Yardımm

Iste anlamadığınz nokta bu dövmüyor sovmuyor aileme öfkeli g9ndermiyor
Psikolojik olarak dövüyor işte. Siz de benim ne demek istediğimi anlayamamışsınız. Psikolojik şiddet denilen şey bu. Eşinizin yaptıkları. Koruma altına almışsınız iyice adamı, biz ne yapabiliriz? Güçsüz kadına dayanamıyorum kusura bakmayın..

Tamam boşandım diyelim cok mu mutlu olucam ? Hiç çalışmamışım çalışmak zorunda olucam çocuğun yaninda bile olmcm daha fazla alıngan daha titiz olcm herseye korktuğum bu gittiğimde cok mutlu olcmi bilsem niye durayım

Korkagim deyin tamam. Ama cocugum var bosanamiyorum demeyin lutfen. Cocugunuz mutsuz ortami hissedemiyor mu saniyorsunuz? Mutsuz ortamda buyuyen cocuklarin ruh sagligi nasil oluyor peki biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz. En yakin kadin ve cocuk siginma evine gidin,iki kisinin hikayesini dinleseniz kosa kosa bosanma davasi acmaya gidersiniz. Yahut istatistikleri arastirin,Turkiyede rastlanan en sık bosanma sebebi psikolojik siddettir. O durumda olan ve bosanan kadinlarin sizden ne fazlasi var? Sadece cesaret. Oturun ve mantikli sekilde dusunun. Mutsuz anne mutsuz cocuk demektir. Ve mutsuz cocuk da karanlik yarinlar demektir
Kamu spotu olmuş, ağzınıza sağlık.
Her eş konusuna copy paste lütfen...

Psikolojik olarak dövüyor işte. Siz de benim ne demek istediğimi anlayamamışsınız. Psikolojik şiddet denilen şey bu. Eşinizin yaptıkları. Koruma altına almışsınız iyice adamı, biz ne yapabiliriz? Güçsüz kadına dayanamıyorum kusura bakmayın..
Koruma altına almıyorum

Tamam boşandım diyelim cok mu mutlu olucam ? Hiç çalışmamışım çalışmak zorunda olucam çocuğun yaninda bile olmcm daha fazla alıngan daha titiz olcm herseye korktuğum bu gittiğimde cok mutlu olcmi bilsem niye durayım
Yahu arkadaşım, o zaman ailenle görüşmeyip mutlu olmayı öğrenceksin.
Bunun yolu yok.
Çalışamam edemem mutsuz olcam vs, otur evinde çıkma adamın sözünden, görme aileni çok mutlu ol o zaman!

Bunun yolu yok.
Çalışamam edemem mutsuz olcam vs, otur evinde görme aileni çok mutlu ol o zaman!
Şartlarımı bilmiyorsunz yaşlı bi annem 3 çocuklu bi abim var annem abimlerde zaten gidip oturcm bi evim bile yok anliyormsnz

Bunun yolu yok.
Çalışamam edemem mutsuz olcam vs, otur evinde çıkma adamın sözünden, görme aileni çok mutlu ol o zaman!
Ogrenebilsem adam hic gondermcm demiyor zaten ben sabredemiyorm

Hah bunu de bacım ya uğraştırma bizi.
E o zaman gitmeyivericeksiniz ailenize, eşinizin hık dediği her şeyden vazgeçmeye alışın.
Ne yapalım yani biz, cesaretim yok diyorsun seviyorsun da.
Senin işin deveyi gütmek olacak, alışsan iyi edersin.

Şartlarımı bilmiyorsunz yaşlı bi annem 3 çocuklu bi abim var annem abimlerde zaten gidip oturcm bi evim bile yok anliyormsnz
Ya ben anlatamıyorum herhalde.
Siz çalışmak zorunda kalacağım diyorsunuz, çocuğumu göremeyeceğim bile diyorsunuz.
Ben de diyorum ki çoktan mutluluğunuzu evinize ve rahatınıza değişmişsiniz.
O sebeple bu şartlarla yaşamaya alışın.
Hem suyundan hem etinden koy demekle olmuyor.
Ailenizi görmeyeceksiniz, adamın sözünden çıkmayacaksınız bu kadar basit!
Kesinlikle kınamıyorum, herkesin bir standartı vardır elbette düşmesini istemez.
Ama siz her şeyden istiyorsunuz ya işte onu istemeyin, elinizdekiyle yetinin diyorum.

