yardımm!!

seeevv

yorgunum artık
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
88
0
36
İstanbul
selam arkadaşlar sizinle bişi paylaşmak istıyorum,lütfen aklınıza fikrinize ihtiyacım var,bundan bi kaç ay önce annemle tatile gittik,orada biriyle tanıştık hoş bi çocuk,anladım tavırlarından bana bişiler hissettiğini,bu kişi otelde çalışan biri tabii,otelle alakalı bi kaç bişiler soruyorduk,neysee fazla uzatmadan konuya giriyim biz döndük tabi aradan,döndemeden o kişini kartını aldık verdi daha doğrusu baya annem benle ilgilendi samimi ydik.ben döndükten sonra otelde rezerve için aramak zorunda kaldım onu neyse o bana ben ona derken bu telefonlaşmaa ben gelıyorum dedi görüşelim dedi bende yok falan dedikten sonra tamam dedim.geldi görüştük özel hayatından konu açıldı arkadaşının olup olmadığını sordum bana sölemedi:)bi ara telinden bişi gösterirken kendi adıyla bı kızın adını gördüm tabi bunun boşluk anına geldi hemen adı nı falan kapatmaya çaliştı ben bozuldum ama o an bişi sormadım ilerleyen zamanda sordum kimdi o dedim,işte annemin adı falan filan derken dayanamadı söledi 4 yıllık bi ilşkisi varmiş o kızda ondan uzaktaymiş bana fotoğrafını bile gösterdii ay ne uyuz bi durum:Dben şok oldum ama belli etmedim...işte kalktım sonra ben eve geldikten sonra msj attı yolumuz bi yerde kesişir belki falan dedi..kısacası mesajlaşıyorum kız arkadaşşını da sevdiğini söledi benide sevdiğini söledi.yaaa bu ne yapmaya çalşıyor sizceee?????? ne yapmalıyımmm bi yolll gösterin?

bu arada bi yandan üzülmeni istemıyorum dıyor bi yandan mesaj atıyor bana yine gelirsin gezdiririm seni buralarda dıyor,,,kafam allak bullak en son artık kız arkadaşından falan konuşmka istemıyorum lütfen kapat dedim..oda en doğrusu bu dedi...farklı bi durum ama hoşlanmadım da değill aşk desen var sanırım :(

hiç kimse aynı anda iki kişiyi sevemez aşk ve sevgili anlamında bence ne msjlarına karşılık ver ne de görüş

böyle mi düşünuyorsun :( bende tutukluluk yaptı garip bişi ama,ama haklısın engel olmam lazım kendimee,

Şöyle söyleyim...

Sana ilgi göstermesi yada sana kartını vermesi; sadece senlik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Otelde çalışan çoğu kişinin yaptığı gibi,ne kadar kıyma o kadar köfte hesabı; sende bu ilgizedelerden birisisin.

Belli oluyor ki,bitirmediği bir ilişkisi hatta belkide birden çok ilişkisi var...Bu durumdan da oldukça memnun.

Açıkcası ilişkisi olduğu halde halen elinde olta sallayan biriyle görüşmezdim. Hoş, ben zaten ne görüşürdüm ne konuşurdum, başta bu noktaya kadar gelmezdim bile.

Ben uzak dur derim.Bariz bir şekilde av peşinde. Sende oltaya gelmeyeceksin herhalde...

Bence uzak dur. Hem seninle bir şeylere başlasa ne olacak ki, 4 yıllık birlikteliği var ve gidip başka kızla ilgileniyor. Aynısını senle bir şeyler yaşasa sana da yapacak. Baştan güvenilmeyecek bir insan olduğunu belli etmiş. Helenic arkadaşıma katılıyorum çocuk av peşinde.

haklısınız ama ben bilmıyordum ki onunla görüşene kadar kız arkadaşının olduğunu,sordum ilk başta sölemedi,daha sonra işte boşluk anında teledonunda kızın adının görünce o anda ben soğuk durmyaa başladım ve sordum bana ilk olarak annesinin adı olduğunu söledi sonra sıkıştırınca evet 4 senelik kız arkadaşım var dedi.ve foroğrfını bile gösterdi..olta attı ama yemedim,belki telinde ki kızın adını görmeseydim ben hala görüşüyor olacaktım belkide ilerlemiş olacaktı..Allahın sevgili kuluyum...dedimki peki kız arkadaşını dedim mi anlatırım dedi güvenmesi için dedi ama anlatmamiş tabi..bu yine gelecek önümüzdeki haftalarda ve beni kesin arayacak...dediğiniz gibi yapıp açmayacağim teline....

bu arada o kadar yüzsüz ki bana dediği şu:sana ilk başta kız arkadaşımı deseydim gelmezdin biliyorum gelmeye ama senden hoşlandım buraya gelmemin nedeni de seni görmekk..ne kadar klaşe laflar değil mi canlarrr....kime güvenicez bizzzz!4 senelik bi ilişki ve yaptıklarına bakk yazıklar olsun bunlara

kız arkadaşı varken başka kıza bakan erkekten sevgilin olmasını bekliyorsan böyle bir adamı sen kabullenebilecekmisinkii... yarında aynısını yapacak... bence öyle adamdan hayır gelmez sil at....
(ki asla seni o kız arkdaşının yerine koymıyacaktır sadece heyecan olarak görüyordur 4 senelik kız arkdaşı olup onu bırakmadıgına göre..)

