Yardimm

Skylight28

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
9
0
16
33
Merhaba 1.5aylik evliyim.evliligimizde genel olarak hicbir sorun yok bana davranislari gayet iyi fakat cinsellikte sorun var cok yorularak eve geliyo izin gunude yok dinlenemiyo oyuzden bana yaklasmiyor eve geldiginde biraz oturup uyku moduna geciyo ancak ben istedigimi soylersem yaklasiyo ve bu durum beni uzuyo bi heycan yok bu konuda ne yapmam lazim kendi icimde sorun haline geldi

Kuşu sen kanatlandır o halde...
Değişik fanteziler dene...
:)))
Adam yorgunmuş baksana...
Bazen deniyorum tabiki ama surekli bunlari ben yapmak istemiyorum ondan bekliyorum bu canliligi..yorgun evet onu anliyorum ama surekli bu sekilde olmasi beni stres altina sokuyor

Yani normal ev giyimi tsort esofman:)

Ah tatlım adam tabi yanaşmaz :)))))) Kız adamın biraz yorgunluğunu unutturacak şeyler giysene :))))) Saçını başını yap, güzel ruj sür bak ruj önemli.Bırak kezo kezo takılmayı mini etek giy, askılı giy. Gömlek giy derinn dekolteli.. Adam bir heycanlansın :) Kocan değil mi kızım süslen :))

1.5 aylık evlilik ve tsohrt eşofman çok zıt yani ben o dönemler çok güzel günlük elbiseler almıştım hergün farklı farklı mini göz alıcı yani daha bal ayında salma kendini esin için değil kendin için yap bunu.

Eşinle bu konuyu konuşun henüz yolun başındasınız. İzin günü neden yok onu anlamadım kendi işimi.

1,5 aylık evlisin ve eşin yorgun diye yaklaşmıyor!!
Bence o adam koşarak eve gelmesi lazım
Hiç normal değil
Yeni evlisiniz yani banyonun boş kalmadığı zamanlar enteresan geldi bana

Tamam denicem bunu. Kendisi otelci ve antalyada sezonluk olur isler tum yaz full time is olur izne yer kalmiyor malesef

Tamam denicem bunu. Kendisi otelci ve antalyada sezonluk olur isler tum yaz full time is olur izne yer kalmiyor malesef
Anladım yani bir dönem sık dişini diyeceğim ama önce eşinle bir konuş belki farklı bir sorunu vardır. Onu kırmadan yap en hassas noktaları malum bu konu.

Düzelir inşaAllah her evlilikte cinsellik aktif ve yoğun olacak değil tabi ki bunda iki tarafta aynı düşüncede olursa sorun olmaz. Sizin ki de düzelir eminim.

Bazen deniyorum tabiki ama surekli bunlari ben yapmak istemiyorum ondan bekliyorum bu canliligi..yorgun evet onu anliyorum ama surekli bu sekilde olmasi beni stres altina sokuyor

Çok yenisiniz...
Adamı eşofman la karşılama...
Çekici şeyler giyin...

Konu komşuyu seslerinizle rahatsız etmeniz lazım yahu...

Bu ne durgunluk:))

Ömür boyu değil de arada bir giyse fena olmaz...:))

Yeni evliyken özenir insan öyle giyinmeye ne bileyim ...Bana mı öyle geliyor...
Doğru olabilir ama hiç özenmedim kılığa kıyafete, hiç de öyle derdim olmadı.
Zaten yorgun adamı şeaapmak için rahatsız etmem, ama arkadaş adam yorgunsa bile yapıyor afedersin yani.
İsteyenin önünde duvar olsa durmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…