Tek sorun aileniz ı gorememek se ki öyle söylemişsiniz biraz sabredin.ki esinizde ömür boyu görüştürmem falan dememiş biraz sabredin demiş benim anladığım kadarıyla.zaten telefon da konuşuyorsunuz dur hani haber alıyorsunuz nasıllar iyiler mi diye. Çocugunuz ana baba ayrı büyümesi n.ki sizde öyle kolay değil tek başına hayatı göğüslemek çocuk büyüt mek

Boşanmaya gider gitsin diceksinz çocuğa kıyamıyorum bayramda da aynı durum olursa alıp gidicem

Annesinin hayatını sürekli kontrol altında tutan bir babayla aynı evde mi büyüsün? Siz sürekli birşeyler için izin alarak mı daha doğrusu izin isteyerek mi yaşayacaksınız??

Tek sorun aileniz ı gorememek se ki öyle söylemişsiniz biraz sabredin.ki esinizde ömür boyu görüştürmem falan dememiş biraz sabredin demiş benim anladığım kadarıyla.zaten telefon da konuşuyorsunuz dur hani haber alıyorsunuz nasıllar iyiler mi diye. Çocugunuz ana baba ayrı büyümesi n.ki sizde öyle kolay değil tek başına hayatı göğüslemek çocuk büyüt mek
Evet görüşüyorum o şekilde zaten ailem kizim sesini duyuyoruz diye rahat

Annesinin hayatını sürekli kontrol altında tutan bir babayla aynı evde mi büyüsün? Siz sürekli birşeyler için izin alarak mı daha doğrusu izin isteyerek mi yaşayacaksınız??
Bende istemezdm ama durum bu noktaya geldi malesef ki

Adamla mutlusunuz, ailenize göndermiyor diye kızyorsunuz (ki bana göre bu hapis hayatı gibi birşey), çalışmaktan; bir nevi rahatınozın bozulmasından korkuyorsunuz. Peki bizden nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz?
Bir süre sabredin kocanız ailenizle görüşmenize birgün izin verecektir. (Düşüncem bu değil, siz bunu duymak istiyorsunuz diye yazdım)

Adamla mutlusunuz, ailenize göndermiyor diye kızyorsunuz (ki bana göre bu hapis hayatı gibi birşey), çalışmaktan; bir nevi rahatınozın bozulmasından korkuyorsunuz. Peki bizden nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz?
Bir süre sabredin kocanız ailenizle görüşmenize birgün izin verecektir. (Düşüncem bu değil, siz bunu duymak istiyorsunuz diye yazdım)
Belli ki ayni şartlar altında yetsmemsz tabiki bunu duymak istemiyorum cesaretlenmek icin yazdm mesele benim rahatimin bozulması degil çocuğun bozulacak olması beni korkutan

Belli ki ayni şartlar altında yetsmemsz tabiki bunu duymak istemiyorum cesaretlenmek icin yazdm mesele benim rahatimin bozulması degil çocuğun bozulacak olması beni korkutan

annemin sürekli birşeyler için izin aldığı bir ortamda büyümek istemezdim. Sizin anne babanız ayrıymış acısını çektim diyorsunuz, keşke benimkiler de boşansaydı da öyle bir babayla büyümeseydim. Siz mutluysanız birşey diyemem ki adamın yaptığı psikolojik baskının farkında olmadığınız için öyle görünüyor. Ama ailesiyle her ne sebeple olursa olsun görüştürmek istemeyen bir kocayla kadınların %90 ı mutlu olmaz.

annemin sürekli birşeyler için izin aldığı bir ortamda büyümek istemezdim. Sizin anne babanız ayrıymış acısını çektim diyorsunuz, keşke benimkiler de boşansaydı da öyle bir babayla büyümeseydim. Siz mutluysanız birşey diyemem ki adamın yaptığı psikolojik baskının farkında olmadığınız için öyle görünüyor. Ama ailesiyle her ne sebeple olursa olsun görüştürmek istemeyen bir kocayla kadınların %90 ı mutlu olmaz.
Bende mulu değilim zaten ama boşanınca daha mutsuz olursam diye korkuyorum

Kendi hayatını eline alamayan insanlar çocuk yapmasa keşke. Çocuk sizden izin alacak, siz kocanızdan... Nasıl bir hiyerarşi sizce? Normal mi? Bir çocuk böyle bir ortamda mı büyümeli?

Back
X