- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
Kızlar öncelikle iyi ki varsınız diyorum, ne derdim olsa buraya yazıyorum ve akıl istiyorum
Kızlar benim yeni derdim saçlarım. Benim saçlarım siyahtı, daha doğrusu boya siyah. Bilen bilir siyahın açılması çok zor ama ben bunu bir şekilde kuaförde açtırdım ve bakıra boyattım. Fakat öyle illet bir renk ki...Kuaför ilk boyadığında çok hoş ama iki yıkamaya sarımsı turuncumsu pis bir renk, çok çirkin oluyorum
Geçenlerde bu kuaförlere satılan boyalardan aldık, bi iki ton koyusuydu saçımın. Yine ilk boyandığında çok güzel oldu ama sonra o kadar aktı ki, dipler o güzel renk altlara doğru sarıya kadar açılıyor. Sizce kendim boyaya boyaya o rengi oturtabilir miyim yoksa başka renge mi döneyim? Kızıl mı denesem diyorum tutar mı ki bunun üstüne
Sonuçta ayda bir boyamak istiyorum ama akıyor ikinci yıkamada, sürekli boysam desem de çok zarar görecek saçlarım bu güzel bakırı her an görebilmek için

Kızlar benim yeni derdim saçlarım. Benim saçlarım siyahtı, daha doğrusu boya siyah. Bilen bilir siyahın açılması çok zor ama ben bunu bir şekilde kuaförde açtırdım ve bakıra boyattım. Fakat öyle illet bir renk ki...Kuaför ilk boyadığında çok hoş ama iki yıkamaya sarımsı turuncumsu pis bir renk, çok çirkin oluyorum

Son düzenleme: