Oda ev!i ve iki cocugu varmis baya sohbet etmisler grup olarak yemege cikmislardi. GrubA benim katilma. Dogru olmaz kimseyi tanimiyorum. İlk gunler esim kendi yazdigi mesajlarida silmezdi birkeresinde oyiillara donmeyi cok isterdim diye yazmisti. Bu beni cok uzdu. Kedndimi kucuk dusmus hissttim. Ama esim tum ark.ayni duygular icinde oldugunu bunda yanlis anlasilck bisey yok dedi.
O gruba katılmanız çok anlamsız olur. Benimde böyle bir grubum var iki tane , lise ve üniversite arkadaşlarım.. Eşim böyle bir teklifte bulunsa çok kızarım.
Şüphe evlilikte olmaması gerekiyor. Sevgiye ve sevgiye zarar veriyor.
Eşinizden sadece mesajları silmeme ve telefonuyla devamlı meşgul olmamasını konusunda ricada bulunabilirsiniz.
Sizi anlıyorum , sıkıcı bir durum ama kalbinizi bulandırmayın boş yere.
Ayrıca gruptan çıkmasını beklemeyin yapacağını hiç sanmam .
Ben de çoğu dediğinize katılıyorum. Kaldı ki kıskançlık huyum hiç yoktur ve eşimin çoğu şeyine karışmam. Ona gerçekten ama gerçekten güveniyorum.
Ama eşimin eski kız arkadaşıyla/sözlüsüyle/nişanlısıyla görüşüp mesajlaşmasını istemem. Bu güven meselesinden öte bir durum, rahatsız edici birşey. Bunu hazmedebilecek çok fazla insan yoktur sanırım.
Evet gercekten huzursuzum cuni esim bu kisiyi cok sevmis ama bildigim kadariyla bu kisi tarafindan terkedilmis. Ben hiz sormadim esim anlatmisti beni terkeden birisiyle nasil soyle nasil boyle bir suru falan filan. Sonucta bu kisiyle nisanliydi bircok anlamda bir suru sey yasanmis olabilir bir laf bir soz insani eskiye goturebilir. Hatiralar canlanabilir. Korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?