Yardimm

Kadın erkek farketmez bir insan istekliyse yorgunluk falan dinlemez. Hep kadınlar çabalasın zaten.

Hiç öyle fantazi şeyler giy, yok sen çabala falan demeyin. Yorgunluk bahane adam isteksiz.
Erkeklere bir haller oldu son zamanlarda. Hormonlardan sanırım..

Bütün gün çocuk bakan, çalışan insanlar da yoruluyor ama cinsel istek varsa önemi kalmıyor yorgunluğun.
Üstelik daha çok yeni evlilik. Bence eşine söyle doktora gitsin..

Yeniler ya o yüzden hevesli kızcağız...

Sonra ‘başım ağırıyor’ dönemi başlar

Nasıl alışılırsa öyle gider siz eğitin şu adamı dicem de zorlamayla da nereye kadar bilemedim.

Açık açık konuşulmalı belki de

Nasıl alışılırsa öyle gider siz eğitin şu adamı dicem de zorlamayla da nereye kadar bilemedim.

Açık açık konuşulmalı belki de
Yorgun olunca genelde biraz uyuyup gecenin ilerleyen saatlerinde uyanip sevismek var ki eeenn güzeli cok seksi bi sey giymene gerek yok ama ic camasirlari ile ya da mini bi gecelik ile kasik pozisyonunda uyumanizi tavsiye ederim. Cok mu mustehcen oldu

Bekarken azgın erkeklerden yakamızı kurtaramıyoruz, bu beni sadece cinsellik için istiyor diye triplere giriyoruz. Evlenince de erkekler kaçmaya başlıyor. Bu ne biçim bir yazgıdır yarabbim. Türk kadını ne zaman sevişecekkkk?!!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…