- 28 Ağustos 2016
- 44
- 24
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin resmini atsaniz daha iyi yorum yapılır
Teşekkürler tekrarlicamTest bozuk canımAllah gönlüne göre versin. Yarın tekrarla istersen
Şimdi onu da yaptım ama aynı.yatay cizgide cok belirginTesti kırıp içine baksan . çünkü çok kaymış
Test bozuk canımAllah gönlüne göre versin. Yarın tekrarla istersen
Kesinlikle ilk işim o olacakTest bozuk olabilir. Farklı bir markadan test alarak tekrarlamanızı tavsiye ederim.
Yaa valla çok üzüldüm şu an.daha öncede test yapmistim hic boyle olmamisti.Çok tesekkür ederim amin.Allah herkesin gönlüne gore versinTest bozuk canım. Allah gönlüne göre versin
Amin inşaallah canım. Tekrar denersin bi de sabah ilk idrarınla yaptın dimiYaa valla çok üzüldüm şu an.daha öncede test yapmistim hic boyle olmamisti.Çok tesekkür ederim amin.Allah herkesin gönlüne gore versin
Hayırlısı olsun canım. Yaptığında ilk idrarla yapmalısın. İnşaallah gönlüne göre olur.Onuda denediim iki gün once.Bakalim artik önümüzdeki testlere![]()
Yaptin mi adaşım sabah gebelik testini tekrarladın mi insallah beklediğin sonucu alırsınOnuda denediim iki gün once.Bakalim artik önümüzdeki testlere![]()
Yaptım sabah tekrar ama negatif cıktı yine.adet düzensizligim vardi yine ama 40 ıncı gün olurdum hep.bugün adetimden sonraki 48 inci günüm.Adetim için hic bir belirtim halâ yok.bekliyorum bilememiyorum.kafam cok karıstıYaptin mi adaşım sabah gebelik testini tekrarladın mi insallah beklediğin sonucu alırsın
Yaptım sabah tekrar ama negatif cıktı yine.adet düzensizligim vardi yine ama 40 ıncı gün olurdum hep.bugün adetimden sonraki 48 inci günüm.Adetim için hic bir belirtim halâ yok.bekliyorum bilemiyorum.kafam cok karıstıYaptin mi adaşım sabah gebelik testini tekrarladın mi insallah beklediğin sonucu alırsın