Yardımm

Zehraozcan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
37
1
6
Ankara
15 yaşındayım ve babam dar pantolon giymeme izin vermiyor ben de hep bol paça giyiyorum ama sıkıldım artık. İspanyol paça giymeye karar verdim fakat nerelerde güzel bulabilirim bilmiyorum keten olursa iyi olur. Ankarada yaşıyorum mağaza ismi söylerseniz sevinirim :))

tena,garaj gibi yerlerde bulursun .....................................................

Canim kotonda pek olmaz ispanyol aslinda.hep jean olur.ama gecen gordum orda renk renk.. C&A da ve defacto da da gormustum sanirim.bir bak istersen.genel olarak nerden alisvers yapiyorsum. A city mi kentpark mi antares mi ankamall mi kizilay mi forum ankara mi

genelde kentpark ama farketmez ben her yere gidebilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

genelde kentpark ama farketmez ben her yere gidebilirim

Hmm iste bu dedigim yerlere bak istersen.defactoda gordum gecen kesin. Ama kot degil renklii.ben de elbise etek sort sporcu atleti falan giyemiyorum gunluk yasamimda ..babam izin vermiyo benim de

Hmm iste bu dedigim yerlere bak istersen.defactoda gordum gecen kesin. Ama kot degil renklii.ben de elbise etek sort sporcu atleti falan giyemiyorum gunluk yasamimda ..babam izin vermiyo benim de

Teşekkür ederim :) peki sen dar veya ispanyol giydiğin zaman üstüne ne giyiyosun uzun bişey nerden bulabilirim?

Teşekkür ederim :) peki sen dar veya ispanyol giydiğin zaman üstüne ne giyiyosun uzun bişey nerden bulabilirim?
Rica ederiim :)
Ben pek tunik tarzi seyler giymiyorum.o yuzden cok bi fikrim yok aslinda. Yine kotonda salas bol gomlekler vardi. Ama uzun seyler hakkinda pejk bir sey soyleyemeyecegim :'(
Kapalilar icin olan magazalara da bakabilirsin.. Bazen bizler icin de uygun seyler oluyor . Uzun tisortler ustune mini kot ceket alabilirsin de artik yaz geliyor gerci.. Yarim kol giyiyorsun degilmi..sifon giyebiliyormusun peki.. Ona gore yardimci olmaya calisiyim biraz da. Tisortler genellikle kisa oluyor .hatta bi bes kilo falan fazlam oldugu icin kisalardan ben de sikayetciyim ama uzun sey bulmak da zor. aslinda zayifsan ispanyol pacanin ustune gomlek giyip icine koyarsan pantokonun bacak boyunu uzun gosterir ve sık durur. Kilon boyun iyimi..biraz bahsetsene kendinden..umarm senin derdine de cozum bulabiliriz burda.

Kısa kollu felan giyiyorum :) o yönden sıkıntım yok. 160 boyunda 54 kiloyum bacaklarım biraz kalın :/

Kısa kollu felan giyiyorum :) o yönden sıkıntım yok. 160 boyunda 54 kiloyum bacaklarım biraz kalın :/

Hmm kilon iyi canim.. Bence boru paca pantolon alabilirsin. Hem bosboll hem de guzel.. Cok acik renk kotlar oluyo ya o sekilde belden itibaren bolalan pantolonlar var . Al onlardan bi tane. Ustune de kisa tisortler cok hos olur..siyah ve kirmiziyi acik mavi kota cok yakistiriyorum ben..
İspanyol paca ustune de gomlek alip icine koy.tabi ispanyol paca bacaklara oturuyo biraz ama.boru paca tamamn bol oldugu icin rahat edersin.
Keske tunik hakkinda da bi fikrim olsaydi ama hic bilmiyorumki

Çook teşekkür ederimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…