- 9
- 0
- 16
- 33
- Konu Sahibi Skylight28
-
Yani normal ev giyimi tsort esofman:)Eşin eve geldiğinde ne giyinmiş oluyorsun ?
Bazen deniyorum tabiki ama surekli bunlari ben yapmak istemiyorum ondan bekliyorum bu canliligi..yorgun evet onu anliyorum ama surekli bu sekilde olmasi beni stres altina sokuyorKuşu sen kanatlandır o halde...
Değişik fanteziler dene...
:)))
Adam yorgunmuş baksana...
Yani normal ev giyimi tsort esofman:)
Ne gibi skintisi olabilirki evde bir skinti yok is hayati deseniz onu bilmiyorum isinden memnun degil tek bildigim buErkek isterse yorgunluk falan dinlemez ..
Bence eşinin sıkıntısı var ,daha yeni evlisiniz üstelik .
1.5 aylık evlilik ve tsohrt eşofman çok zıt yani ben o dönemler çok güzel günlük elbiseler almıştım hergün farklı farklı mini göz alıcı yani daha bal ayında salma kendini esin için değil kendin için yap bunu.
Eşinle bu konuyu konuşun henüz yolun başındasınız. İzin günü neden yok onu anlamadım kendi işimi.
Anladım yani bir dönem sık dişini diyeceğim ama önce eşinle bir konuş belki farklı bir sorunu vardır. Onu kırmadan yap en hassas noktaları malum bu konu.Tamam denicem bunu. Kendisi otelci ve antalyada sezonluk olur isler tum yaz full time is olur izne yer kalmiyor malesef
Bazen deniyorum tabiki ama surekli bunlari ben yapmak istemiyorum ondan bekliyorum bu canliligi..yorgun evet onu anliyorum ama surekli bu sekilde olmasi beni stres altina sokuyor
Ne giyeceksen giy de ömür boyu da öyle giyinmek yorar insanı,
Yapacak adam C captain price 'ın da dediği gibi yapar.
Doğru olabilir ama hiç özenmedim kılığa kıyafete, hiç de öyle derdim olmadı.Ömür boyu değil de arada bir giyse fena olmaz...:))
Yeni evliyken özenir insan öyle giyinmeye ne bileyim ...Bana mı öyle geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?