haklısın edacımmmm sırf heyecan katmak için görüşüyor başka bişi değil amaç bu zaten...ama peşimden çok dolanacaği benıyor bi şekilde uzaklaştırmam lazım...ben sadece azıyorum 4 sene boyunca o kızla çıkıp şimdi başkalarına bakıp görüşebiliyor bunu onada sordum neden böle yapıyorsun dedim..anlatırım ki ona dedii..ne kadar sinir bozucu bişi..ben fark ettimde döndüm kıyıdann ya fark etmeyenler avına düşseydi...

bence bu adam 4 yıllık ilişkiden bıktı bitirecek haliyle erkek mantıgı birini bitirmeden birini bulma çabasında...
yani ayrıllıgı unutturacak bir başkasına yaptıgı kötülügü hafifleştirecek yada önceki ilişkisini daha kolay unutturacak birisini bulma gayretinde...
o biriside sizsiniz gibi....şöylede birşey var tek sizde olmaya bilirsiniz...

erkek bu kimbilir kimlere ne masallar anlatıyor....insan birini severken heleki 4 yıllkı bir emek varken neden başkasıyla konuşurki...
mantıklı degil unutmayınki bir başkasına bunu yapıyorsa sizede aynısını yapabilir hiç güvenli biri degil bence

Zaten telefonunu incelemen, o kim bu kim diye sormanda gereksiz olmuş :delphin:

Gereksiz bir muhabbet,gereksiz bir muhattaplık ve samimiyetlik olmuş.

Ne demek senden hoşlanıyorum,gelmezdin deseydim falan. Yaptığı sana ve kız arkadaşına hem saygısızlık, hem terbiyesizlik,hem yalancı, hem avcı...Kişilik olarak bir yerlere gelememiş.

Böyle bir tipin kız arkadaşı olsa ne yazar,olmasa ne yazar.

Sende hiç sorma niye yaptın, neden demedin falan diye. Sallama bile hiç.

helenic canım ben telini karıştırmadım onun yapmam ki böle bişi,gelmeden önce arkadaşlık muhabbeti geçti ve bana kız arkadaşının olduğunu sölemedi,sonra bir araya gelince telefonda ekranın da bi manzara resmi gösteriyordu hemen sağ tarafta ikisinin adını gördüm,onun boşluk anına denk geldi hemen kapatmaya çaliştı sordum bu ad kimin annemin dedi üç kağitçi sonra anlattı 4 senelik okuldan beri arkadaşım diyee yuhh dedim yaa,deseydim kız arkadaşımı sana,göremezdim seni dedi..evet o arkadaşına yazık..

bence bu adam 4 yıllık ilişkiden bıktı bitirecek haliyle erkek mantıgı birini bitirmeden birini bulma çabasında...
yani ayrıllıgı unutturacak bir başkasına yaptıgı kötülügü hafifleştirecek yada önceki ilişkisini daha kolay unutturacak birisini bulma gayretinde...
o biriside sizsiniz gibi....şöylede birşey var tek sizde olmaya bilirsiniz...

erkek bu kimbilir kimlere ne masallar anlatıyor....insan birini severken heleki 4 yıllkı bir emek varken neden başkasıyla konuşurki...
mantıklı degil unutmayınki bir başkasına bunu yapıyorsa sizede aynısını yapabilir hiç güvenli biri degil bence

çokkkk haklısınnnn,terbitesi bana dediği şey şu kız arakdaşımı deliler gibi sevıyorum diyorrr ee senide sevıyorum dıyor görüşmekten bahsedıyorrr,,,ilk cümledeki doğru ama her ihtimale karşı cebimde dursun hesabı yapıyor aklınca tatlım

çokkkk haklısınnnn,terbitesi bana dediği şey şu kız arakdaşımı deliler gibi sevıyorum diyorrr ee senide sevıyorum dıyor görüşmekten bahsedıyorrr,,,ilk cümledeki doğru ama her ihtimale karşı cebimde dursun hesabı yapıyor aklınca tatlım[/COLOR]

sen bak herşeyi görüp farkındasın o zaman salla gitsin...

böyle ben ne yapayım arada kaldım yada bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamdım filan demen onu bir şekilde önemsedigin kafaya taktıgın anlamına gelir ki boş ver degmez mesajlara cevap verme ararsa konuşma
baktın rahatsız ediyor telini degiştir sakın hayatına sokma inan üzülen sen olursun o kimbilir hangi kızla ne işler yaparken sen gözyaşlarınla kalırsın degmez böyle erkeklerin allah belasını versin....alsanaalsanasmile

sen bak herşeyi görüp farkındasın o zaman salla gitsin...

Böyle ben ne yapayım arada kaldım yada bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamdım filan demen onu bir şekilde önemsedigin kafaya taktıgın anlamına gelir ki boş ver degmez mesajlara cevap verme ararsa konuşma
baktın rahatsız ediyor telini degiştir sakın hayatına sokma inan üzülen sen olursun o kimbilir hangi kızla ne işler yaparken sen gözyaşlarınla kalırsın degmez böyle erkeklerin allah belasını versin....alsanaalsanasmile

duygucum aslında sizin konuşmalarınız biraz toparladı beni,hem durumun farkındayım bende hoşlanma söz konusu idi...kesinlikle üzülen ben olurdum bu durumda,geçen gün saydım bunaa ne yapmaya çalşıyorsun dedim,hem sevıyorum dıyorsun kız arkadaşını hemde yazıyorsun bana dedim,tamam üzülme sen ben başka bişi istemıyorum diyorrr...ne kadar garip bi durum değil mi:)kime inanıcam güvenicem bilmıyorum aslında yaşadıklarımın yanında böle saçma şeyler ufak kalıyor..sadece bu durumda objectif olamadım ne yapmaya çaliştığını yada samimi olduğunu anlayamadım da başvurdum size:)

Back
X