yardımm:(

mervmss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
67
16
3
36
arkadaşlar merhaba bısy danıscaktım bn 2 senelık evlıyım ve kp ve kv ıle aynı evde yasıyorum 15 haftalık yavrumu karınımda kaybettım ve normal dogumla alındı bebegım cok zor gunlerdı 12 haftalıkken bebgıme down sendromlu teshısı konulmustu dunya basıma yıkılmıstı cok zor gunlerdı ve kv aynı evın ıcınde yaşamamıza ragmen destekcım olmadı soz gelımı bebegı aldırmayı dusunsem bıle aldırma yada dogursamda ben destekcın olurum gıbı hıcbısye demedı bana cunku ole bı durumda ınsan eger bebegım o sekılde dogarsa bana bısey olursa bebgıme kım bakcak dıe destek arıyo cunku cok yonlu dusunuyo ınsan:(hep uzuk durdu onun soyle yap yada bole yap demesıyle kesınlıkle hareket etmıcektım tabı cunku bn annedeysım ve bebegıme canım pahasınada olsun sahıp cıkcamtım tabı bebegımı ne olursa olsun dogurcaktım ama ınsan genede bı el bı destek beklıyo ve ben kv cok kızıyrum hatamı yapaorum sızce sızde eger ole bısey yasasaydınız bu sekılde dusunurmuydunuz:(

Geçmiş olsun.
Başınız sağolsun.
Peki şöyle baksak olaya doğurmamaya karat verseydiniz doğur ben bakarım diyen ya da doğurmaya karar verdiyseniz bence aldır diyen kayınvalide daha mı iyi olurdu? Bazen fikir vermek illa destek çıkmak değildir. İşine karışmaktır.
Bence tavrı doğru kvnin.
Hakkınızda hayırlısı.
Tekrar geçmiş olsun.

Back
X